Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Kolovoz 2018. 17:59

🙃🙃i kaj sad??🤔😂😂😂ništa,mama zločesta i neda više😂😂...nadam se da će vas glavobolje,grčevi i hormoni čim prije prestati mučiti,kaj se hormona tiče i mene stepavaju😂😂,veli muž kaj smo nabrušeni😂😂

hope123
    04. Kolovoz 2018. 18:28

Ena tvoj bas fino papa...sisavac mali :)

04. Kolovoz 2018. 18:30

hope123

Ena tvoj bas fino papa…sisavac mali :)

😂😂Da,samo kaj onda imamo bljuckanje i traženje još😂😂,al nek papa samo,i mora kolki je😂😂

pharmamma
    04. Kolovoz 2018. 18:50

Ena31

hope123

😂😂Da,samo kaj onda imamo bljuckanje i traženje još😂😂,al nek papa samo,i mora kolki je😂😂

Joj ovo mi je poznato...danas opet nacicavanje ujutro i onda samo bljucka..al ne odustaje,ona bi još i još i još 😂

04. Kolovoz 2018. 21:18

pharmamma

Ena31

hope123

Joj ovo mi je poznato…danas opet nacicavanje ujutro i onda samo bljucka..al ne odustaje,ona bi još i još i još 😂

Mali gladuši😂😂,trebali smo papati bočicu sad u 8 i on mi taman zaspi napokon😂😂bez bočice,spava ko top,očito se nasisao dosta,dala sam mu još jedno 3 puta od poslje sisu😂😂

Mya
    04. Kolovoz 2018. 21:36

Izludit cu od tih grceva,okupam ju krenem dat jest i frkanje da ne znam vise kako joj pomoc..ona mokra,ja,jedva nekako stalo i sad konacno mogu na pranje..mi imamo dnevno po 5,6 pokakanih pelena,osim danas,prvi put 3 samo..mamama mirna noc,a bebice neka spavaju ko andeli🤗

ivymicek
    04. Kolovoz 2018. 23:33

Laku noć.
    Moj danas nije niš spavao i jedva sam ga uspavala u pol 9. Od tad spava, vidjet ćemo do kad.
    Noćica 😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Kolovoz 2018. 23:41

Ajoj Ivymicek ,Vid je neka budna i aktivna bebica. Nadam se da ti bude sad ljepo spavao iida bude sutra bolje.😘😘🤗 M pajkili od 8 do 11,papali i zaspao opet, laka vam noć mamice i bebice, lijepo i mirno spavajte😘🤗.

pharmamma
    05. Kolovoz 2018. 01:08

Laku noć svima 😘😘 ivy nadam se da će ti zato noću nadoknaditi 🤞 mi sad papamo,nadam se da će danas uspjeti zaspati nakon tog,a ne da se onda uspavljujemo iduća 2 sata ko jučer 😕

ivymicek
    05. Kolovoz 2018. 07:07

Nqdoknadi noću ali je cendrav i nervozan preko dana jer je umoran a mama onda mora nunati i napravi jako puno koraka 🤣.
    Dobro je to sve dok aji po noći pa mi zato ne treba trening preko dana.
    Evo mi imamo standardno budenje i frkanje i kakanje u 6:15. Danas ga baš nešto boli vidjet ćemo kakav će dan biti.
    Ljubim i nadam se da ste se naspavale

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.