Bojana preslatka je 😍😘
Bravo svima za dobivene kilice 😊
Winnie dobrodošla ☺️ nemoj se opterećivati ako ćeš morati dati AD, nije ono toliko loše.. Bitno ti je da je ona zdrava i da napreduje 😘
Mi se upravo okupali,sad cikimo i onda ćemo probati na spavanac polako..kupanje joj je toliko super da je plač kad smo ju izvadili iz vode 😂
Ajme koje lijepe bebice 😍😍
Winnie bitno da ste ti i beba dobro nemoj se sada jos i s tim sekirati ako ide ide ako ne ne,ja sam svom prvom kombinirala nekad iz potrebe nekad da si olaksam 😉
Ovo moje dijete danas nemoguće..dreka cviljenje visenje na sisi i spavao od jutros 3,4 puta po 20min…😣😒
Ajoj draga,nadam se da bude po noći više pajkil pa da i ti odmoriš malo😘,ja moram svog pohvaliti danas,djete za poželjeti,papa ,spava,smije se,guguće,leži..tu i tamo je zaplakao..e sad si mislim kakva bude noć pošto se naspavao preko dana🤣🙃,sad kad se probudi kupanje,papica a dalje bumo vidjeli.
Koliko cesto kupate bebice?
Sada kako su ove vručine namačemo se u čistoj vodi svaki dan. Ali da nije tako kupali bi se jednom do dva puta tkedno a ostalo brisali sa blazinicama i vodom. Moji klinci imaju jako osjetljivu kožu pa ih zato što manje kupam.
Ali Vid toliko uživa u vodi pa mu i zbog toga priuštim.
Jesu li vaši kikachi osipani po licu i po tijelu. Vid očito loše reagira na moj znoj i oko usta ima dosta prištića 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi se svaku vecer,jedva doceka..ivy i moja,to su dojenacke akne,plus vrućina,pedijatrica nam dala mast za mazat,cim krenu vrućine izbi al skoro nista kak mazem ujutro i navečer
Daj mi pliz napiši koju si mast dobila da ja pitam svoj. Hvala jama 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Koliko cesto kupate bebice?
Sada kako su ove vručine namačemo se u čistoj vodi svaki dan. Ali da nije tako kupali bi se jednom do dva puta tkedno a ostalo brisali sa blazinicama i vodom. Moji klinci imaju jako osjetljivu kožu pa ih zato što manje kupam.
Ali Vid toliko uživa u vodi pa mu i zbog toga priuštim.
Jesu li vaši kikachi osipani po licu i po tijelu. Vid očito loše reagira na moj znoj i oko usta ima dosta prištića 🤔
Ajme da! Bas danas gledam kako je pristav 😂😂
Mommy of 👦
I mi imamo prištiće na dijelovima tijela i lica koji se goli zaljepe za nas kad ju držimo. Lice, stražnja strana vrata, rukica.
Mi smo imali lijepu noć. Dva puta se budila pojela i zaspala, jedino od cca 4 ju frče pa lagano stenje u snu i koprca se. Uzela ju k sebi u krevet jer manje boli kad je mama blizu.
Bilo bi savršeno da nas braco nije probudio u 6:15
Evo je,kaj je najgore imala ju doma,to je i za oci,al kad nisam znala pa trazite recept od dokt.opce prakse ili pedijatra,očisti lice
Sortiraj odgovore
Najstariji