Hej, hej cure..
Evo, mu se vratili od pedi 😊 Imamo 9200 i 77 cm...
Bilo me frka jer ne papa kak spada zadnjih par dana, pa da nije dobio dovoljno na kilaži, ali hvala Bogu sve je super... 🤗Jedino što me nanerviralo je to što je našu pedi mijenjala neka stara doktorica, ženska mu je tako jako navukla pišu da je jadan krenuo urlati, a onaj štapić kaj ide u usta ne budem komentirala... Ali ajde, preživjeli smo...
Bok mamice 🤗
Pa ima li kraja ovim kisurinama?! 🤪
Mala kozica se vec fest osipala ali bar nema temperature..
Noah javi kako je proslo kod pedi, zasto te bilo strah?
Ivy kako je Videk prezivio krstitke, jeste imali puno ljudi?
Moja se isto jako uznoji u jajetu, kupili smo as cybex i ljetna navlaka za nju dodje 400 kn, to mi je ipak previse pa cemo i mi vjerojatno uzeti tu Aeromoov..
Frajla kad si nam vec uskocila, tvoj maleni ide s mojim necakom u vrtic 😀 on ima 15 mj 😉
DijMar ja nisam umatala malu, sjecam se da neko je od cura, mislim da mozda Barbara 🤔
Aaa super. Ajde onda daj malo insajederskih informacija, kako su zadovoljni s vrticem? Meni je za sada sve super, ali stvarno kratko idemo....
Bravo mali Noah to su odlicne mjere 😊
Frajla on je krenuo sredinom 2.mj, iako je moja sestra tad ostala bez posla ali su ga svejedno dali u vrtic..a bolestan je svako malo, evo mislim da je cak vec cca tjedan dana u komadu u vrticu, valjda najduze do sad..tako da je s te strane po meni to bacanje novaca u njihovom slucaju..sad su prijavili drzavni, sutra su rezultati pa ce vidjeti, ako ne upadne nastavit ce ic privatno..a mimo toga nije nista za sad protiv vrtica govorila..on se brzo prilagodio i bude dobar tamo..
I moj je vec bio bolestan, nadam se ds nece tako brzo opet...
Ja nekako mislim da bi u drzavnom bio jos vise bolestan, cisto zato sto je vise djece
Tjesim se, jer nemam drzavni u blizini i nemam auto, pa mi nemojte razbijati iluzije 😆
Bok mamice 🤗
Pa ima li kraja ovim kisurinama?! 🤪
Mala kozica se vec fest osipala ali bar nema temperature..
Noah javi kako je proslo kod pedi, zasto te bilo strah?
Ivy kako je Videk prezivio krstitke, jeste imali puno ljudi?
Moja se isto jako uznoji u jajetu, kupili smo as cybex i ljetna navlaka za nju dodje 400 kn, to mi je ipak previse pa cemo i mi vjerojatno uzeti tu Aeromoov..
Frajla kad si nam vec uskocila, tvoj maleni ide s mojim necakom u vrtic 😀 on ima 15 mj 😉
DijMar ja nisam umatala malu, sjecam se da neko je od cura, mislim da mozda Barbara 🤔
Super je bilo do poljevanja vodom, onda se jako naljutio i od tad do kraja je urlao. Iako je svećenik mužev stric svejedno nije skratio obred i na kraju jr super izdržao punih 50 min 🙈.
Noah super mjere su to!!! Moj Videk je tek na 8500 🙈.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
A misek mali koje suze 😕
Ma neka ste vi to obavili, sad jos malo i 1. rockas hihi
Mame koje ste prijavljivale vrtic, jeste upali?
Mi nismo 😭
A gle te suzice..moj Bože.. 😣😣
Mi smo se prijavili, ali još ne znam rezultate.. Muž danas radi duže pa će svratiti pogledati... A ne nadam se previše 😂😂😂
Pozdrav mamice, čitam ali slabo se javljam
Bebice brzo rastu i evo brzo će i prvi rođendani.
Noah i neu pišete za lošije papanje, tako je i kod nas imate ideju kako ih onda zabaviti da malo više popapaju? Imaju li vaše bebe neku hranu koju baš vole? Ja svasta pokušam al kad neće više papat ništa ne pali . Al cicat želi. Dajete li bebama čajeve i sokiće? Ili samo vodu?
Nadam se da će ljepše vrijeme pa ćemo više biti vani.
Pozdrav od nas
Hej mandarina... Ne znam što bi ti rekla.. Mi smo probali svašta, od aviončića do toga da sam u jednoj ruci držala keksić a u drugoj žličicu i tako ga mamila da otvori usta 😂 Nije bilo dugog vijeka jer je skužio da ga varam 😂🤗 I da, mi pijemo vodu samo 😊
A vrijeme.. 😓 užas... Nikako da se popravi... 9.6. idemo na 1. roćkas od našeg malog prijatelja i baš sam jučer razgovarala sa njegovom mamom i kaže da je gledala dugoročnu prognozu i za taj dan najavljuju nevrijeme 😂😂
nismo ni mi upali u vrtić, na koji gledamo s prozora , i sad nemam blage veze što ćemo... skroz nas je to rastužilo. naći ćemo neki privatni, ali onda će morati mijenjati tete i okolinu nagodinu, a mi ćemo se cijelu godinu vozikat s njom. ovo bi išli lijepo pješice. ne znam ako se žalim šta bih napisala...
što se hrane tiče, svašta jede kad hoće, al onda nastupi kriza tjedan dana kad je ljuta čim se približim žličicom. jedan dan je bolonjez odličan, drugi put nikako, jedan dan je super kad je nasjeckano i rezančići, drugi dan neka je pasirano, jedan dan ugrijano, drugi dan sobne temp. jedno mjesec dana mi je funkcioniralo kad joj nakon svakih par žlica dam mrvu kruha. onda bi to meljala po ustima i bila spremna za još par žlica. isto tako nama youtube dosta koristi, spotovi, tj muzika. probala sam joj davat da nešto drži u ruci, al to nije davalo previše ploda :) samo nereda. ja bi rekla da voli piletinu, rižu, bolonjez, mrkvu, griz noklice i rezance iz juhe :), bananu, griz, tikvicu. pije sam vodu. voće joj je super ono u tubicama gdje sišu (voćna kaša, al pakiranje izgleda kao sok).
Sortiraj odgovore
Najstariji