Mame dojilje jeli vam bebice imaju redovite stolice ili je doslo do zastoja?Veronika zadnjih tjedan dana nije imala,ali doduse ni ne muci je,prdi redovno,stomacic nije tvrd i napuhan,pa valjda je to ok onda…
Mi smo zadnje kakali u ponedjeljak... prdi puno ali vidim da ju smeta jer se napreze kad prdi... nadam se da bude uskoro... u ponedjeljak je do leda 2x u pol sata pelenu napunila... sad ocekujem sta bude...
Mi imamo faze da ne kaka po nekoliko dana zadnji put 5 dana nije kakala.
Franova sretno kad ti bukne mljeko 😉
Zdravo svima 😘 nama noć bila tako tako,dan sav nikakav,prevruće nam je i obje smo nervozne..mene glava rastura već drugi dan i izgleda da se začepio mliječni kanalić pa se borim i s tim..još me hormoni oprali,plakala ko kišna godina 😕 ona je odspavala ujutro sat vremena u šetnji i tek je nedavno uspjela opet zaspati
A kakanje,ovo moje malo je još uvijek u fazi da kaki 3-4 puta dnevno..i najljepše se pokakiti kad mama skine pelenu 😂 hvala Bogu na jednokratnim podlogama 😂
Mame dojilje jeli vam bebice imaju redovite stolice ili je doslo do zastoja?Veronika zadnjih tjedan dana nije imala,ali doduse ni ne muci je,prdi redovno,stomacic nije tvrd i napuhan,pa valjda je to ok onda…
Mislim da je pod normalno do 10 dana da moze biti da nemaju. Ja sam skuzila da od kako je iskljucivo na mm bez nadohrane bilo da dojim ili se izdajam stolica je rijeđa.
Mommy of 👦
Zdravo svima 😘 nama noć bila tako tako,dan sav nikakav,prevruće nam je i obje smo nervozne..mene glava rastura već drugi dan i izgleda da se začepio mliječni kanalić pa se borim i s tim..još me hormoni oprali,plakala ko kišna godina 😕 ona je odspavala ujutro sat vremena u šetnji i tek je nedavno uspjela opet zaspati
A kakanje,ovo moje malo je još uvijek u fazi da kaki 3-4 puta dnevno..i najljepše se pokakiti kad mama skine pelenu 😂 hvala Bogu na jednokratnim podlogama 😂
🤣🤣🤣. Tak je i moj, sve voli pokakati.
Moj kaka 1 do 2 puta dnevno.
Moj trbuščić je skoro ravan a kilice su mi ostale 3. Mene više muči kaj je sve to mlohavo pogotovo trbuščić. Ja sam se prije T držala LCHF prehrane i dosta sam vježbala ali sada baš i nemam vremena.
Eh da što se tiče kakanja dojeni kikachi mogu ne imati stolicu i po 10 dana pogotovo kad ih ne mući.
Moj lošije spava valjda mu je prevruće. Danas pogotovo ja uspavam spustim a frajer se probudi.
Eto ja umoran vam šaljem puse i idem pred klimu jer se s mene cijedi (možda nekaj od sala otopim 😂)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja imam malog požderuha drage moje😂😊, probudio se i pojeo oko 170 ml,tražio još,dala sisu,aktivno bio na njoj 20ak minuta,zaspao,probudio se za 5 minuta i evo ga gura ruku u usta,cucla i žvače prstiće😲
Ja imam malog požderuha drage moje😂😊, probudio se i pojeo oko 170 ml,tražio još,dala sisu,aktivno bio na njoj 20ak minuta,zaspao,probudio se za 5 minuta i evo ga gura ruku u usta,cucla i žvače prstiće😲
😂😂😂 Mali gurman od rođenja.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Enaaaa 😂😂😂 citam i placem od smijeha!
Mommy of 👦
Uh hormoni! Nisam normalna!
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji