🙃🙃i kaj sad??🤔😂😂😂ništa,mama zločesta i neda više😂😂...nadam se da će vas glavobolje,grčevi i hormoni čim prije prestati mučiti,kaj se hormona tiče i mene stepavaju😂😂,veli muž kaj smo nabrušeni😂😂
Ena tvoj bas fino papa…sisavac mali :)
😂😂Da,samo kaj onda imamo bljuckanje i traženje još😂😂,al nek papa samo,i mora kolki je😂😂
😂😂Da,samo kaj onda imamo bljuckanje i traženje još😂😂,al nek papa samo,i mora kolki je😂😂
Joj ovo mi je poznato...danas opet nacicavanje ujutro i onda samo bljucka..al ne odustaje,ona bi još i još i još 😂
Joj ovo mi je poznato…danas opet nacicavanje ujutro i onda samo bljucka..al ne odustaje,ona bi još i još i još 😂
Mali gladuši😂😂,trebali smo papati bočicu sad u 8 i on mi taman zaspi napokon😂😂bez bočice,spava ko top,očito se nasisao dosta,dala sam mu još jedno 3 puta od poslje sisu😂😂
Izludit cu od tih grceva,okupam ju krenem dat jest i frkanje da ne znam vise kako joj pomoc..ona mokra,ja,jedva nekako stalo i sad konacno mogu na pranje..mi imamo dnevno po 5,6 pokakanih pelena,osim danas,prvi put 3 samo..mamama mirna noc,a bebice neka spavaju ko andeli🤗
Laku noć.
Moj danas nije niš spavao i jedva sam ga uspavala u pol 9. Od tad spava, vidjet ćemo do kad.
Noćica 😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajoj Ivymicek ,Vid je neka budna i aktivna bebica. Nadam se da ti bude sad ljepo spavao iida bude sutra bolje.😘😘🤗 M pajkili od 8 do 11,papali i zaspao opet, laka vam noć mamice i bebice, lijepo i mirno spavajte😘🤗.
Laku noć svima 😘😘 ivy nadam se da će ti zato noću nadoknaditi 🤞 mi sad papamo,nadam se da će danas uspjeti zaspati nakon tog,a ne da se onda uspavljujemo iduća 2 sata ko jučer 😕
Nqdoknadi noću ali je cendrav i nervozan preko dana jer je umoran a mama onda mora nunati i napravi jako puno koraka 🤣.
Dobro je to sve dok aji po noći pa mi zato ne treba trening preko dana.
Evo mi imamo standardno budenje i frkanje i kakanje u 6:15. Danas ga baš nešto boli vidjet ćemo kakav će dan biti.
Ljubim i nadam se da ste se naspavale
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji