Pozdrav mamicama i bebicama 😘♥️.. Lucy bravo za četvorke,nadam se da će brzo sad izbiti,super da more spašava♥️. Noah bravo za zubiće i baš mi je drago da ste uživali na moru,mi idemo tek za 19 dana(odbrojavanje krenulo). Isto nam idu zubići,neznam više koji ni kad će,već sam pisala,sve trojke i četvorke natečene i još uvijek ništa,odvikli se od cickanja,sad puno više papa svega ostalog i bolje spava po noći.
Kako ste se odvikli, kako je podnio to?
Bravo za trčanje 🥰
Eh odbrojavanje do mora traje vječno onda more prođe za čas 😄
Bok mamice 🤗
Bas nas nema nikako, svi se po moru valjda razbjezali, a i maleni sad vec zahtjevniji 😉
Ena to i mene zanima kako ste se odviknuli od cice 😆 ja planiram za mjesec dana krenut ukidat podoj po podoj pa me vec sad panika hvata 🙈
Noah bas mi je drago da je malac uzivao na moru 😊 i super za zubice, tako su nekako i nama jedinice krenule, i jos uvijek nisu izasle skroz..a prije 10ak dana i desna donja dvojka izbila mrvu..
Lucy drzim fige da i vama sto prije izbije nesto! Jeste proslavili rođendan? 🎉
Mi evo od jucer u virozi, ne treba atb., ali u slucaju temp dulje od 6 dana moramo opet kod ped..a taman se ponadala da ce bit malo mir 😔
Ipak smo odlucili malo proslaviti rockas, pozvat cemo samo prijatelje kod nas doma 😊
Pozdrav mamicama i bebicama 😘♥️.. Lucy bravo za četvorke,nadam se da će brzo sad izbiti,super da more spašava♥️. Noah bravo za zubiće i baš mi je drago da ste uživali na moru,mi idemo tek za 19 dana(odbrojavanje krenulo). Isto nam idu zubići,neznam više koji ni kad će,već sam pisala,sve trojke i četvorke natečene i još uvijek ništa,odvikli se od cickanja,sad puno više papa svega ostalog i bolje spava po noći.
Kako ste se odvikli, kako je podnio to?
Bravo za trčanje 🥰
Eh odbrojavanje do mora traje vječno onda more prođe za čas 😄
Odviknuli smo se..nije bilo lako,plakao je,tražio,al nisam odustala..kad je bila kriza mazila bi ga i ok..imali smo i ustajanje usred noći jer je baš jako plakao,sad nas još muči dnevno spavanje jer je navikao da zaspi na cici,pa mi puno manje spava kroz dan,al nema veze,bar je umoran za noć😂. Uglavnom jednostavno sam odrezala skroz,da ga ne bunim i uspjeli smo😄,već više od tjedan dana,još zna tražiti,ali se ubrzo smiri i zaspi..idući pothvat je spavanje u krevetiću😂
Ja se bojim tog odvikavanja od dojenja i stalno nešto odgađam 😅
Rođendan smo proslavili u krugu obitelji, svo troje smo par dana prije bili bolesni i jedva sam tortu uspila napravit kamoli veliki feštu..
Kako vi stojite sa hranjenjem vaših bebica? Ja već par mjeseci pokušavam da uzme hranu u ruke i u usta, ali on jednostavno odbija...stavit će sve u usta osim hrane 😅 baš želi da ga ja hranim.
Joj draga Lucy i ja se toga uzasno bojim..nije mi problem u mlijeku jer znam da AD prihvaca nego sto je spavanje vezano uz cicu, i probala sam ju stavit odma u krevetic spavat kad je umorna i sita ali to je takvo vristanje da nema sanse ju tako pustit 😥 tako da stvarno neznam kako to izvesti..eto greska od starta da se iskljucivo tako uspavljuje, jbg na pocetku mi je tako bilo najlakse 🤷♀️
Moja je pak u nekom strajku s jelom vec 2 dana, nis joj odjednom ne pase i pocela je komadice tipa muffine, kruh i sl bacat na pod i onda gleda di je palo, ili mi opali po punoj zlici hrane da prospe, valjda joj je to zabavno..ahh a tako je lijepo papala
Mi smo danas bili na razgovoru u jednom vrticu, novi smo prijavili prosli tjedan, ali jos nista neznamo, rekla je zena da ce nas primiti samo ako oforme jos jednu grupu, znaci ovisi koliko se jos djece prijavi..za cca 2 tjedna ce nam javiti..posijedit cu do tad 🙈
Joj draga Lucy i ja se toga uzasno bojim..nije mi problem u mlijeku jer znam da AD prihvaca nego sto je spavanje vezano uz cicu, i probala sam ju stavit odma u krevetic spavat kad je umorna i sita ali to je takvo vristanje da nema sanse ju tako pustit 😥 tako da stvarno neznam kako to izvesti..eto greska od starta da se iskljucivo tako uspavljuje, jbg na pocetku mi je tako bilo najlakse 🤷♀️
Moja je pak u nekom strajku s jelom vec 2 dana, nis joj odjednom ne pase i pocela je komadice tipa muffine, kruh i sl bacat na pod i onda gleda di je palo, ili mi opali po punoj zlici hrane da prospe, valjda joj je to zabavno..ahh a tako je lijepo papala
Mi smo danas bili na razgovoru u jednom vrticu, novi smo prijavili prosli tjedan, ali jos nista neznamo, rekla je zena da ce nas primiti samo ako oforme jos jednu grupu, znaci ovisi koliko se jos djece prijavi..za cca 2 tjedna ce nam javiti..posijedit cu do tad 🙈
I moj Miha se uspavljivao samo na cici,ali spava samnom jer krevetić nikad nije prihvatio,tako da zaspi samo s draganjem po kosi...držimo 🤞 da uspijete s odvikavanjem kad dođe vrijeme 🙂. Nas sad čeka privikavanje na taj krevetić i neznam kako to izvesti,jer ustane čim ga polegnem😭
da se i ja javim naša potomka navršila 10 mj ima par dana, s time došlo i regularno puzanje i hodanje uz namještaj, zuba ima 2, kaze "tata" kad je raspoložena i to je to. jaslice joj startaju za 2 mjeseca pa pokušavamo malo uvesti promjene sa spavanjima i prehranom, tj. prilagoditi jasličkim uvjetima. svu testnu hranu je dobro podnijela, ali i dalje brljavi u odnosu na prije 2-3 mj. ja mislim da je djelomično zbog zubi, djelomično zbog grublje konzistencije hrane (nisam poslusala patronažnu koja mi je savjetovala da dohranu od početka usitnjavam vilicom, jer kasnije neće htjeti jesti....). Ipak, kako vrijeme prolazi stvar ide na bolje pa držte se mame, proći će ih. Meni se čini nemoguća misija da krene sama nešto stavljati u usta a da je hrana, kamoli žličicom (što su mi savjetovali u vrtiću). Hrana u ruci završava "klizavim prstima" - uuu kako je ovo fora za razmazati po cijelom dlanu
Što vaši doručkuju? Nemam ideje
da se i ja javimnaša potomka navršila 10 mj ima par dana, s time došlo i regularno puzanje i hodanje uz namještaj, zuba ima 2, kaze "tata" kad je raspoložena i to je to. jaslice joj startaju za 2 mjeseca pa pokušavamo malo uvesti promjene sa spavanjima i prehranom, tj. prilagoditi jasličkim uvjetima. svu testnu hranu je dobro podnijela, ali i dalje brljavi u odnosu na prije 2-3 mj. ja mislim da je djelomično zbog zubi, djelomično zbog grublje konzistencije hrane (nisam poslusala patronažnu koja mi je savjetovala da dohranu od početka usitnjavam vilicom, jer kasnije neće htjeti jesti….). Ipak, kako vrijeme prolazi stvar ide na bolje pa držte se mame, proći će ih. Meni se čini nemoguća misija da krene sama nešto stavljati u usta a da je hrana, kamoli žličicom (što su mi savjetovali u vrtiću). Hrana u ruci završava "klizavim prstima" - uuu kako je ovo fora za razmazati po cijelom dlanu
Što vaši doručkuju? Nemam ideje
😂😂a bude polako sve došlo na svoje mjesto s papanjem,ovo razmazivanje mi je ful poznato,a moj ima 13 mjeseci 😅,još se mučimo s komadićima,iako smoki i voće stavlja u usta i žvače.. doručak nam je voćka+žitarice većinom,tipa jabuka,nektarinu,banana,kruška..nekad budu žitarice,nekad malo keksolina(tek toliko da zgusne malo),ali voće uvijek. Kaže tata,mama,kaka,papa i hrpu tzv riječi koje ni Google translate nebi preveo,pokazuje rukom na predmet koji želi,ako je u pitanju keksa,smoki onda pokazuje i veli "ka" 😂😂..ma budu oni sve kad dođe vrijeme 🙂
Mi stvarno dobro žvačemo, žvače čak i komade mesa, koricu kruha, to nam nije problem, ali da sam stavi hranu u usta nema šanse...
Uspavljivanje nama prolazi na ruke ako tata ili baka uspavljuju to nije problem, ali sa mnom viče dok ne dobije sisu 😅
U srijedu nam je cijepljenje, po ovim najvećim vrućinama a i tako je cijeli osut, užas
On govori mama, tata, dak(kao duck,patka) i kh kao kruh jer je to najdraže jelo koje postoji 😄😄
I kad vidi motor,bus, auto govori bum bum kao brum brum
Za ostalo je tu prst naravno
E da, voće je odbio skroz osim nekad banane kad je dobre volje, tako da doručkujemo ili kruh i ABC sir, ili mu naribam neku voćku i dodam pirovo brašno i kokosovo ulje i ispečem kao muffin da bar malo voća unese..
Sortiraj odgovore
Najstariji