Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PčelicaMama
    10. Lipanj 2019. 21:48

Hej mamice 🤗
    Joj draga disemo na skrge, posto smo u stanu u potkrovlju 😓
    Evo bili prosetati od 20 do 21 i jos je vruce zapravo tezak zrak bas..
    Kako vi bavite?
    Ena kako je prosao rođendanko?

11. Lipanj 2019. 07:10

PčelicaMama

Hej mamice 🤗
    Joj draga disemo na skrge, posto smo u stanu u potkrovlju 😓
    Evo bili prosetati od 20 do 21 i jos je vruce zapravo tezak zrak bas..
    Kako vi bavite?
    Ena kako je prosao rođendanko?

Super je prošao ročkas,igrao se s bebicama,svi su ga nosili, vodili za rukice,plesao je, pljeskao,smijao se..i oko 23 zaspao ko top😀

11. Lipanj 2019. 08:14

Dobro jutro cure... 
    PčelicaMama o joj, mogu misliti kako vam je... i mi smo u znoju, ali nam je kolko tolko lakše... On se vrzma po stanu samo u peleni pa mu je valjda ok..Mada moj mozak uvijek brine da mu možda nije hladno na parketu ili pločicama 😂
    Ena draga, baš mi je drago što ste se lijepo proveli.. Mi smo u nedjelju bili na roćkasu...i krepala sam... Morali smo se skupiti u 2 popodne na ručku, bili smo vani na dvorištu... i borili smo se za komadić hladovine...
    Tražili smo malo sunca nakon one silne kiše i bome smo ga dobili 😂😂😂

mandarina
    11. Lipanj 2019. 13:58

Pozdrav mamice, ma zanima me kako vi oblačite sad svoju dječicu za spavanje , a kako po danu, ja stalno brinem jel joj vruće, jel joj hladno, da nije propuh, te ovo, te ono, nikad mira. 
    Neznam što ću kupiti protiv komaraca, ima netko savjet?
    Kako se zabavljate u kući ovako dok je prevruće pa se ne moze biti vani? 

11. Lipanj 2019. 14:10

Ej mandarina..  Moj ti zadnje 2 noći spava samo u kratkom bodiju... i koliko vidim, po spavanju, paše mu...
    Sada se probudio nakon 2. spavanca i spavao je samo u peleni.. i evo, odspavao je skoro 2 sata...
    A zabaviti ga doma je znanstvena fantastika... nikad isto, jedan dan izmišljam pjesmice, drugi dan se igramo kuhanja.. (ja kuham, on lamata kuhačom 😂😂), a nekad se sam zaigra pa je mir 😂😂😂

PčelicaMama
    11. Lipanj 2019. 17:09

Bok mamice 🙂
    Mi jutros bili kod pedi zbog crvenog i naotecenog kapka, ima konjuktivitis 😓 eto jos i to hmm
    Ena super za dobar provod, znaci Mihica se super proveo 😀
    Ocito sve mame muku muce s istim, moja je po danu u bodiju kratkih ili bez rukava, a po noci joj obucem jos i tajice..po danu joj je sigurno vruce ali posto je cijelo vrijeme po podu i zavlaci se svukud nekako ju nebi samo u pelenici, bar dok joj sad sve kraste ne opadnu..
    Morske mame, jel vam se kupaju vec bebaci u moru?
    Za komarce mi je frendica preporucila Eco kid sprej, ima navodno u dm-ovima koji imaju ljekarnu i nekim ljekarnama..mislim da cu ga ja kupiti jer beštija vec ima nenormalno 🤪
    Mandarina jel se tvoja beba dize na noge? 

lucy233
    11. Lipanj 2019. 21:04

Pozdrav mamice :)
    Iz nekog razloga mi se odjavilo s foruma pa dok sam šifru se sitila...
    Vanka je ubitačno vruće...mi smo danas bili u doktora jer je počeo piškit koncentrani urin,izgleda da je blago dehidrirao. Pije puno vode i doji non stop pa se nisam brinula oko toga a eto izgleda da nije dovoljno. Baš sam se prepala kad sam vidila rozo crvenu pelenu. 
    Kupali smo se u moru prvi put jučer, iako je možda još malo hladno za njih. 
    Spava u piđami na špaline, bez bodića ispod. U 7, 8 mjesec će vjerojatno spavat u peleni samo. Napravi sam maksimalno 5 koraka više od toga ne želi. Odma se baci. Jedva čekam da se pusti više, 4 mjeseca nahodavanja me satralo za leđa. 
    Ena draga, sretan rođendanko malom frajeru 💞

mandarina
    11. Lipanj 2019. 22:41

Pčelica evo da ti odgovorim, moja curica stalno želi biti na nogama da ju se drži za ručice i da ide. 
    Sama hoda uz namještaj i dođe do mene i uzme moju ruku i krene 
    Ne pušta se sama još da hoda, ali zna sama stajati i držati nekakvu igračkicu s obje rukice.

12. Lipanj 2019. 06:10

Jutro mamice 😘. Hvala na čestitkama za ročkas,pusa vam od Mihice😘. On spava samo u bodiju kratkih rukava,a tako budemo i kroz dan,nenormalno je vruće, izgleda da još malo i samo ćemo u peleni biti jer se i ovako znoji,pokriveni smo samo plahticom..preko dana kad je vruće malo budemo kod nas u stanu po podu uglavnom gdje puza,hoda,igra se..i odemo u prizemlje kod sveki,tamo smo stavili vrtić pa se igra unutra..Pčelicamama hjoj,žao mi je zbog konjunktivitisa,😘 da brzo prođe😘😘. Lucy nadam se da je sad već sve ok,pijte puno vodice,ja Mihu nalijevamo jer se bojim dehidracije iako isto cica dosta kroz dan i pije puno,jučer mi je umpar navrata na eks popio onu malu čašicu vode od 0.5 dcl(za rakiju),iz nje mu najbolje ide 😂. A bude ti brzo prohodao Lucy,tak je i Miha krenuo,pa ga stavim vani da stoji i odmaknem se..i sad već hoda kroz cijeli stan,još dosta pada,ali sve je stabilniji pa kad pada dočeka se na ruke i odmah ustaje,ili ga guza prevagne😂..držite se mamice,nek bebe čim prije ozdrave,i držite se hladovine,u cijeloj priči nemojte zaboraviti na sebe, jedite,pijte i odmarajte kolko stignete😘🤗♥️

16. Lipanj 2019. 16:53

Hej mamice... Nadam se da ste mi svi dobro, da s lakoćom podnosite ove vrućine i rojeve komaraca... Mi smo cijeli ispikani i grozno mi je gledati ga takvoga.. Kupili smo u ljekarni Natura sprej i Natura gel (pedi nam preporučila)... al ono..i valja i nevalja..
    Ima možda netko kakav savjet vezano za te beštije...? 
    Šaljemo vam poljupce 🤗🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.