Moj je nocas od pola 10 do pola 6 odspavao onda je jeo pa opet od 7 do pola 9. I ja sam se naspavala, ali mogla bih do podne odvalit. Ali zato jucer ocajan dan. Jedan od onih kad se pozelis ubit jer je sve sto radis krivo i nista ne pase. I ode dan dok ugodis bebi, a ne ugodis. I nije spavao od 4 ujutro do tih pola 10 navecer. Bila sam toliko izmrcvarena da sam i ja zaspala sinoc u pol 11. Luksuz
Proslo je i to 😉. Ja sam jucer prije spavanca oddrijemala dvije runde s malom a muz je nju pazio i po potrebi pomazio, ubacio dudu i sto je vec bilo potrebno. Nekako sam se izmedu (kad me muz probudio za podoj) osjecala totalno lose. Ne znam jel vam poznat osjecaj kad kroz ljeto odspavate i probudite se jos vise izmrcvareno, tolko da vam je lose u zelucu. Tako otprilike sam se osjecala i jos malo gore. Nakon druge runde sam se opet dobro osjecala i super podnjela dva nocna podoja i danas sam fit ✌
Evo mene po savijet, bebušku mi muci zrak u crijevima uzela sam espumisan kapi a zaboravila tamo zene pitat koliko ide kapi, citala sam upustva pise da 25 kapi u bocicu, znam da je tu neko piso za kapi te da ih koristi al nemam snage listati i traziti, pa da pitam koliko ste kapi davali,koliko cesto i dali u mlijeko sipate te kapi ili ih dajete posebno?
Shell ako osjecas da mozes zasto ne i ja bi otisla bilo kuda samo da imam snage, a za ljude i sama sto si rekla oni kazu samo da nesta kazu i nemoj se obazirati na to sto kazu. 😁
Nama je patronažna rekla kako je Espumisan baby super za nadutost i još bolji u kombinaciji sa BioGaia kapima. Mi to prakticiramo sad već skoro 3 tjedna i mala pretežito nema problema. Još da hoće podrigivati, vjerujem da problema uopće ne bi bilo s tim zrakom.. 🙄😏
Kako onda dajes skupa jedne i druge kapi ili odvajas i koliko cesto ih dajes? Da i moja bi se spasila da hoce podrignuti, maloprije ju nahranila drzala ju uspravno, na ramenu, na ruki da joj drzim trbuscic, nju polegnula na trbuscic i nista 😣
Moj je nocas od pola 10 do pola 6 odspavao onda je jeo pa opet od 7 do pola 9. I ja sam se naspavala, ali mogla bih do podne odvalit. Ali zato jucer ocajan dan. Jedan od onih kad se pozelis ubit jer je sve sto radis krivo i nista ne pase. I ode dan dok ugodis bebi, a ne ugodis. I nije spavao od 4 ujutro do tih pola 10 navecer. Bila sam toliko izmrcvarena da sam i ja zaspala sinoc u pol 11. Luksuz
Proslo je i to 😉. Ja sam jucer prije spavanca oddrijemala dvije runde s malom a muz je nju pazio i po potrebi pomazio, ubacio dudu i sto je vec bilo potrebno. Nekako sam se izmedu (kad me muz probudio za podoj) osjecala totalno lose. Ne znam jel vam poznat osjecaj kad kroz ljeto odspavate i probudite se jos vise izmrcvareno, tolko da vam je lose u zelucu. Tako otprilike sam se osjecala i jos malo gore. Nakon druge runde sam se opet dobro osjecala i super podnjela dva nocna podoja i danas sam fit ✌
Lajk za tatu 👌❤
Kod nas sinoć klasika. Teško i kasno zaspala, ali onda noću buđenje u pola 4 pa ujutro u pola 7. Danju super spava zadnjih par dana.
Jutros sam izdojila pola bočice, više nisam stigla, i stavila u frižider. Sada planiram još jer mi je to malo. Smijem li to dvoje pomiješati?
Zaboravih napisati, pomiješala bi kada obje posudice ohladim na istu temperaturu.
pa nije ti loše bilo noćas, eto vidiš ide na bolje, i svakim danom će bit bolje. osim kad im promjena vremena usere dan pa će i oni onda nama🙈
i moj je neki dan spavao od pola deset do šest. noćas se ipak jednom probudio.
ja trenutno pokušavam skuhati,od svega sto imam za napravit sam ogulila krumpir 🥴 do 6 će biti ručak 🤣🤣
Zaboravih napisati, pomiješala bi kada obje posudice ohladim na istu temperaturu.
mislim da nije problem. samo sto prije potrošiti.
pa nije ti loše bilo noćas, eto vidiš ide na bolje, i svakim danom će bit bolje. osim kad im promjena vremena usere dan pa će i oni onda nama🙈
ja trenutno pokušavam skuhati,od svega sto imam za napravit sam ogulila krumpir 🥴 do 6 će biti ručak 🤣🤣
Hahahha, dooobra 😁 ja zivim na woltu i glovu. Na to trosim porodiljnu naknadu. I bake donesu povremeno lonac cuspajza da se ne zacepimo od toliko gotove hrane. Malo na zlicu. Moj danas spava ko top. Valjda kako jucer nije uopce i satrali smo se, tako danas od pola 11 i jos uvijek... Ja sam ocistila kuhiinju, kupaonu, stolice i malo pospremila. Jedino podovi bodu u oci, ali necu biti tako ambiciozna. Uspjela i sendvic napravit i pojest, a sad pijem kavu koju mi muz skuhao u 6 ujutro 😆 Danas je divan dan. Kao da sam na wellnesu. Zato se idemo cijepit navecer pa ceno vidit kakva bude noc... Drzite fige
P.s. Od sutra popodne do nedjelje ceno riknut od gostiju. Dolaze sve bake i dede, moja teta i muz iz inozemstva, neka rodbina iz ostatka HR... Ima da nas nema.
Kod nas malo prije bila patronazna i mala je u 10 dana dobila 355 grama 😊😊 eto neno, bila si u pravu da sizim bezveze 😅 znaci da je dobila 665 od minimalne a prekosutra joj mjesec dana. Nije doduse kilu i pol 😂 al sve je u normi 😂😂. Nadam se da cu se sad konacno opustiti oko te glupe kilaze 😥.
Mi smo danas na sendvicima 😅
Hahahha, dooobra 😁 ja zivim na woltu i glovu. Na to trosim porodiljnu naknadu. I bake donesu povremeno lonac cuspajza da se ne zacepimo od toliko gotove hrane. Malo na zlicu. Moj danas spava ko top. Valjda kako jucer nije uopce i satrali smo se, tako danas od pola 11 i jos uvijek… Ja sam ocistila kuhiinju, kupaonu, stolice i malo pospremila. Jedino podovi bodu u oci, ali necu biti tako ambiciozna. Uspjela i sendvic napravit i pojest, a sad pijem kavu koju mi muz skuhao u 6 ujutro 😆 Danas je divan dan. Kao da sam na wellnesu. Zato se idemo cijepit navecer pa ceno vidit kakva bude noc… Drzite fige
P.s. Od sutra popodne do nedjelje ceno riknut od gostiju. Dolaze sve bake i dede, moja teta i muz iz inozemstva, neka rodbina iz ostatka HR… Ima da nas nema.
Bome si dobra, sa ciscenjem i sa gostima. Ja sam oribala wc i lavabo i oprala sude i to je moj domet za danas 😅. Bome podovi i mene malo bodu, al ne dovoljno da se pokrenem 😂. A goste i mi danas ocekujemo. Al to su moji domaci pa se ne sekiram previse oko toga. Nisu dosli gledat kako mi stan izgleda, previse su opcinjeni malom da bi to vidli pa mi je svejedno 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji