Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    04. Kolovoz 2018. 07:06

To je normalno,ciste se,samo sta te vrucine pogorsaju,nama dala da imamo ak se ne povuce na kraju pocela joj mazat dva puta i super,tu i tamo koji se pojavi.mozda se moze kupit i bez recepta,treba pitat

bojana27
    04. Kolovoz 2018. 07:27

Jutro zenskice :) moja isto zna bit osipana , kupamo se po dva puta na dan , ujutro i navecer ali samo s vodom i navecer s pr kapi bademovog ulja  , jednom tjedno kosicu sa niveom :) 
    Ne mazemo se s nicim , badem lijepo i ublazi taj osipic ☺️
    Danas smo imale krevet za sebe 😂 muz spavao u dnevnom pa smo se po cijelom razbacale 🤪🤪 
    Kako je vama prosla noc ? Jel muce jos koga grcici ? 

04. Kolovoz 2018. 08:17

Jutro mamice😀. Noć kod nas tak tak,jer se po danu naspavao,zaspao u iza 7,probudio se oko 12, sisanje,spavanje do 2 i onda nasisavanje svako malo do 7, pojeo bočicu,plakao (za još), bljucao i sad spava ali nemirno..al nije to strašno jer ne plače po noći i netrebamo se dizati ni nosati😀. Ugodan i miran dan vam😘🤗

ivymicek
    04. Kolovoz 2018. 08:48

bojana27

Jutro zenskice :) moja isto zna bit osipana , kupamo se po dva puta na dan , ujutro i navecer ali samo s vodom i navecer s pr kapi bademovog ulja , jednom tjedno kosicu sa niveom :)
    Ne mazemo se s nicim , badem lijepo i ublazi taj osipic ☺️
    Danas smo imale krevet za sebe 😂 muz spavao u dnevnom pa smo se po cijelom razbacale 🤪🤪
    Kako je vama prosla noc ? Jel muce jos koga grcici ?

Znala sam da sam još nešto htjela pitati. Bojana čije bademovo ulje koristiš?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    04. Kolovoz 2018. 09:10

I da tobrex ide samo na recept ako se ne varam ☺️ 
    Moja jos spava , lijepo sam si ves stavila susit i stariju sredila i pojela ..sad cekam da se i ona probudi ..razmisljam o kapucinu al nekako imam dojam ako ga napravim da ce se probudit 😂😂😂😂

bojana27
    04. Kolovoz 2018. 09:11

Evo takvo :) 

Mya
    04. Kolovoz 2018. 09:13

Za osip se ne smije lice nicim osim cistom vodom,nikakva ulja ni dječje kreme..moja šefica sinoc od 9 pa jutros do 8 spavala,probudila se dva puta u noci za jest i nastavila dalje,da je svaka noc takva potpisala bi,jos samo da ti grcevi produ

hope123
    04. Kolovoz 2018. 09:25

Jutro klokanice :) mi pokusavamo zaspat prije 10 ali ne ide, sefica mala ima svoj ritam i u 10 zaspi. Jucer nakon sto se najela cak je i sama u kreveticu zaspala, ali moram priznat da mi je ljepse kad ju ja uspavljujem. Ovo je super zbog tate.
    Budi se 2 puta da papa i eto sad jos uvijek spava.
    Ja ocistila stan i odradila nesto za posao i cekamo da se probudi pa u grad na kavu.

Nas jos uvijek muce grcici jer nije kakala od ponedjeljka :/ mislim da ju bas smeta.. nadam se da bude uspjela kakit jer prdi bas jako..
    Zelimo svima miran dan :)

bojana27
    04. Kolovoz 2018. 09:53

Da naravno nije mi ni palo na pamet ju natat s uljem 😁😁 samo par kapi u vodicu navecer i s tim tijelo peremo :) i nama osip ovaj od znoja se odmah povuce ☺️ Lice se ocistilo vise nemamo nista :) 
    Planiramo sutra na neki izlet s njom a ni sama nisam pametna :/ 

bojana27
    04. Kolovoz 2018. 11:23

I ipak smo odlucili doma s kumovima rostiljat 😁😁 a kad oni odu doma cure u auto i na dobru 😍
    Znam ja da smo mi tek rodike i to al mene trbuh bas smeta i jakoo sam frustrirana 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.