Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    03. Rujan 2019. 13:25

Ide 25 kapi prije podoja ili u flašicu. Ja sam smanjivala na 15 i dajem na žlicu. Ako daješ bočicu ja bi preporučila na žlicu da daješ jer tko zna hoće povesti cijelu bočicu.

03. Rujan 2019. 13:54

Ivonne

Ide 25 kapi prije podoja ili u flašicu. Ja sam smanjivala na 15 i dajem na žlicu. Ako daješ bočicu ja bi preporučila na žlicu da daješ jer tko zna hoće povesti cijelu bočicu.

Hoce moja pojesti koliko god da joj dadem 😂 hvala ti 😘 i koliko cesto dajes? 

katiesu
    03. Rujan 2019. 14:39

CiniMINIS

shell

Cure, je li prerano s bebom od mjesec i pol otići na more? Mi bi otišli na 2 dana, ne bi se kupali, nego čisto malo zbog promjene klime. Što se nas tiče mislimo da ne bi bilo nikakvih problema, ali ljudi oko nas nas bombardiraju s izjavama kako nismo normalni s tako malom bebom ići na put. Kad pitam zašto, zbog čega, kažu:eto, zbog toga što je mala. Nikakav konkretan razlog ni objašnjenje. Imam osjećaj da pričaju samo da pričaju

Moja sestra je s svojom prvom bebicom otisla nakon mjesec dana. Put od pet sati. Ne slusaj gluposti. Spakiraj se ako zelis ic i osjecas se spremnom i uzivaj. Btw nama patronazna preporucila da odemo ako ikako mozemo jer je super za klince.
    Moja sogorica je dramila i nije se godinu dana usudila s bebom na put od dva sata. Sto je isto ok jer se ona valda nije osjecala spremnom.

s prvim djetetom sam putovala od njenog osmog dana, prava mala putnica je. a s malim je već teze. al da je dobar sigurno bi išla. prvi put,malo duži od sat vremena zg- ck nam je trajao 2,5 sata. bojim se da bi put na more koji je inače 3 sata, trajao 10 sati, kao da putujemo u nizozemsku 😂🤣🤣🙈
    ako je bebica dobra samo putujte 💪

CiniMINIS
    03. Rujan 2019. 14:55

katiesu

CiniMINIS

shell

Cure, je li prerano s bebom od mjesec i pol otići na more? Mi bi otišli na 2 dana, ne bi se kupali, nego čisto malo zbog promjene klime. Što se nas tiče mislimo da ne bi bilo nikakvih problema, ali ljudi oko nas nas bombardiraju s izjavama kako nismo normalni s tako malom bebom ići na put. Kad pitam zašto, zbog čega, kažu:eto, zbog toga što je mala. Nikakav konkretan razlog ni objašnjenje. Imam osjećaj da pričaju samo da pričaju

Moja sestra je s svojom prvom bebicom otisla nakon mjesec dana. Put od pet sati. Ne slusaj gluposti. Spakiraj se ako zelis ic i osjecas se spremnom i uzivaj. Btw nama patronazna preporucila da odemo ako ikako mozemo jer je super za klince.
    Moja sogorica je dramila i nije se godinu dana usudila s bebom na put od dva sata. Sto je isto ok jer se ona valda nije osjecala spremnom.

s prvim djetetom sam putovala od njenog osmog dana, prava mala putnica je. a s malim je već teze. al da je dobar sigurno bi išla. prvi put,malo duži od sat vremena zg- ck nam je trajao 2,5 sata. bojim se da bi put na more koji je inače 3 sata, trajao 10 sati, kao da putujemo u nizozemsku 😂🤣🤣🙈
    ako je bebica dobra samo putujte 💪

To je i moja relacija 😊✌✌ samo sto se ja izbacim "stanicu prije" 😅 nadam se da nam prvi odlazak "na selo" nece trajati tolko dugo 😅.
    Jel te kapi dajete na svoju ruku ili po preporuci pedijatrice/patronazne?

• Ivonne
    03. Rujan 2019. 15:17

ayla

Ivonne

Hoce moja pojesti koliko god da joj dadem 😂 hvala ti 😘 i koliko cesto dajes?

2 -3 puta. Sad i preskocim

03. Rujan 2019. 15:44

Ja sam danas isla na upis kod pedijatrice i onda sam ih pitala sto dati kod grcica onda mi rekli da espumisan uzmem, sinoc sam vodila borbu do 4 ujutro s zrakom  u crijevima nece da podrigiva jako je teska na tome a jedino sto prducka, cujem di joj krulji po trbuhu 😔 tako mi ju je zao..
    Ivonne hvala ti 😘

03. Rujan 2019. 15:48

ayla

Ja sam danas isla na upis kod pedijatrice i onda sam ih pitala sto dati kod grcica onda mi rekli da espumisan uzmem, sinoc sam vodila borbu do 4 ujutro s zrakom u crijevima nece da podrigiva jako je teska na tome a jedino sto prducka, cujem di joj krulji po trbuhu 😔 tako mi ju je zao..
    Ivonne hvala ti 😘

Ja sam svojoj davala espumisan, nije pomogao. Pomogao nam je torminalis, koji je preporučljivo davati od 4.tjedna. Ali nama je patronažna rekla da možemo i ranije, jer jer beba velika.
    Što se zraka tiče, moja rijetko podriguje, ali kada se buni i vidim da treba podrignuti, a držanje preko ramena ne pomaže, stavim ju na trbuh i u jako kratkom roku ili podrigne ili prdne. Probaj.

03. Rujan 2019. 16:11

shell

ayla

Ja sam danas isla na upis kod pedijatrice i onda sam ih pitala sto dati kod grcica onda mi rekli da espumisan uzmem, sinoc sam vodila borbu do 4 ujutro s zrakom u crijevima nece da podrigiva jako je teska na tome a jedino sto prducka, cujem di joj krulji po trbuhu 😔 tako mi ju je zao..
    Ivonne hvala ti 😘

Ja sam svojoj davala espumisan, nije pomogao. Pomogao nam je torminalis, koji je preporučljivo davati od 4.tjedna. Ali nama je patronažna rekla da možemo i ranije, jer jer beba velika.
    Što se zraka tiče, moja rijetko podriguje, ali kada se buni i vidim da treba podrignuti, a držanje preko ramena ne pomaže, stavim ju na trbuh i u jako kratkom roku ili podrigne ili prdne. Probaj.

Ja cu vidjeti oceli ove kapi pomoci jer nemogu je nit slusati nit gledati kako se pati 😞 preko ramena zaspe, sad ju prebacim preko ruke da joj drzim trbuscic ili tako metnem je na trbuh i podrigne ona tada i to pravo muski al nedovoljno jer je puna zraka i prdi konstantno al dzaba.. Al svejedno hvala ti 😉 uzela sam i drugu bocicu pa cemo vidjeti 😀

krino
    03. Rujan 2019. 16:27

shell

Ja se za 10 dana spremam s bebom od 2,5mj na more na 2tj. I jos avionom. A kad sletino, imamo jos 70km autom. Tako da... Ja jedva cekam da odemo. Bebu necemo kupat, ali nadam se da cu se bar jednom umocit 😂

03. Rujan 2019. 21:14

Žene, pomažite! Urastao mi je nokat na nozi i upalio se. Ugnojilo se. Boli za poludit. Otežano mi je hodanje. Jel mogu šta napraviti kod kuće da si olakšam (osim namakanja, to radim). Bojim se odlaska doktoru da mi ne bi čupali. Sorry na detaljnom opisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.