Skroz sam se ufurala u priču da prije ručka ne dajem slatko jer neće jest ručak onda, da sam na voće skroz zaboravila za doručak Toga sam se držala s početkom dohrane, sad je već velika, sad može. Hvala na podijeljenim iskustvima
Moja je dosad doručkovala mlijeko, neke dane neki keksolino ili ono od nestlea zob+suhe šljive (ooodlično joj potakne probavu).
Čudna je neka veza između beba i kruha hahha, moram reći da moja obožava kruh. Reći ću u jaslicama: ma samo joj dajte kruha i vode Ugl kad ruča, i dosadi joj jesti (...), imeđu svakih par žličica dam malo kruha, i šljaka to. I banane su top, dajem ih s kruškom najčešće. I grčki jogurt voli, možda jer je hladniji pa joj paše zbog vrućine.
Ne brini Neu, budu i komadici dosli na red 😉 ja sam isto od pocetka blendala, pa postepeno vilicom gnjecila..s 10 mj kako sam uvela veceru, a to je ako nije gusta povrtna juha, muffini, palacinke, keksi od zobenih +banane, trgala sam joj komadice i tako je sama rukom uzimala i jela..
Nama je dorucak griz, palenta, zobene, proso + voce, nekad i 2,3 zlice jogurta ili svjezeg sira umijesam, 2x je do sad jela kruh sa sirnim namazom..
Ali od nedelje strajk totalni s jelom i vec sam luuuuda..ali kaslje od jucer pa moguce da joj smeta jelo za grlo 🤷♀️
Ena jesi li probala kad mali zaspe da ga onda prebacis u kindac? Ja tako recimo navecer radim, zaspe na cici pa ju odnesem u krevetic..Ali po danu to recimo nema sanse izvest tako, budna je u sekundi 🙈
Ne brini Neu, budu i komadici dosli na red 😉 ja sam isto od pocetka blendala, pa postepeno vilicom gnjecila..s 10 mj kako sam uvela veceru, a to je ako nije gusta povrtna juha, muffini, palacinke, keksi od zobenih +banane, trgala sam joj komadice i tako je sama rukom uzimala i jela..
Nama je dorucak griz, palenta, zobene, proso + voce, nekad i 2,3 zlice jogurta ili svjezeg sira umijesam, 2x je do sad jela kruh sa sirnim namazom..
Ali od nedelje strajk totalni s jelom i vec sam luuuuda..ali kaslje od jucer pa moguce da joj smeta jelo za grlo 🤷♀️
Ena jesi li probala kad mali zaspe da ga onda prebacis u kindac? Ja tako recimo navecer radim, zaspe na cici pa ju odnesem u krevetic..Ali po danu to recimo nema sanse izvest tako, budna je u sekundi 🙈
Jesam draga,ubrzo se probudi i ustane,neda se više polegnuti,plače 😭..budemo mi to postepeno riješili dok još malo zaboravi na cicu,tamo negdje kad se vratimo s mora,a možda i na moru🙂
Bok mame, kako ste rjesavale izbijanje zubica - sirupima ili cepicima. Nervozan je, place, temperaturu cas ima cas ne
Ivanolora ja za zubice nisam nikad nista davala, ni lupocet ni gelovima mazala..nije joj nikad toliko smetalo..e sad, ona ima samo donje i gornje jedinice, i jeddna donja dvojka mozda 1/4 izbila..tako da cemo vidjet sta ce biti s drugim zubima 🤷♀️
Bok mame, kako ste rjesavale izbijanje zubica - sirupima ili cepicima. Nervozan je, place, temperaturu cas ima cas ne
Gengigel, ak ne pomaže onda sirupić, Miha se strašno muči s zubićima, izašla trojka sad, još mu idu 4 istovremeno 😱😭
Da vas pozdravim ako ima moga živog na temi 😘😘 nadam se da sve uživate s bebicama
Da vas pozdravim ako ima moga živog na temi 😘😘 nadam se da sve uživate s bebicama
Hej Lucy, kako si mi? Kako naš veliki dečko? Šta novog izvodi? Jesu muke po zubićima još u toku?
Hej Lucy, kako si mi? Kako naš veliki dečko? Šta novog izvodi? Jesu muke po zubićima još u toku?
Gornje četvorke su nam izbile ali su odma krenule donje tako da su nam ti zubići glavni neprijatelji... Još se ne želi pustiti i hodat sam ali zato priča ko veliki mama, tata, didi(dida), gol, kuh(kruh), brum, mau, av av.. još dojimo, tako sam odlučila izgurati ovo lito i zubiće pa kad nam tati završi sezona onda da nam on pomogne odviknuti ga..
Kako je naš Miha?
Gornje četvorke su nam izbile ali su odma krenule donje tako da su nam ti zubići glavni neprijatelji… Još se ne želi pustiti i hodat sam ali zato priča ko veliki mama, tata, didi(dida), gol, kuh(kruh), brum, mau, av av.. još dojimo, tako sam odlučila izgurati ovo lito i zubiće pa kad nam tati završi sezona onda da nam on pomogne odviknuti ga..
Kako je naš Miha?
Joj ti zubići, kaos, Miha zasad ima 10zubića,još idu gornje obje trojke i donja četvorka, muka živa.. Inače je super, odvikli se od cice, počeli polako da spava u svom krevetiću, hoda, trči, penje se, zove mama, tata, njam njam, polako kopira riječi, kuži svašta tipa donesi balon, donesi sandalice.. Ma joj, sad su najslađi❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji