Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Svibanj 2019. 20:11

Mi smo se prijavili u vrtić bez obzira što sam nezaposlena pa ak prođe prođe i eto..nije prošlo 😂😂 A mislim da ćemu biti dobro zbog socijalizacije pa ćemo u neki privatni probati... 
    Kralj fontana je mogao još koji vrtić sagraditi pa da ima za svu dječicu, ali jok, fontane su od velike važnosti za život tak da...
    PčelicaMama iš iš temperaturi 😣😣
    Ena draga pa to će biti prava fešta 😂😂 Mi imamo 3 mjeseca do rođendana i već kombiniram gdje ćemo, koga sve zvati, što kupiti... 😂😂😂 
    Izgleda da će sutra biti lijepo vrijeme pa ćemo baciti šetnjicu oko Jaruna 🤗🤗🤗 

31. Svibanj 2019. 20:42

Noah

Mi smo se prijavili u vrtić bez obzira što sam nezaposlena pa ak prođe prođe i eto..nije prošlo 😂😂 A mislim da ćemu biti dobro zbog socijalizacije pa ćemo u neki privatni probati…
    Kralj fontana je mogao još koji vrtić sagraditi pa da ima za svu dječicu, ali jok, fontane su od velike važnosti za život tak da…
    PčelicaMama iš iš temperaturi 😣😣
    Ena draga pa to će biti prava fešta 😂😂 Mi imamo 3 mjeseca do rođendana i već kombiniram gdje ćemo, koga sve zvati, što kupiti… 😂😂😂
    Izgleda da će sutra biti lijepo vrijeme pa ćemo baciti šetnjicu oko Jaruna 🤗🤗🤗

Dobro veliš za kralja fontana,jble ga fontane😂😂..bude bude,fešta i pol,sad računali,oko 50 nas bude+-..pa da,treba se pripremiti,bolje prije nego sve naknap🙂..i ja se nadam suncu sutra,da bacim đir po dvorištu 😂😂

05. Lipanj 2019. 11:11

Pozdrav mamice i bebice😘. Utihnula tema...evo da se javimo s fotkicom za prvi rođendan 😀,slaviti ćemo u petak 🙂

PčelicaMama
    05. Lipanj 2019. 11:43

Bok mamice 🤗
    Mali veliki Mihica sretan ti najsretniji rođendan 😘🤩🎉🎁🎈🎂
    Etoooo gac, sezona rođendana je otvorena juhuhu
    Rastu nase mrvice 😍
    Iduci nam je Videk na redu, ako se ne varam 😀
    Ostale mamice kako ste, kako su bebice, u kojoj su vam sad fazi sto se puzanja i hodanja tice?
    Malenoj se vecina pikni okrastavila, nadam se za 10ak dana da smo ko novi 😎 fale mi setnje uzasnoooo

05. Lipanj 2019. 12:10

PčelicaMama

Bok mamice 🤗
    Mali veliki Mihica sretan ti najsretniji rođendan 😘🤩🎉🎁🎈🎂
    Etoooo gac, sezona rođendana je otvorena juhuhu
    Rastu nase mrvice 😍
    Iduci nam je Videk na redu, ako se ne varam 😀
    Ostale mamice kako ste, kako su bebice, u kojoj su vam sad fazi sto se puzanja i hodanja tice?
    Malenoj se vecina pikni okrastavila, nadam se za 10ak dana da smo ko novi 😎 fale mi setnje uzasnoooo

Hvala draga😘❤️. Eto Mihek i prohodao nedavno,od namještaja do namještaja,od tate do mene,polako ali sigurno 😀. Hjooj te kozice..ajde brzo će to sad proći kad su se kraste napravile, izdržite još malo😘

05. Lipanj 2019. 12:20

Pa Miha, sretna ti rođendan!!! 💝🎂🎁 Da si nam živ i zdrav i proslavio još 101 rođendan🎈🎈
    Pa kako je to već proletilo, moj Bože.. kad se samo sjetim koliko smo ih iščekivale 🥰
    Mi smo vam super, zavlačimo se svugdje, svugdje me prati 😂😂 A sad je u fazi samo dizanja na koljena uz kauč ili regal..pa me sve strah da mu se ruka ne osklizne i ne završi na nosu...
    Evo nam i lijepog (sparnog) vremena... ali neka, bilo je i vrijeme da se malo raskomotimo...

05. Lipanj 2019. 12:56

Noah

Pa Miha, sretna ti rođendan!!! 💝🎂🎁 Da si nam živ i zdrav i proslavio još 101 rođendan🎈🎈
    Pa kako je to već proletilo, moj Bože.. kad se samo sjetim koliko smo ih iščekivale 🥰
    Mi smo vam super, zavlačimo se svugdje, svugdje me prati 😂😂 A sad je u fazi samo dizanja na koljena uz kauč ili regal..pa me sve strah da mu se ruka ne osklizne i ne završi na nosu…
    Evo nam i lijepog (sparnog) vremena… ali neka, bilo je i vrijeme da se malo raskomotimo…

Hvala draga 😘❤️

Yvone
    07. Lipanj 2019. 17:35

Hey mame i bebe!!! Prvo da čestitamo roćkas Mihiiii s malim zakašnjenjem. Sve najbolje Miha puno sreće i veselja ti želimo!!! Žao mi je zbog neupada u vrtić. Mi smo dobili vrtić ali privatni. Na gradski uopće ne mogu računati. Još se cca mjesec dana družimo doma a onda mama na posao. Ajme, Trebat će mi vremena da se ponovno priviknem na taj tempo. Kako ste vi?

08. Lipanj 2019. 01:50

Yvone

Hey mame i bebe!!! Prvo da čestitamo roćkas Mihiiii s malim zakašnjenjem. Sve najbolje Miha puno sreće i veselja ti želimo!!! Žao mi je zbog neupada u vrtić. Mi smo dobili vrtić ali privatni. Na gradski uopće ne mogu računati. Još se cca mjesec dana družimo doma a onda mama na posao. Ajme, Trebat će mi vremena da se ponovno priviknem na taj tempo. Kako ste vi?

Hvala draga 😘🤗..sretno s prilagodbom na vrtić i posao,jooj nemogu si ni zamisliti kako bi meni bilo,mi neidemo ni u vrtić ni ja na posao..

10. Lipanj 2019. 16:50

Ej drage moje... Samo da vam mahnemo 🤗 Nadam se da izdržavate ove vrućine što su nam došle... ☀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.