Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    05. Kolovoz 2018. 16:36

Cure ☺️☺️ Moje su cice mekane od pocetka , jedino po noci kad ne sisa se znaju napunit , cure ko blesave ..pogotovo kad jednu cica druga kapa ..to samo znaci da se uspostavila ponuda potraznja :) kolko im je potrebno tolko se stvara

bojana27
    05. Kolovoz 2018. 16:38

I kad sam kumi rekla za caj pitala me sta stvaeno mislis da on potice stvaranje , ne znam mislim da prodaju maglu s tim :/ 

05. Kolovoz 2018. 16:40

pharmamma

Ena,probaj i Mihaela čim češće stavljati..posto je mali gladuš,možda će ti prihvatiti svako malo pa će si sam navući još mlijeka

Nudim mu stalno i hoće većinom prihvatiti al odustane ak neide jako☹️

05. Kolovoz 2018. 16:42

Napolitanka,  forsaj tu sisu. Masiraj dok je beba na sisi da krene mlijeko kroz sve kabalice,  ne ide ti zato kaj se zastopalo i to se mora razbiti. Masiraj masiraj masiraj.
    Ena sretna vam dva mj,  nama bilo jucer!
    Ena i Franova moje sise vise nikad nisu pune,  stalno su mekane,  to ne znaci da mlijeka nema,  vec se jednostavno stvara onoliko koliko treba. Ne brzati samo i dojiti dojiti dojiti. Franova meni ti je Maks od 2.mj zivota uvijek jeo obje sise u podoju,  ja sam njega tako odhranila,  dojio je tako 14mj. 👍
    Ja danas stala sa svojim na vagu,  nisam ga vagala od pregleda,  buduci da smo sutra na kontroli,  stala danas cisto reda radi da vidim di smo. Vaga kaze 6kg! Ja joj ne vjerujem. Malo mi je preoptimisticno da je dobio 1600g u mj dana,  pa ipak cekam sutra da vidimo stvarno stanje.
    Mi bili danas na Sljemenu,  gore je divno,  puno hladnije nego na ovo usranom asfaltu.
    Mog danas muce kakaci,  bit ce da cunplatit

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Kolovoz 2018. 16:42

Oslo prerano 😂😂😂
    Bit ce da cu platit onaj kulen kaj sam jucer pojela. Sram me bilo!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Napolitankica🍪
    05. Kolovoz 2018. 17:07

A jelnse vasi uspavaju na cici? Meni on navlaci i onda zaspe. Pa za po ure  se probudi. Da li to znaci da uzima kooiko treba i kad mu treba?

Mommy of 👦

japanka
    05. Kolovoz 2018. 18:32

Drage mame,
    sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da prihvaćate nove članove u klub :)
    Ja sam novopečena mama, danas moja curka ima 3 tjedna.
    Rekla bih da se dobro snalazimo, dojim, curka se rodila velika (4210 i 55cm) i dobro papa pa dobro i dobiva po mjerenjima patronažne.
    Jedini problem koji imamo je soor, bar tako kaže patronažna. Mazala sam joj usta rojazolom, danas 7. dan, na početku je odmah nestalo bijelog od gela, a sad kao da opet primjećujem nakon podoja da zna biti bijel jezik?? Frka me da se nije riješilo...
    I još se stvar dalje zakomplicirala jer je po guzi (po rektumu) dobila crvene ranice - patronažna je to vidjela i rekla da su i to gljivice, i to mi sad ne ide dolje (prvo mi je rekla da mažem rojazolom i dolje pa ako ne bude išlo da kupim plymicol) pa od sinoć mažem i plymicolom. 
    Je li koja imala takva iskustva? Pedijatar tek sutra dolazi s godišnjeg pa nisam bila u mogućnosti s njom otići kod njega. Ima li smisla ići kod njega ako već uzimam terapiju? Nekako bih se možda osjećala sigurnije da ju on pogleda, da ne čekam prvi pregled. 
    I,da, bole me cice dok dojim što nije bio na početku slučaj, pogotovo ova jedna i svrbi me :( mazala sam i nju rojazolom, ali nije valjda da jedino nama to neće pomoći??? :((
    Hvala unaprijed na savjetima :)

05. Kolovoz 2018. 19:33

japanka

Drage mame,
    sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da prihvaćate nove članove u klub :)
    Ja sam novopečena mama, danas moja curka ima 3 tjedna.
    Rekla bih da se dobro snalazimo, dojim, curka se rodila velika (4210 i 55cm) i dobro papa pa dobro i dobiva po mjerenjima patronažne.
    Jedini problem koji imamo je soor, bar tako kaže patronažna. Mazala sam joj usta rojazolom, danas 7. dan, na početku je odmah nestalo bijelog od gela, a sad kao da opet primjećujem nakon podoja da zna biti bijel jezik?? Frka me da se nije riješilo…
    I još se stvar dalje zakomplicirala jer je po guzi (po rektumu) dobila crvene ranice - patronažna je to vidjela i rekla da su i to gljivice, i to mi sad ne ide dolje (prvo mi je rekla da mažem rojazolom i dolje pa ako ne bude išlo da kupim plymicol) pa od sinoć mažem i plymicolom.
    Je li koja imala takva iskustva? Pedijatar tek sutra dolazi s godišnjeg pa nisam bila u mogućnosti s njom otići kod njega. Ima li smisla ići kod njega ako već uzimam terapiju? Nekako bih se možda osjećala sigurnije da ju on pogleda, da ne čekam prvi pregled.
    I,da, bole me cice dok dojim što nije bio na početku slučaj, pogotovo ova jedna i svrbi me :( mazala sam i nju rojazolom, ali nije valjda da jedino nama to neće pomoći??? :((
    Hvala unaprijed na savjetima :)

Dobrodošla 😀...čestitam na velikoj bebici😍,i moj se rodio velik, 4550 i 53 cm😀. Neznam kaj da ti velim,bilo bi najbolje da odete pedijatru pa da vidi i propiše terapiju,bit ćeš sigurnija . Guzu mažem Sudocrem kremicom i svo crvenilo nestane. A jel beba normalno papa? Jer taj soor boli pa teže papaju(bar sam tak pročitala)..a da to bijelo nije od mlijeka? I moj ima bijelo po jeziku ali mu dajem i Novalac pa od toga bude. 

WinniethePooh
    05. Kolovoz 2018. 19:54

Danas smo napunili 3 tjedna i nabacili 3 kile. Rodila se sa 2350 g, a otpuštena s 11 dana i 2490 g. 

pharmamma
    05. Kolovoz 2018. 19:55

Napolitanka moja skoro uvijek zaspi uz cicanje,ponekad onda odspava sat-dva,a ponekad tek par min..obično jako brzo traži ponovno ako je zaspala i ja joj izvadila bradavicu iz usta..ako ju sama ispljune,onda većinom dulje odspava..
    Japanka dobrodošla..posavjetuj se za slobodno s pedijatrom..inače,ako ove bijele naslage možeš skinuti gazicom,onda su od mlijeka..kod soora se skinu tek struganjem..terapija rojazolom ti zna trajati i 2-3 tjedna ponekad i trebala bi istovremeno mazati bebi usta i sebi bradavice,čak i ako nemate obje simptome..i neka podoj bude bar 20-30 min nakon mazanja,ne odmah nakon..a što se tiče guze,ne mogu skužiti iz posta jel ti patronažna rekla da za guzu trebas rojazol kremu,a ne onaj oralni gel koji koristiš za usta i bradavice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.