Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    16. Lipanj 2019. 21:51

Šta se komaraca tiče, moje dijete i momak nemaju nikakvih problema, jednostavno svi komarci koji postoje ugrizu mene 😂 
    Veći mi je problem osip od vrućine, kupa se navečer u kadici, a preko dana ga jednom ili dvaput stavim u bazen da se malo brčka i opet je cijeli osut 😥 

16. Lipanj 2019. 23:03

lucy233

Šta se komaraca tiče, moje dijete i momak nemaju nikakvih problema, jednostavno svi komarci koji postoje ugrizu mene 😂
    Veći mi je problem osip od vrućine, kupa se navečer u kadici, a preko dana ga jednom ili dvaput stavim u bazen da se malo brčka i opet je cijeli osut 😥

Nemaš sreće 😂😂,ko ni ja,mene živu pojedu..ali i Mihu su,ima 4 pikice na ruci i jednu na nozi,kad ga upikne bude mala točkica,drugi i treći dan baš crveno i veliko😭,mažem mu betrion kremicom..i kod nas osip od znoja,po prsima i iza vrata,malo leđa,mislim da tu nema pomoći kad su takve vrućine..

lucy233
    17. Lipanj 2019. 00:45

Čula sam da je kamagel odličan nakon uboda :)
    Joj, Ivy nismo videku rođendan čestitali.. sretan veliki prvi, nadam se da ste se lijepo proveli 🥰

17. Lipanj 2019. 07:31

Dobro jutro mame... mi budni od 6 😣😣😣 
    Da barem mene pikaju, a ne njega.. 😣😣😫 ali bude prošlo...
    Sad u subotu idemo malo na more da udahnemo morskog zraka... Jedva čekam se maonuti iz ovog Zg-a barem na tjedan dana..
    E da..sretan Vidu rođendan 🎂🎁

PčelicaMama
    17. Lipanj 2019. 14:19

Hej mamice 🤗
    Mi smo bili za vikend na moru, otisli u petak popodne, ali smo se vec jucer popodne vratili jer je mala 2x povracala 😓 bas nas nece pa nece siroce moje malo 😕 a jutros je 2x proljev imala pa smo isli ipak kod pedi..nis pametno nije rekla, kaj je pozeljno jesti to sam i prije znala, jedino sam uzela Nan bez laktoze posto se ne zelim igrat s tim da li joj je cika dovoljna..
    Ali u subotu se kupala 3x i bilo joj je super 😍 tako da se jako veselim iduci put kad cemo ici na dulje vrijeme 😁
    I ona dobije osip od vrucine pogotovo u jajetu..
    Za komarce smo mi uvijek koristili kamagel pa cu ga kupiti..a protiv komaraca vise nazalost ne proizvode onaj eco kid sprej tako da cu morat neki drugi naci..imam i balm by jela to sam sad prvi put isprobala ali samo sam kunderbet i nase rubove kreveta namazala jer je to tekstura ala melem, i neke naljepnice iz baby centra sam poljepila..imala je samo 1 pikicu, ja nemam nijednu..
    Videk sretan ti rođendan! 😘🎉🎈

18. Lipanj 2019. 11:59

Hej PčelicaMama, baš mi je žao što ste morali brzo doma.. Nadam se da je sada curka bolje...
    Mi smo jučer otišli pedici zbog uboda (da, da..znam, paranoja) i rekla nam je da si uzmemo Fenistil gel i mogu vam reći da je gro pomogao... 

18. Lipanj 2019. 12:46

Pčelicamama žao mi je da ste morali brzo s mora doma,nadam se da je curka sad već ok😘🤗. Noah tnx za info o Fenistilu,kupit ću ga odmah sutra,M bude samo točkica nakon uboda,i onda se povećava i crveni jako,i tvrdo je,nađem mu betrion kremicom,ona ublaži crvenilo i spriječava upalu,ali dugo mu se pikice zadrže,ima 4 na ruci,1 na nozi i 2 na glavici😭

18. Lipanj 2019. 12:46

Ena32

Pčelicamama žao mi je da ste morali brzo s mora doma,nadam se da je curka sad već ok😘🤗. Noah tnx za info o Fenistilu,kupit ću ga odmah sutra,M bude samo točkica nakon uboda,i onda se povećava i crveni jako,i tvrdo je,nađem mu betrion kremicom,ona ublaži crvenilo i spriječava upalu,ali dugo mu se pikice zadrže,ima 4 na ruci,1 na nozi i 2 na glavici😭

Mažem*

Frajla
    18. Lipanj 2019. 13:24

PčelicaMama

Hej mamice 🤗
    Mi smo bili za vikend na moru, otisli u petak popodne, ali smo se vec jucer popodne vratili jer je mala 2x povracala 😓 bas nas nece pa nece siroce moje malo 😕 a jutros je 2x proljev imala pa smo isli ipak kod pedi..nis pametno nije rekla, kaj je pozeljno jesti to sam i prije znala, jedino sam uzela Nan bez laktoze posto se ne zelim igrat s tim da li joj je cika dovoljna..
    Ali u subotu se kupala 3x i bilo joj je super 😍 tako da se jako veselim iduci put kad cemo ici na dulje vrijeme 😁
    Za komarce smo mi uvijek koristili kamagel pa cu ga kupiti..a protiv komaraca vise nazalost ne proizvode onaj eco kid sprej tako da cu morat neki drugi naci..imam i balm by jela to sam sad prvi put isprobala ali samo sam kunderbet i nase rubove kreveta namazala jer je to tekstura ala melem, i neke naljepnice iz baby centra sam poljepila..imala je samo 1 pikicu, ja nemam nijednu..

Bas mi je zao zbog skracenog odmora. Nama je pedica rekla da kod svakog povracanja i proljeva mozemo davati nesto od onih cuda za rehidrataciju. 
    Mali mi sad ima temperaturu, neke dane se bas lijepo naljeva sokom i vodom, a  kad imam osjecaj da slabo pije podvalim mu toga. Ipak su vrucine i jos se dodatno preznoji kad mu lijekpocne djelovati...
    To je slano. Koliko sam cula rehidromix  je dosta slan, mi imamo reidrato, to je onak i slatko i slano i kod nas prolazi. A imaju od hippa kao sokici kupiti (u ljekarni)
    Da se razumijemo, nije da on sad toga popije neznam koliko, ali kroz 24 h mu uspijem podvaliti 250 ml

18. Lipanj 2019. 14:26

Frajla

PčelicaMama

Hej mamice 🤗

Bas mi je zao zbog skracenog odmora. Nama je pedica rekla da kod svakog povracanja i proljeva mozemo davati nesto od onih cuda za rehidrataciju.
    Mali mi sad ima temperaturu, neke dane se bas lijepo naljeva sokom i vodom, a kad imam osjecaj da slabo pije podvalim mu toga. Ipak su vrucine i jos se dodatno preznoji kad mu lijekpocne djelovati…
    To je slano. Koliko sam cula rehidromix je dosta slan, mi imamo reidrato, to je onak i slatko i slano i kod nas prolazi. A imaju od hippa kao sokici kupiti (u ljekarni)
    Da se razumijemo, nije da on sad toga popije neznam koliko, ali kroz 24 h mu uspijem podvaliti 250 ml

Joj taj s sam mu slučajno neki dan kupila,bili u bipi a žurila sam se,u kao uzet ću mu sok,dođem na blagajnu 14.5 kn,mislim si poskupili😂,ne kupujem često sokiće pa reko ok,i dam mu 2,3 guca i skužim tek onda kaj piše🙃..a kaj je malenom,prehlađen ili? 🤞🤞da čim prije prođe temperatura🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.