Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • neu2018
    09. Srpanj 2019. 00:13

Skroz sam se ufurala u priču da prije ručka ne dajem slatko jer neće jest ručak onda, da sam na voće skroz zaboravila za doručak  Toga sam se držala s početkom dohrane, sad je već velika, sad može. Hvala na podijeljenim iskustvima Moja je dosad doručkovala mlijeko, neke dane neki keksolino ili ono od nestlea zob+suhe šljive (ooodlično joj potakne probavu). 
    Čudna je neka veza između beba i kruha hahha, moram reći da moja obožava kruh. Reći ću u jaslicama: ma samo joj dajte kruha i vode  Ugl kad ruča, i dosadi joj jesti (...), imeđu svakih par žličica dam malo kruha, i šljaka to. I banane su top, dajem ih s kruškom najčešće. I grčki jogurt voli, možda jer je hladniji pa joj paše zbog vrućine.

PčelicaMama
    09. Srpanj 2019. 12:31

Ne brini Neu, budu i komadici dosli na red 😉 ja sam isto od pocetka blendala, pa postepeno vilicom gnjecila..s 10 mj kako sam uvela veceru, a to je ako nije gusta povrtna juha, muffini, palacinke, keksi od zobenih +banane, trgala sam joj komadice i tako je sama rukom uzimala i jela..
    Nama je dorucak griz, palenta, zobene, proso + voce, nekad i 2,3 zlice jogurta ili svjezeg sira umijesam, 2x je do sad jela kruh sa sirnim namazom..
    Ali od nedelje strajk totalni s jelom i vec sam luuuuda..ali kaslje od jucer pa moguce da joj smeta jelo za grlo 🤷‍♀️
    Ena jesi li probala kad mali zaspe da ga onda prebacis u kindac? Ja tako recimo navecer radim, zaspe na cici pa ju odnesem u krevetic..Ali po danu to recimo nema sanse izvest tako, budna je u sekundi 🙈

09. Srpanj 2019. 12:46

PčelicaMama

Ne brini Neu, budu i komadici dosli na red 😉 ja sam isto od pocetka blendala, pa postepeno vilicom gnjecila..s 10 mj kako sam uvela veceru, a to je ako nije gusta povrtna juha, muffini, palacinke, keksi od zobenih +banane, trgala sam joj komadice i tako je sama rukom uzimala i jela..
    Nama je dorucak griz, palenta, zobene, proso + voce, nekad i 2,3 zlice jogurta ili svjezeg sira umijesam, 2x je do sad jela kruh sa sirnim namazom..
    Ali od nedelje strajk totalni s jelom i vec sam luuuuda..ali kaslje od jucer pa moguce da joj smeta jelo za grlo 🤷‍♀️
    Ena jesi li probala kad mali zaspe da ga onda prebacis u kindac? Ja tako recimo navecer radim, zaspe na cici pa ju odnesem u krevetic..Ali po danu to recimo nema sanse izvest tako, budna je u sekundi 🙈

Jesam draga,ubrzo se probudi i ustane,neda se više polegnuti,plače 😭..budemo mi to postepeno riješili dok još malo zaboravi na cicu,tamo negdje kad se vratimo s mora,a možda i na moru🙂

• ivanolora
    22. Srpanj 2019. 10:26

Bok mame, kako ste rjesavale izbijanje zubica - sirupima ili cepicima. Nervozan je, place, temperaturu cas ima cas ne

PčelicaMama
    22. Srpanj 2019. 22:28

Ivanolora ja za zubice nisam nikad nista davala, ni lupocet ni gelovima mazala..nije joj nikad toliko smetalo..e sad, ona ima samo donje i gornje jedinice, i jeddna donja dvojka mozda 1/4 izbila..tako da cemo vidjet sta ce biti s drugim zubima 🤷‍♀️

26. Srpanj 2019. 14:51

ivanolora

Bok mame, kako ste rjesavale izbijanje zubica - sirupima ili cepicima. Nervozan je, place, temperaturu cas ima cas ne

Gengigel, ak ne pomaže onda sirupić, Miha se strašno muči s zubićima, izašla trojka sad, još mu idu 4 istovremeno 😱😭

lucy233
    09. Kolovoz 2019. 23:41

Da vas pozdravim ako ima moga živog na temi 😘😘 nadam se da sve uživate s bebicama 

10. Kolovoz 2019. 15:38

lucy233

Da vas pozdravim ako ima moga živog na temi 😘😘 nadam se da sve uživate s bebicama

Hej Lucy, kako si mi? Kako naš veliki dečko? Šta novog izvodi? Jesu muke po zubićima još u toku? 

lucy233
    10. Kolovoz 2019. 23:03

Ena32

lucy233

Hej Lucy, kako si mi? Kako naš veliki dečko? Šta novog izvodi? Jesu muke po zubićima još u toku?

Gornje četvorke su nam izbile ali su odma krenule donje tako da su nam ti zubići glavni neprijatelji... Još se ne želi pustiti i hodat sam ali zato priča ko veliki mama, tata, didi(dida), gol, kuh(kruh), brum, mau, av av.. još dojimo, tako sam odlučila izgurati ovo lito i zubiće pa kad nam tati završi sezona onda da nam on pomogne odviknuti ga..
    Kako je naš Miha?

11. Kolovoz 2019. 13:08

lucy233

Ena32

lucy233

Gornje četvorke su nam izbile ali su odma krenule donje tako da su nam ti zubići glavni neprijatelji… Još se ne želi pustiti i hodat sam ali zato priča ko veliki mama, tata, didi(dida), gol, kuh(kruh), brum, mau, av av.. još dojimo, tako sam odlučila izgurati ovo lito i zubiće pa kad nam tati završi sezona onda da nam on pomogne odviknuti ga..
    Kako je naš Miha?

Joj ti zubići, kaos, Miha zasad ima 10zubića,još idu gornje obje trojke i donja četvorka, muka živa.. Inače je super, odvikli se od cice, počeli polako da spava u svom krevetiću, hoda, trči, penje se, zove mama, tata, njam njam, polako kopira riječi, kuži svašta tipa donesi balon, donesi sandalice.. Ma joj, sad su najslađi❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.