Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hope123
    04. Kolovoz 2018. 11:53

Bojana bas sam ti htjela preporuciti da idete na izlet. Mi smo sa mjesec dana isli u Rastoke i super je bila, a i dobra ideja za Dobru :)
    Kaj se trbuha tice bude se povuklo pogotovo kad budes za bebom trckarala i nosila je... mada ja nisam neki primjer jer sam iz bolnice dosla bez trbuha ko da nikad trudna bila nisam..meni je to veci sok bio :D

bojana27
    04. Kolovoz 2018. 12:35

Hope blago tebi , ja ko da sam trudna jos 😦😦 na dijetu bi a ne smijem 😯 razmisljam jedino o onoj 8 sati 🤷🏻‍♀️

Napolitankica🍪
    04. Kolovoz 2018. 12:44

Ja dobila 18 kila i skinula 9 do sad. Jos toliko😂

Mommy of 👦

hope123
    04. Kolovoz 2018. 13:04

Meni bas fali trbuh :D :( sad mi kazu da losije izgledam nego prije :D hahahaha 
    kakva je to dijeta 8 sati? citala sam da mame idu na tu dijetu i da daje dobre rezultate.
    Al stvarno vjerujem da bude to brzo otislo, ne treba se opterecivati :)

Napolitankica🍪
    04. Kolovoz 2018. 13:21

hope123

Meni bas fali trbuh :D :( sad mi kazu da losije izgledam nego prije :D hahahaha
    kakva je to dijeta 8 sati? citala sam da mame idu na tu dijetu i da daje dobre rezultate.
    Al stvarno vjerujem da bude to brzo otislo, ne treba se opterecivati :)

I meni! I trbuh i beba u njemu!

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    04. Kolovoz 2018. 14:16

Da l vam nakon svakog obroka bebe zaspu?

Mommy of 👦

franovamamita
    04. Kolovoz 2018. 15:24

Dan
    Noc klasika budenje za papati pa uspavljivanje grcevi nas pratili i kroz noc tako da sam uhvatila možda 2,3 sata sna...dan je ok isli u grad prespavao u kolicima dok smo setali po trgovinama..
    Kupila si 2 različita caja za dojilje sokove i tak to
    Nasdva kupila sam onaj caj u mulleru evo pijem drugu salicu 🙂
    I mi imamo osip po cijelom tijelu kupamo se svaki dan sad ga drzim malo bez pelene vruce je ajme

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    04. Kolovoz 2018. 15:25

I meni fali trbuh a moj se brzo povukao tako da sam zadovoljna jos 5kg skinem i gotovo

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    04. Kolovoz 2018. 15:26

Napolitanka pa skoro pa i da , ovisi kako kada :) 

Vise psiholoska , jedes sve u odredenoj satnici ja sutra krecem sa satnicom 10-18 h i u tih 8 sati jedes sve , naravno ne samo slatkise i kruh , nego ono sve normalno :) i dosta tekucine ..mogu i dojilje jer se niceg ne odrices , moja kuma dosta s njom skinula , ja se nadam ovaj mj bar 2-3 skinut do 1.9 imamo svadbu , ma ja sam u prvih 8 mj dobila 9 kg i zadnjih mj dana jos 7 mislim uzas ..i sad imam 73 , jos 15 moram skinur 😶 doduse ja sam 2015 bila na dukan dijeti i sa 84 dosla na 58 pa cu valjda i sad skinut ..ali dukan ne mogu dok dojim , nw debljam se evo jedem sve i uzasno puno slatkisa i ne debljam se al ni ne mrsavim 😶

Confused
    04. Kolovoz 2018. 15:35

Mame dojilje jeli vam bebice imaju redovite stolice ili je doslo do zastoja?Veronika zadnjih tjedan dana nije imala,ali doduse ni ne muci je,prdi redovno,stomacic nije tvrd i napuhan,pa valjda je to ok onda...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.