Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    03. Kolovoz 2018. 19:32

Bojana preslatka je 😍😘
    Bravo svima za dobivene kilice 😊
    Winnie dobrodošla ☺️ nemoj se opterećivati ako ćeš morati dati AD, nije ono toliko loše.. Bitno ti je da je ona zdrava i da napreduje 😘
    Mi se upravo okupali,sad cikimo i onda ćemo probati na spavanac polako..kupanje joj je toliko super da je plač kad smo ju izvadili iz vode 😂

03. Kolovoz 2018. 19:45

franovamamita

Ajme koje lijepe bebice 😍😍
    Winnie bitno da ste ti i beba dobro nemoj se sada jos i s tim sekirati ako ide ide ako ne ne,ja sam svom prvom kombinirala nekad iz potrebe nekad da si olaksam 😉
    Ovo moje dijete danas nemoguće..dreka cviljenje visenje na sisi i spavao od jutros 3,4 puta po 20min…😣😒

Ajoj draga,nadam se da bude po noći više pajkil pa da i ti odmoriš malo😘,ja moram svog pohvaliti danas,djete za poželjeti,papa ,spava,smije se,guguće,leži..tu i tamo je zaplakao..e sad si mislim kakva bude noć pošto se naspavao preko dana🤣🙃,sad kad se probudi kupanje,papica a dalje bumo vidjeli.

Napolitankica🍪
    03. Kolovoz 2018. 22:21

Koliko cesto kupate bebice?

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    03. Kolovoz 2018. 22:22

Sve slike su divnr

Mommy of 👦

ivymicek
    03. Kolovoz 2018. 22:28

napolitanka55

Sada kako su ove vručine namačemo se u čistoj vodi svaki dan. Ali da nije tako kupali bi se jednom do dva puta tkedno a ostalo brisali sa blazinicama i vodom. Moji klinci imaju jako osjetljivu kožu pa ih zato što manje kupam.
    Ali Vid toliko uživa u vodi pa mu i zbog toga priuštim.
    Jesu li vaši kikachi osipani po licu i po tijelu. Vid očito loše reagira na moj znoj i oko usta ima dosta prištića 🤔

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    03. Kolovoz 2018. 22:40

Mi se svaku vecer,jedva doceka..ivy i moja,to su dojenacke akne,plus vrućina,pedijatrica nam dala mast za mazat,cim krenu vrućine izbi al skoro nista kak mazem ujutro i navečer

ivymicek
    03. Kolovoz 2018. 23:35

Daj mi pliz napiši koju si mast dobila da ja pitam svoj. Hvala jama 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    04. Kolovoz 2018. 00:26

ivymicek

napolitanka55

Sada kako su ove vručine namačemo se u čistoj vodi svaki dan. Ali da nije tako kupali bi se jednom do dva puta tkedno a ostalo brisali sa blazinicama i vodom. Moji klinci imaju jako osjetljivu kožu pa ih zato što manje kupam.
    Ali Vid toliko uživa u vodi pa mu i zbog toga priuštim.
    Jesu li vaši kikachi osipani po licu i po tijelu. Vid očito loše reagira na moj znoj i oko usta ima dosta prištića 🤔

Ajme da! Bas danas gledam kako je pristav 😂😂

Mommy of 👦

nasdva
    04. Kolovoz 2018. 06:46

I mi imamo prištiće na dijelovima tijela i lica koji se goli zaljepe za nas kad ju držimo. Lice, stražnja strana vrata, rukica.
    Mi smo imali lijepu noć. Dva puta se budila pojela i zaspala, jedino od cca 4 ju frče pa lagano stenje u snu i koprca se. Uzela ju k sebi u krevet jer manje boli kad je mama blizu.
    Bilo bi savršeno da nas braco nije probudio u 6:15

Mya
    04. Kolovoz 2018. 07:02

Evo je,kaj je najgore imala ju doma,to je i za oci,al kad nisam znala pa trazite recept od dokt.opce prakse ili pedijatra,očisti lice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.