Hej mame!
Evo da se i mi javimo nakon dugo vrimena 😁
Procitala sam samo par zadnjih stranica. Vidim da su zubici svima problem i neki strajk sa hranom.
Tako i kod nas nesto slicno. Za rucak zeli samo isto jest, cim promijenim malo nece ali sta sad dobro da ista jede 😁
Od zubica imamo gornje i donje jedinice, ostatak je valjda u pripremi ali nije ga ni do sad to previse mucilo.
Jos uvijek dojim. Isto se mislim prestat kad lito prode ali nisam nesto odlucna 🙄
Sto se spavanja tice, isto kao prije, pocetak odspava u svom kreveticu tamo do ponoc, jedan i onda kad se probudi prebacim ga sebi u krevet. Opcenito nije bas neki ljubitelj spavanja, vise je za akciju.
Dize se uz namjestaj napravi par koraka ali mislim da nece tako brzo jos prohodat.
U srijedu nam je prvi rodendan. Samo familija nista specijalno. Ali eto imat cemo tortu i nesto balona 😊
Nadam se da ste svi dobro i da uzivate sa malim buhtlicama. Vrime stvarno leti!
Saljemo vam 😘😘
10 zubi, wow :) moja ima samo 2 donje jedinice i to je to, ali cini mi se da gornje samo sto ne provire.
moja se krenula pustati od namjestaja, pa ima dana kad si je zabrijala da zna hodat i ode ona.. ne daleko :) stalno moram bit korak ispred nje i dezurati, lakse bilo kad je puzala. a kad krene trcati...
imali smo situaciju s povraćanjem jedan cijeli dan, i od tad moram reci da bas dobro jede. valjda je osjetila sta je to glad haha, pa sad ne odbija nista. jeeej, lakse se dise.
nista ne prica, dadada, tatata, bababa... - ne stigne to sad vjezbat, sad treba hodati hodati hodati hodati :)
10 zubi, wow :) moja ima samo 2 donje jedinice i to je to, ali cini mi se da gornje samo sto ne provire.
moja se krenula pustati od namjestaja, pa ima dana kad si je zabrijala da zna hodat i ode ona.. ne daleko :) stalno moram bit korak ispred nje i dezurati, lakse bilo kad je puzala. a kad krene trcati…
imali smo situaciju s povraćanjem jedan cijeli dan, i od tad moram reci da bas dobro jede. valjda je osjetila sta je to glad haha, pa sad ne odbija nista. jeeej, lakse se dise.
nista ne prica, dadada, tatata, bababa… - ne stigne to sad vjezbat, sad treba hodati hodati hodati hodati :)
Eto po novom 12 zubića😁.. Ajde super da lijepo papa🎊🎊.. A hodati hodati skroz kužim😂😂, Miha hoda i trči po cijele dane, al ajd barem lijepo spava po noći😁
Hej mame!
Evo da se i mi javimo nakon dugo vrimena 😁
Procitala sam samo par zadnjih stranica. Vidim da su zubici svima problem i neki strajk sa hranom.
Tako i kod nas nesto slicno. Za rucak zeli samo isto jest, cim promijenim malo nece ali sta sad dobro da ista jede 😁
Od zubica imamo gornje i donje jedinice, ostatak je valjda u pripremi ali nije ga ni do sad to previse mucilo.
Jos uvijek dojim. Isto se mislim prestat kad lito prode ali nisam nesto odlucna 🙄
Sto se spavanja tice, isto kao prije, pocetak odspava u svom kreveticu tamo do ponoc, jedan i onda kad se probudi prebacim ga sebi u krevet. Opcenito nije bas neki ljubitelj spavanja, vise je za akciju.
Dize se uz namjestaj napravi par koraka ali mislim da nece tako brzo jos prohodat.
U srijedu nam je prvi rodendan. Samo familija nista specijalno. Ali eto imat cemo tortu i nesto balona 😊
Nadam se da ste svi dobro i da uzivate sa malim buhtlicama. Vrime stvarno leti!
Saljemo vam 😘😘
Sretan prvi rođendan 🎂 🎂 🎊 🎊 🎊 🎊 🎊 🎊
Mi imamo 10 zubića i 11 u nastanku... Kad pomislim da treba još toliko slabo mi dođe 🙈 odbija apsolutno svo voće osim borovnice, živa muka je smisliti kako ga nahraniti... F još uvijek ne hoda, a na noge se diga sa 7 mjeseci. Mislim da je to najduže prohodavanje u povijesti. I ja još dojim, planiram do 11 mjeseca i onda ga dajem tati da ga odvikne od sise jer on tada ne radi. Nemam ga srca odvikavat sama.
Sretan prvi rođendan 😍 joj, kako je brzo prošla za godina a činilo se ko da neće nikad 🙈
sad citam svi mlijecni zubi trebaju izrasti najkasnije do 3. godine, ok, stignu. ne mogu zamislit da ona ovakva mala ima toliko zubi kao vasi, haha, i jos dojite, pa svaka cast. moja je onda u strogom rezimu , cicala 6 mjeseci, sad vec prebacena u svoju sobu. al ok, od pocetka smo ju stavljali iskljucivo u njen krevetic i nije bilo nocnih problema. sad taj 1. rodendan da proslavimo, pa privikavanje na jaslice i meni na posao. hvata me trema haha.
sad citam svi mlijecni zubi trebaju izrasti najkasnije do 3. godine, ok, stignu. ne mogu zamislit da ona ovakva mala ima toliko zubi kao vasi, haha, i jos dojite, pa svaka cast. moja je onda u strogom rezimu, cicala 6 mjeseci, sad vec prebacena u svoju sobu. al ok, od pocetka smo ju stavljali iskljucivo u njen krevetic i nije bilo nocnih problema. sad taj 1. rodendan da proslavimo, pa privikavanje na jaslice i meni na posao. hvata me trema haha.
Spava cijelu noc u komadu?
Uh ne znam kako bi sad nazad na posao. Nekad mi jako fali a nekad se samo sitim tog stresa i drago mi je da ostajem jos godinu kuci 😁
Mi smo do sad bili u renoviranju stana i sutra napokon idemo nazad. Zadnja noc koju sam tamo prespavala je bila ona kad mi je puknuo vodenjak 😍
Mislila sam D isto stavit u njegovu sobu ali kako jos dojim nekako mi to nema smisla. Budi se i dalje dosta cesto tako da mi nema to jos smisla..
Ena ne sicam se kako je Miha prije spavao, dobro, lose, jel prestanak dojenja ista prominio?
Hej drage moje...lijepo vas je opet malo čitati...
I mi slavimo 1. u četvrtak..i tak se veselim.. u petak idemo na pikicu, subota i nedjelja fešte, a ponedeljak adaptacija u jaslicama... 😂😂😂 bude nam veselo...
Mi imamo gornje jedinice i dvojke, i donje jedinice, a dvojke su provirile pa se vide samo 2 vrhića 😂😂 Kod njega to ide valjda u paru 😂😂
Ne hodamo još, ali se dižemo i hodamo uz namještaj i sve ostalo za što se može primiti... i evo, dok sam vam ovo tipkala lik si je spustio jastuk sa kauča na pod i popeo se na kauč 🤦♀️
A spavanje 😂 hah..ne znam..nekad predobro, nekad nikako..i tak...
Šaljemo vam svima puse i nadam se da ste nam svi dobro..
Joj kad ovo čitam njihove sobe... Meni se pari da neće ni u svoj krevet još godinama 😂😂 iako nazad dva tjedna su nam se desile noći gdje odspava po 5,6 sati u komadu. Valjda će bit još i bolje kad malo zahladi, jer je stvarno teško spavati i nama kamoli njima.
Kod nas se dogodila prije par dana noc da je odspava u svom kreveticu od 10 do 3 ujutro. Kljucna ric "dogodila" 😂
Inace spava nocu nikako. Jos uvik se budi nekoliko puta i stalno se vrti. Da mi je to neko reka da ce s godinu dana i dalje tako lose spavat rekla bi da ja to necu izdrzat. Ali evo.. Guramo iz dana u dan 😬
Valjda ce jednom pocet spavat.. Kad ga budem tribala dizat za vrtic i skolu 🙄😂
Sortiraj odgovore
Najstariji