Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    29. Srpanj 2018. 09:58

S

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Mandarina dobrodošla 😁
    Ena Mihael je presladak 💙💙
    Mi smo danas cijeli dan na cici,spavanje max 10-15 min, a od toliko cicanja još vise bljucka..dudu naravno pljune iste sekunde..mama je polako ko zombi 😴😴😴

Hvala draga 😘..joj vjerujem da ti je teško,moj mali Miško se sad jako ljuti, vrišti,pojeo sto čuda već i dalje se ljuti,spava mu se a nikako da zaspi😭😭,svako večer u ovo vrijeme vrišti dok ne padne od umora..al onda bar ljepo noć spava…

I to bas danas kad smo solo jer tata ima feštu za dečke 😩 sve me strah noći 😭😭

Ma bude sve ok, jednom se i oni moraju umoriti i zaspati,ne brini😘🤗

Hvala ti 😘😘

Jel spava?

Zaspala oko pola 11,prvo hranjenje u pola 3 i onda dalje svaka dva sata..magično se pretvorila natrag u dobru Anastaziju 😁

Eto vidiš,super da je opet dobrica😀😘🤗. Mog puca nešto oko hranjenja,jučer ga je bilo nemoguće zasititi navečer al je zato spavaood 9 do 2,nakon toga sisanje pa do 4 spavanje,pa nasisavanje svakih 15akminuta do 6 kad je dobio bočicu s 50ml,u 7 već teška glad,sisanje i bočica od oko 20 ml i sad spava,inače je puno papati tražio,sad još više zadnja 2,3 dana😲

Jutreko i moj puno ciki ali po kratko. Taman kad su došle vručine pa vjerujem da su žedni više nego gladni.
    Nama je noć ok uz dojenje i koje stenjanje za prđenje i kakanje ali zato dan je koma. Nanašanje ako spustim plakanje. Niš ne stignem al kad mi se nasmije sva se rastopim.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    29. Srpanj 2018. 14:19

Da se i ja javim. Mi opet ne kakamo danas 4 dan. Od kad je počela jest svaka 3-4 sata. Pa sad po noći vrišti jer ju ftče i prdi.

Napolitankica🍪
    29. Srpanj 2018. 18:32

ivymicek

S

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Mandarina dobrodošla 😁
    Mi smo danas cijeli dan na cici,spavanje max 10-15 min, a od toliko cicanja još vise bljucka..dudu naravno pljune iste sekunde..mama je polako ko zombi 😴😴😴

Hvala draga 😘..joj vjerujem da ti je teško,moj mali Miško se sad jako ljuti, vrišti,pojeo sto čuda već i dalje se ljuti,spava mu se a nikako da zaspi😭😭,svako večer u ovo vrijeme vrišti dok ne padne od umora..al onda bar ljepo noć spava…

Hvala ti 😘😘

Jel spava?

Zaspala oko pola 11,prvo hranjenje u pola 3 i onda dalje svaka dva sata..magično se pretvorila natrag u dobru Anastaziju 😁

Eto vidiš,super da je opet dobrica😀😘🤗. Mog puca nešto oko hranjenja,jučer ga je bilo nemoguće zasititi navečer al je zato spavaood 9 do 2,nakon toga sisanje pa do 4 spavanje,pa nasisavanje svakih 15akminuta do 6 kad je dobio bočicu s 50ml,u 7 već teška glad,sisanje i bočica od oko 20 ml i sad spava,inače je puno papati tražio,sad još više zadnja 2,3 dana😲

Jutreko i moj puno ciki ali po kratko. Taman kad su došle vručine pa vjerujem da su žedni više nego gladni.
    Nama je noć ok uz dojenje i koje stenjanje za prđenje i kakanje ali zato dan je koma. Nanašanje ako spustim plakanje. Niš ne stignem al kad mi se nasmije sva se rastopim.

Ja pomalo dojim, izdajam i tako! Danas je blaga katastrofa... Na cici je stalno, pa sam mislila da nije da nemam mozda mlijeka dala mu izdojeno. Popio 60ml,malo bio budan ali onda dosli baka i djed i naravno po rukama toplo mu i jos se razgnjecao. Opet sam ga stavila na cicu, ma nis malo onako posisao i sad tocnije za sad spava. 
    Mene stalno strah da nije da mozda nema dovoljno, ali kad sam mu i dala to izdojeno izbljuckao je u par navrata sve.
    Valjda ih sve muce vrucine ove. Jedva cekam jesen!

Mommy of 👦

mandarina
    29. Srpanj 2018. 20:08

Hvala drage mamice na dobrodošlici, 
    Sve mi se vrti oko bebice, kao i svima vama, sretna sam kad malo duže odspavam, pospremim kuhinju, operem kosu 
    Uživamo skupa, papamo, nosimo se, spavamo nekad više,nekad manje, iako bi sve bilo lakše da nije ovako jako vruće.
    Zanima me jel dajete možda dodatnu tekućinu (vodu) bebicama? sad kad je ovako jako vruće, ne znam je potrebno?
    i koliko vam je trajalo krvarenje nakon poroda? prvi porod mi je pa neznam koliko to traje 
    pusa svima 

nasdva
    29. Srpanj 2018. 20:33

Napolitanka možda se jednostavno prejeo pa je vratio višak
    Mandarina ako je dojena beba ne treba dodatnu tekućinu jer je na početku majčino mlijeko za žeđ. Možeš damo češće ponudit da si malo povuče.
    Ja sam krvarila mjesec dana sad, nakon prvog poroda sam kraće.

ivymicek
    29. Srpanj 2018. 22:18

nasdva

Da se i ja javim. Mi opet ne kakamo danas 4 dan. Od kad je počela jest svaka 3-4 sata. Pa sad po noći vrišti jer ju ftče i prdi.

Jeste kakale danas? Kažu da je normalno da dojena djeca ne kakaju i po 10 dana. Nadam se da je bar frkanje prošlo 😘💕.
    Vodu ne dajem jer bi sve u mlijeku trebalo biti ali došla sam par puta u napast kada je urlao na cici i u rukama i ništa nije pomagalo da dam žličicu vode kao to će pomoć ali sam brzo odustala... Ali ako i daš malo vode sumnjam da će škoditi.
    Ja sam krvarila mjesec dana i stalo.
    Napolitanka ako puno ne plače i zadovoljan je i puni pelene (piški i kaki) to bi trebalo biti ok.
    Dolazi vam patronažna još i jel vas vagala pa da vidiš napredak. Ili da vas izbaže prije i nakon podoja.
    Mi smo imali ok dan čak nije puno urlao al ga svejedno voli biti u rukama 😂.
    Laku noč i ljubim vas 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    29. Srpanj 2018. 22:30

ivymicek

nasdva

Jeste kakale danas? Kažu da je normalno da dojena djeca ne kakaju i po 10 dana. Nadam se da je bar frkanje prošlo 😘💕.
    Vodu ne dajem jer bi sve u mlijeku trebalo biti ali došla sam par puta u napast kada je urlao na cici i u rukama i ništa nije pomagalo da dam žličicu vode kao to će pomoć ali sam brzo odustala… Ali ako i daš malo vode sumnjam da će škoditi.
    Ja sam krvarila mjesec dana i stalo.
    Napolitanka ako puno ne plače i zadovoljan je i puni pelene (piški i kaki) to bi trebalo biti ok.
    Dolazi vam patronažna još i jel vas vagala pa da vidiš napredak. Ili da vas izbaže prije i nakon podoja.
    Mi smo imali ok dan čak nije puno urlao al ga svejedno voli biti u rukama 😂.
    Laku noč i ljubim vas 💕

Imao mi je 2 stolice, jednu bas jaku! I par puta mokrio. Plakao je pa ga stavim na prsa pa se smiri, onda kao.zaspe i opet ga plac probudi. I tako danas u krug. Dala sam mu kod zadnjeg podoja 20ml svog izdojenog samo da vidim hoce li pozegnut i to je smazao. Potom sam ponudila vecu kolicinu i nije htio i zaspao je. Sada bas spava. Mislite da je to ok? Bas me sad strah da ga nisam gladnog ostavila. Dolazi nam.patronaza, za sad je napunio i preko predviđene tezine. Ali ovo je prvi period ovak vikend di smo cica i eventualno malo izdojenog. Jedva cekam sutra da vidim sto vaga od patronaze kaze. Vidis taj pokusni podoj bi mogla je zamolit. Hvala ti!

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    29. Srpanj 2018. 22:34

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Mandarina dobrodošla 😁

Hvala ti 😘😘

Jel spava?

Eto vidiš,super da je opet dobrica😀😘🤗. Mog puca nešto oko hranjenja,jučer ga je bilo nemoguće zasititi navečer al je zato spavaood 9 do 2,nakon toga sisanje pa do 4 spavanje,pa nasisavanje svakih 15akminuta do 6 kad je dobio bočicu s 50ml,u 7 već teška glad,sisanje i bočica od oko 20 ml i sad spava,inače je puno papati tražio,sad još više zadnja 2,3 d

Ovo me tako na mene podsjeca😂

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    29. Srpanj 2018. 22:37

mandarina

Pozdrav svim mamama i bebama
    Pridružujemo se ja i moja curka.

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    29. Srpanj 2018. 22:38

Ena31

Da se pohvalim,uspjela napraviti doručak,išli na kavicu s bebom, napravila saft i rižu😀😎🤩…a beba zaplače,dam mu sisu par minuta i nastavim kuhati..baš je dobar danas😊☺️.
    evo slikica s kavice,moj mali bu

Lijepi!

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.