Winnie , prva curka mi je rodena u 35 tjednu sa 2020 i pala je na 1890 , izasle smo nakon 16 dana iz bolnice sa 2180 jer sam potpisala da idem doma , nisam vise mogla ..ona je bila jako uspavana kao i vecina palcica , mucile smo se sa dojenjem , davala sam uz dojenje prenan i jednostavno ona nije vukla i nije ni navukla mlijeka i presle smo skroz na adaptirano ..dojenhe je nesto predivno i drzim fige da uspijete al ako ne ide , ne ide ..meni sa Sarom nije ni nadoslo mlijeko , tak da smo dna mjeseca se mucile a ona ni nije cicala prakticki 😶
Najbitnije ti je da je ona sita i zadovoljna i zdrava ..neke stvari ne mozes promijenit :) ali tko zna mozda vas dvije bas uspijete i prednost je ako si rodila prirodno 😊😊
Ena ja moram pitat , cemu dodatno cjepivo ? 😁
Tak nam je pedijatrica rekla,to je redovno cijepljenje s 2 mjeseca kolko ja znam🤷(a neznam baš puno🤔😂😂)
Ena koji bobončić 🤩🤩🤩🤩.
Bojana koja ljepotica 😍😍😍.
Eto ostalo zaboravih.
Eh da winnie dobro došla...
Samo hrabro curke, dojile davale ad najbitnije je da malci napreduju i da su zdravi.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi bile na kontroli ima 4620 g i 55,5 cm (rođena s 3720g i 51 cm, pala na 3370g)
Dr kaže sve super, dobile uputnicu za uzv kukića i D vit.
Winipooh super da ste došli doma, a adaptirano nije zlo. Bitno da su zdravi.
Bojana preslatka je
Ajme koje lijepe bebice 😍😍
Winnie bitno da ste ti i beba dobro nemoj se sada jos i s tim sekirati ako ide ide ako ne ne,ja sam svom prvom kombinirala nekad iz potrebe nekad da si olaksam 😉
Ovo moje dijete danas nemoguće..dreka cviljenje visenje na sisi i spavao od jutros 3,4 puta po 20min...😣😒
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi bile na kontroli ima 4620 g i 55,5 cm (rođena s 3720g i 51 cm, pala na 3370g)
Dr kaže sve super, dobile uputnicu za uzv kukića i D vit.
Winipooh super da ste došli doma, a adaptirano nije zlo. Bitno da su zdravi.
Bojana preslatka je
To je odlično! Bravo marta 🎉🎉🎉🎉.
Feanova znam kak ti je. Vid isto tak zna biti pogotovo kad se ne naspava. Ja od nedavno preko dana prakticiram spavanje na trbuhu jer sam skužila da tak puno duže spava a i isprdi i iskaka se lakše.
Drž se 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme koje lijepe bebice 😍😍
Winnie bitno da ste ti i beba dobro nemoj se sada jos i s tim sekirati ako ide ide ako ne ne,ja sam svom prvom kombinirala nekad iz potrebe nekad da si olaksam 😉
Ovo moje dijete danas nemoguće..dreka cviljenje visenje na sisi i spavao od jutros 3,4 puta po 20min…😣😒
I moj! Od podne do 3 malo cica pa zadpe na par min..nemoguc!
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji