Da ovo je super za dva tjedna.
Oribala sam kuhinju i svu stolariju. Na preporuku sam uzela ajax optimal 7 skinuo je sve i fleke i mast i curke od svega i svačega bez ribanja.
Nju sam 5 puta nunala i stavljala u kinderbet, na kraju se ženska sama nokautirala. Pa stariji bi do besvijesti urlao ali se ne bi sam uspavao.
Za cijepljenje je naručena 18.9., ne razmišljam o negativnim posljedicama cijepljenja, više me strah posljedica necijepljenja. Žao mi je što nisam i za rotu cijepila.
koliko dugo sisaju vaše bebe, tj koliko traju podiji? uzas mi je ovo već. ti traje i traje 🙈
Oribala sam kuhinju i svu stolariju. Na preporuku sam uzela ajax optimal 7 skinuo je sve i fleke i mast i curke od svega i svačega bez ribanja.
Nju sam 5 puta nunala i stavljala u kinderbet, na kraju se ženska sama nokautirala. Pa stariji bi do besvijesti urlao ali se ne bi sam uspavao.
Za cijepljenje je naručena 18.9., ne razmišljam o negativnim posljedicama cijepljenja, više me strah posljedica necijepljenja. Žao mi je što nisam i za rotu cijepila.
i ja sam danas imala radnu akciju. probati ću kupiti taj ajax. moj mali je spavao od 10 do 13 u kolicima uz sustanje nape 😁 drugačije ga ne znam uspavati
minsko cijepili za rotu. i isto nikad nisam razmislala o necijepljenju
i ja sam danas imala radnu akciju. probati ću kupiti taj ajax. moj mali je spavao od 10 do 13 u kolicima uz sustanje nape 😁 drugačije ga ne znam uspavati
minsko cijepili za rotu. i isto nikad nisam razmislala o necijepljenju
trebalo je pisati mi smo ciijepili za rotu 😁😉
A eto, ne mogu si pomoci, imam traume 🙈🙈.
Ja gledam da moja doji minimalno 15minuta i do tad ju bas animiram da sise i ostane budna, i ako je patronazna rekla da bi trebala barem 20 da potegne dovoljno masnog mlijeka. Nakon toga ju ostavim da jede kako ona zeli. Uglavnom to bude negdje izmedu 20 i 45min. Nekad je gotova vec za 15. a nekad se nasisava do besvjesti u polusnu i zna potrajati i sat i pol (kad je sisa jednom u ustima onda automatski odraduje posao 😂).
Jel za rotu treba bas traziti cijepivo ili ponude sami? Jel itko zna sto sve postoji od dodatnih cijepiva koja se mogu traziti za klince a da nije u "redovnom programu"?
Ivonne, hvala na preporuci, i ja cu isprobati sredstvo. Sve sto carobno skida prljavstinu je dobrodoslo u mom stanu 😅😅
A eto, ne mogu si pomoci, imam traume 🙈🙈.
Ja gledam da moja doji minimalno 15minuta i do tad ju bas animiram da sise i ostane budna, i ako je patronazna rekla da bi trebala barem 20 da potegne dovoljno masnog mlijeka. Nakon toga ju ostavim da jede kako ona zeli. Uglavnom to bude negdje izmedu 20 i 45min. Nekad je gotova vec za 15. a nekad se nasisava do besvjesti u polusnu i zna potrajati i sat i pol (kad je sisa jednom u ustima onda automatski odraduje posao 😂).
Jel za rotu treba bas traziti cijepivo ili ponude sami? Jel itko zna sto sve postoji od dodatnih cijepiva koja se mogu traziti za klince a da nije u "redovnom programu"?
Ivonne, hvala na preporuci, i ja cu isprobati sredstvo. Sve sto carobno skida prljavstinu je dobrodoslo u mom stanu 😅😅
mislim da nam je pedijatrica predložila. odlučili smo se za cijepivo jer imamo seku koja ide u vrtić i dama pokupi svašta pa da bar ublažimo ako bude zaradio mališan
Curke, da se ubacim s drugačijom vrstom pitanja 🙄😎 Koliko dugo poslije poroda ste krvarile/krvarite?
🤪🤷♀️
Curke, da se ubacim s drugačijom vrstom pitanja 🙄😎 Koliko dugo poslije poroda ste krvarile/krvarite?
🤪🤷♀️
Ja sam ravno 40 dana krvarila. I sad kad koristim nosiljku imam crvenkasti iscjedak od napora. U ovih 40 dana pola je bilo ko iz pipe. I jarko crveno. Onda je malo popustilo, ali bilo je obilno do zadnjih 4-5 dana. Detaljnije ne moze, ali ja se nisam brinula, a to je stvarno bilo zestoko. Eto.
P.s. Bilo je dana kad bi malo popustilo, a sutradan opet sve obilno. Nekak je sve to normalno.
Mi se cijepimo prekosutra. Nama su isto ponudili protiv rota virusa. Jos ne znam sto da mislim. Kosta 500kn to opcionalno cijepivo. I danas smo konacno nasli pedijatricu. Rekla nam je sestra kad se cijepimo da se dodjemo upisat. Da, zasto da ne placam privatne preglede pa kad sve bude gotovo odem na upis prek hzzo? I tako, u vrtlogu birokracije i sugavog stanja u zdravstvu. Po forumima sudeci, nije neka spica, ali ja moram imat pedijatra prek hzzo za dijete... I tako... Neno, jesi li ti cijepila protiv rota virusa? Ja sam razmisljala o tome, a opet ti drugi kazu da treba i to prebolit da tijelo stekne imunitet... Nisam pametna, ali znam da sam apsolutno za cijepljenje. Kod mene nema dileme niti straha.
Sortiraj odgovore
Najstariji