Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    30. Srpanj 2018. 00:36

Samo da vam malo mahnemo :) 

30. Srpanj 2018. 08:07

Dobro jutro ljepotice moje😘😘. Bojana baš je slatkica😍😍😍😍😍. Evo da se pohvalim,ove godine najljepši rođendanski poklon😁😍🤗

Tata i sin pavaju😍😍
    Tata i sin pavaju😍😍

moja beba naučila da se ponoći spava😂😂,od pola 10 do skoro 5 ujutro pajkil,malo cickao,spavao,u 7 hranili,kakali i opet pajki,nebude dugo ali bar malo😁,jedva preživjeli jučer dan hranjenja bez kraja i plača,cendranja.,zato je noć bila divna 😘. Nadam se da ste dobro spavali😘🤗😍

Napolitankica🍪
    30. Srpanj 2018. 08:22

Ena dobro jutroooo! I sretan rođendan :)❤ stvarno je najljepsi do sada!

Mommy of 👦

bojana27
    30. Srpanj 2018. 08:24

Sretaaaan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

pharmamma
    30. Srpanj 2018. 08:51

Ena sretan rođendaaaan 🎉🎉🎉😘😘😘 ovo stvarno je najljepši poklon 💙
    Mi jučer mrvicu bolje spavali tokom dana,ali je navecer imala fazu plača i vikanja...noć nam je bila cickanje svakih sat i pol-2 tako da je mama ko zombi..još ju i prduckanje mučilo pa nije mogla čvrsto zaspati..na kraju sam ju nakon hranjenja u pola 7 samo ostavila kraj sebe  u krevetu jer se vise nisam imala snage dizati..evo još uvijek ajki,valjda će svaki čas buđenje

nasdva
    30. Srpanj 2018. 09:11

napolitanka55

ivymicek

nasdva

Da se i ja javim. Mi opet ne kakamo danas 4 dan. Od kad je počela jest svaka 3-4 sata. Pa sad po noći vrišti jer ju ftče i prdi.

Jeste kakale danas? Kažu da je normalno da dojena djeca ne kakaju i po 10 dana. Nadam se da je bar frkanje prošlo 😘💕.
    Vodu ne dajem jer bi sve u mlijeku trebalo biti ali došla sam par puta u napast kada je urlao na cici i u rukama i ništa nije pomagalo da dam žličicu vode kao to će pomoć ali sam brzo odustala… Ali ako i daš malo vode sumnjam da će škoditi.
    Ja sam krvarila mjesec dana i stalo.
    Napolitanka ako puno ne plače i zadovoljan je i puni pelene (piški i kaki) to bi trebalo biti ok.
    Dolazi vam patronažna još i jel vas vagala pa da vidiš napredak. Ili da vas izbaže prije i nakon podoja.
    Mi smo imali ok dan čak nije puno urlao al ga svejedno voli biti u rukama 😂.
    Laku noč i ljubim vas 💕

Imao mi je 2 stolice, jednu bas jaku! I par puta mokrio. Plakao je pa ga stavim na prsa pa se smiri, onda kao.zaspe i opet ga plac probudi. I tako danas u krug. Dala sam mu kod zadnjeg podoja 20ml svog izdojenog samo da vidim hoce li pozegnut i to je smazao. Potom sam ponudila vecu kolicinu i nije htio i zaspao je. Sada bas spava. Mislite da je to ok? Bas me sad strah da ga nisam gladnog ostavila. Dolazi nam.patronaza, za sad je napunio i preko predviđene tezine. Ali ovo je prvi period ovak vikend di smo cica i eventualno malo izdojenog. Jedva cekam sutra da vidim sto vaga od patronaze kaze. Vidis taj pokusni podoj bi mogla je zamolit. Hvala ti!

Tako smo i mi s kombinacije izdojenog i dojenja prešle samo na dojenje. A na početku smo imale veliki pad na kilaži jer je dojila na šeširiće sad si je izvukla bradavice, samo doji i dobivamo na kilaži

nasdva
    30. Srpanj 2018. 09:15

Noć je prespavala na meni jer ju je frkalo cijelu noć, kad ju spustim u krevetić počne se presavijat i stenjat i probudi se. Tako da sam ja u poluležećem položaju cijelu noć. U 6 se probudio moj  dvogodišnjak i sad sam super. On je pun bijesnih glista a nju frče. 5 dan da nije kakala

hope123
    30. Srpanj 2018. 09:16

Jutro mamice i bebice :)) 
    Bojana divna je :)

Ena sretaaaan :)) super za spavanje :)
    Mi smo imali noc tako tako ali prezivjeli smo :))

Nego jel vam imaju bebe Morov refleks? Nam se jos uvijek javi i onda to bude strasan plac - ovu noc 2x :( 

A ovako se Kiara ujutro probudi :D
    A ovako se Kiara ujutro probudi :D

nasdva
    30. Srpanj 2018. 09:16

Eeeee da Ena sretan rođendan 😘🎂

nasdva
    30. Srpanj 2018. 09:20

Bebice sve redom preslatke 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.