🤗🤗
Aaaa 😍😍😘,slatki mali zubići 🤩🤩,prekrasan ti je dečko mamice😍🤗..evo i mog hahara
Hvala draga.. 🥰🥰🥰
I tvoj mali čovjek je predivaan...prekrasan osmijeh 🥰❤ Zavodnik mali 🤗😊
Hvala draga.. 🥰🥰🥰
I tvoj mali čovjek je predivaan…prekrasan osmijeh 🥰❤ Zavodnik mali 🤗😊
Hvala draga 😘❤️🤗
Pozdrav,imam pitanje nadam se da mi netko moze pomoc sa svojim iskustvom..prvo da se malo predstavim...trudna sam 35.tjedana,ovo je 2. Trudnoca,prvog sina sam rodila 2010.god u novom Splitskom rodilistu kao sto cu i sada ali tada nismo placali tecaj i muz nije isao samnom.Citala sam malo iskustva po forumu ali ovako sad kad sam u kraju jednostavno mi se neda citat kako je nekome bilo ocajno i kakav je koji dr itd..jer i ovako se psihicki pokusavam pripremit opet na sve to..Zanima me samo dali neka od vas ima iskustvo s tim da je muz ili neka druga pratnja bio prisutan na porodu?U kojoj fazi pratnja moze uc u sobu,dali tek kad krene tiskanje ili i vec ranije dok cekamo?Hvala
Opcenito muz moze uci tek kad te stave u box, dok si u predradaoni ne moze (jer nisi sama). Pa sad ovisi, nekima je to satima prije, a neki idu u box zadnji tren...
Hej mame...pa gdje ste? Kako ste nam?
Mi se vratili s mora u subotu.. baš smo uživali 😊😊😊 Voli se kupati i u moru i bazenu, pa je čak i plakao kad bi ga van izvadili 😂 Nije mu pretjerano smetalo ni izbijanje gornjih jedinica tak da je sve u svemu dobro prošlo...
Evo i nas :)
Izbijaju nam gornje četvorke šta traje tjednima i grintamo zbog toga, ali more malo spasi stvar :)
U srijedu nam je cjepivo i pregled.
Još se ne želi pustiti sam Vanka da hoda, ali ovako po kući može 7,8 koraka napravit bez problema.
Ima šta nova u ostalih?
Pozdrav mamicama i bebicama 😘♥️.. Lucy bravo za četvorke,nadam se da će brzo sad izbiti,super da more spašava♥️. Noah bravo za zubiće i baš mi je drago da ste uživali na moru,mi idemo tek za 19 dana(odbrojavanje krenulo). Isto nam idu zubići,neznam više koji ni kad će,već sam pisala,sve trojke i četvorke natečene i još uvijek ništa,odvikli se od cickanja,sad puno više papa svega ostalog i bolje spava po noći.
Pozdrav mamicama i bebicama 😘♥️.. Lucy bravo za četvorke,nadam se da će brzo sad izbiti,super da more spašava♥️. Noah bravo za zubiće i baš mi je drago da ste uživali na moru,mi idemo tek za 19 dana(odbrojavanje krenulo). Isto nam idu zubići,neznam više koji ni kad će,već sam pisala,sve trojke i četvorke natečene i još uvijek ništa,odvikli se od cickanja,sad puno više papa svega ostalog i bolje spava po noći.
I htjela napisati,hoda i trči ko veliki,ima još padova,al to je pod normalno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji