Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    22. Kolovoz 2019. 13:59

Hej mame!
    Evo da se i mi javimo nakon dugo vrimena 😁
    Procitala sam samo par zadnjih stranica. Vidim da su zubici svima problem i neki strajk sa hranom.
    Tako i kod nas nesto slicno. Za rucak zeli samo isto jest, cim promijenim malo nece ali sta sad dobro da ista jede 😁
    Od zubica imamo gornje i donje jedinice, ostatak je valjda u pripremi ali nije ga ni do sad to previse mucilo.
    Jos uvijek dojim. Isto se mislim prestat kad lito prode ali nisam nesto odlucna 🙄
    Sto se spavanja tice, isto kao prije, pocetak odspava u svom kreveticu tamo do ponoc, jedan i onda kad se probudi prebacim ga sebi u krevet. Opcenito nije bas neki ljubitelj spavanja, vise je za akciju. 
    Dize se uz namjestaj napravi par koraka ali mislim da nece tako brzo jos prohodat. 
    U srijedu nam je prvi rodendan. Samo familija nista specijalno. Ali eto imat cemo tortu i nesto balona 😊
    Nadam se da ste svi dobro i da uzivate sa malim buhtlicama. Vrime stvarno leti!
    Saljemo vam 😘😘

• neu2018
    22. Kolovoz 2019. 14:35

10 zubi, wow :) moja ima samo 2 donje jedinice i to je to, ali cini mi se da gornje samo sto ne provire. 
    moja se krenula pustati od namjestaja, pa ima dana kad si je zabrijala da zna hodat i ode ona.. ne daleko :) stalno moram bit korak ispred nje i dezurati, lakse bilo kad je puzala. a kad krene trcati... 
    imali smo situaciju s povraćanjem jedan cijeli dan, i od tad moram reci da bas dobro jede. valjda je osjetila sta je to glad haha, pa sad ne odbija nista. jeeej, lakse se dise. 
    nista ne prica, dadada, tatata, bababa... - ne stigne to sad vjezbat, sad treba hodati hodati hodati hodati :)

22. Kolovoz 2019. 17:06

neu2018

10 zubi, wow :) moja ima samo 2 donje jedinice i to je to, ali cini mi se da gornje samo sto ne provire.
    moja se krenula pustati od namjestaja, pa ima dana kad si je zabrijala da zna hodat i ode ona.. ne daleko :) stalno moram bit korak ispred nje i dezurati, lakse bilo kad je puzala. a kad krene trcati…
    imali smo situaciju s povraćanjem jedan cijeli dan, i od tad moram reci da bas dobro jede. valjda je osjetila sta je to glad haha, pa sad ne odbija nista. jeeej, lakse se dise.
    nista ne prica, dadada, tatata, bababa… - ne stigne to sad vjezbat, sad treba hodati hodati hodati hodati :)

Eto po novom 12 zubića😁.. Ajde super da lijepo papa🎊🎊.. A hodati hodati skroz kužim😂😂, Miha hoda i trči po cijele dane, al ajd barem lijepo spava po noći😁

22. Kolovoz 2019. 17:12

Dinosaurus

Hej mame!
    Evo da se i mi javimo nakon dugo vrimena 😁
    Procitala sam samo par zadnjih stranica. Vidim da su zubici svima problem i neki strajk sa hranom.
    Tako i kod nas nesto slicno. Za rucak zeli samo isto jest, cim promijenim malo nece ali sta sad dobro da ista jede 😁
    Od zubica imamo gornje i donje jedinice, ostatak je valjda u pripremi ali nije ga ni do sad to previse mucilo.
    Jos uvijek dojim. Isto se mislim prestat kad lito prode ali nisam nesto odlucna 🙄
    Sto se spavanja tice, isto kao prije, pocetak odspava u svom kreveticu tamo do ponoc, jedan i onda kad se probudi prebacim ga sebi u krevet. Opcenito nije bas neki ljubitelj spavanja, vise je za akciju.
    Dize se uz namjestaj napravi par koraka ali mislim da nece tako brzo jos prohodat.
    U srijedu nam je prvi rodendan. Samo familija nista specijalno. Ali eto imat cemo tortu i nesto balona 😊
    Nadam se da ste svi dobro i da uzivate sa malim buhtlicama. Vrime stvarno leti!
    Saljemo vam 😘😘

Sretan prvi rođendan 🎂 🎂 🎊 🎊 🎊 🎊 🎊 🎊 

lucy233
    22. Kolovoz 2019. 23:31

Mi imamo 10 zubića i 11 u nastanku... Kad pomislim da treba još toliko slabo mi dođe 🙈 odbija apsolutno svo voće osim borovnice, živa muka je smisliti kako ga nahraniti... F još uvijek ne hoda, a na noge se diga sa 7 mjeseci. Mislim da je to najduže prohodavanje u povijesti. I ja još dojim, planiram do 11 mjeseca i onda ga dajem tati da ga odvikne od sise jer on tada ne radi. Nemam ga srca odvikavat sama. 

Sretan prvi rođendan 😍 joj, kako je brzo prošla za godina a činilo se ko da neće nikad 🙈

• neu2018
    22. Kolovoz 2019. 23:44

sad citam svi mlijecni zubi trebaju izrasti najkasnije do 3. godine, ok, stignu. ne mogu zamislit da ona ovakva mala ima toliko zubi kao vasi, haha, i jos dojite, pa svaka cast. moja je onda u strogom rezimu , cicala 6 mjeseci, sad vec prebacena u svoju sobu. al ok, od pocetka smo ju stavljali iskljucivo u njen krevetic i nije bilo nocnih problema. sad taj 1. rodendan da proslavimo, pa privikavanje na jaslice i meni na posao. hvata me trema haha.

Dinosaurus
    24. Kolovoz 2019. 00:04

neu2018

sad citam svi mlijecni zubi trebaju izrasti najkasnije do 3. godine, ok, stignu. ne mogu zamislit da ona ovakva mala ima toliko zubi kao vasi, haha, i jos dojite, pa svaka cast. moja je onda u strogom rezimu , cicala 6 mjeseci, sad vec prebacena u svoju sobu. al ok, od pocetka smo ju stavljali iskljucivo u njen krevetic i nije bilo nocnih problema. sad taj 1. rodendan da proslavimo, pa privikavanje na jaslice i meni na posao. hvata me trema haha.

Spava cijelu noc u komadu?
    Uh ne znam kako bi sad nazad na posao. Nekad mi jako fali a nekad se samo sitim tog stresa i drago mi je da ostajem jos godinu kuci 😁
    Mi smo do sad bili u renoviranju stana i sutra napokon idemo nazad. Zadnja noc koju sam tamo prespavala je bila ona kad mi je puknuo vodenjak 😍
    Mislila sam D isto stavit u njegovu sobu ali kako jos dojim nekako mi to nema smisla. Budi se i dalje dosta cesto tako da mi nema to jos smisla.. 
    Ena ne sicam se kako je Miha prije spavao, dobro, lose, jel prestanak dojenja ista prominio? 

24. Kolovoz 2019. 08:15

Hej drage moje...lijepo vas je opet malo čitati...
    I mi slavimo 1. u četvrtak..i tak se veselim.. u petak idemo na pikicu, subota i nedjelja fešte, a ponedeljak adaptacija u jaslicama... 😂😂😂 bude nam veselo...
    Mi imamo gornje jedinice i dvojke, i donje jedinice, a dvojke su provirile pa se vide samo 2 vrhića 😂😂 Kod njega to ide valjda u paru 😂😂
    Ne hodamo još, ali se dižemo i hodamo uz namještaj i sve ostalo za što se može primiti... i evo, dok sam vam ovo tipkala lik si je spustio jastuk sa kauča na pod i popeo se na kauč 🤦‍♀️
    A spavanje 😂 hah..ne znam..nekad predobro, nekad nikako..i tak...
    Šaljemo vam svima puse i nadam se da ste nam svi dobro..

lucy233
    24. Kolovoz 2019. 09:14

Joj kad ovo čitam njihove sobe... Meni se pari da neće ni u svoj krevet još godinama 😂😂 iako nazad dva tjedna su nam se desile noći gdje odspava po 5,6 sati u komadu. Valjda će bit još i bolje kad malo zahladi, jer je stvarno teško spavati i nama kamoli njima. 

Dinosaurus
    24. Kolovoz 2019. 10:59

Kod nas se dogodila prije par dana noc da je odspava u svom kreveticu od 10 do 3 ujutro. Kljucna ric "dogodila" 😂
    Inace spava nocu nikako. Jos uvik se budi nekoliko puta i stalno se vrti. Da mi je to neko reka da ce s godinu dana i dalje tako lose spavat rekla bi da ja to necu izdrzat. Ali evo.. Guramo iz dana u dan 😬
    Valjda ce jednom pocet spavat.. Kad ga budem tribala dizat za vrtic i skolu 🙄😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.