Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Svibanj 2019. 09:55

Jutro mamice 🙂. Hjooj žao mi je za muke po vrtiću,loše noći,slabo papanje😭. Doći će sve na svoje samo treba izdržati 🙂. Kod nas trenutno prehlada,lagano prolazi ali je kašalj prisutan..i da,pa hoće li se više spojiti 2 dana bez kiše..puse i pozdravi od Mihe i mene😘

31. Svibanj 2019. 12:10

Hej hej mame... Nismo ni mi na kraju upali u vrtić 😣 No, nema veze... Budemo vidjeli za privatni u blizini...
    Ena draga, jel se lagano priprema fešta za malog princa? 😊😊😊

• ivanolora
    31. Svibanj 2019. 12:34

Bok mame, uskoro nam se blize 1. rodendani kako cete proslaviti

ivymicek
    31. Svibanj 2019. 13:24

ivanolora

Bok mame, uskoro nam se blize 1. rodendani kako cete proslaviti

Noah i cure baš mi žao zbog vrtića ☹️. Mi imamo sreće pa ima tko čuvati.
    Ročkas ćemo proslaviti na više lokacije. Kod jedne bake, kod druge bake i ako tko navrati. Ništa nećemo "organizirati". Tako smo i sa ovih dvoje prije, lijeni mama i tata 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Maslačak32
    31. Svibanj 2019. 14:02

Pozdrav mamice!
    Čitala sam vas ali nikako nisam stigla tipkati, svlada me umor i zaspim svaki put🙈🙈
    Ivy čestitke na krštenju, Vid je medeni, još te male suzice🤗
    Mi muku mučimo sa hranjenjem, ne želi nikako jesti, baš štrajka nekih tjedan dana. Probala sam miksano, gnječeno, komadiće, ono što mi jedemo, komadiće kruha, keksa, ali ne pali baš ništa. Pojede uz muku jako jako malo, a prije je jeo sve bez problema. Ne znam da li je faza, zub koji izlazi ili voda na marsu! 
    Mi se nismo ni pokušali upisati u jaslice, u našoj općini ih ni nema, a ostale nemaju mjesta ni za svoju djecu, tako da ćemo ga morati voditi kod bake. 
    Daaaa, uskoro kreću rođendani, mi smo već kupili poklon. Kako rastu naše bebice ljetnice, prošle godine smo u ovo vrijeme brojile sitno do termina🤩🤩🤩

31. Svibanj 2019. 14:38

Noah

Hej hej mame… Nismo ni mi na kraju upali u vrtić 😣 No, nema veze… Budemo vidjeli za privatni u blizini…

Ajoj za vrtić 😭,pa to je užas jbt,ko da su prijemni za fax pa nisu prošli,a kao rađajte samo,malo je djece..uf..da da,sprema se feštica na veliko za malog princa 😀,bit ćemo doma,ako Bog da lijepog vremena na dvorištu,nas 30-40cca..odojak,još neko meso,naresci,torte,kolači,muzika..a poklon,hm neznam,smisliti ćemo što mu treba,ionako je premali i ne kuži baš smisao toga😅😂.

Frajla
    31. Svibanj 2019. 15:03

Ena32

Noah

Hej hej mame… Nismo ni mi na kraju upali u vrtić 😣 No, nema veze… Budemo vidjeli za privatni u blizini…

Ajoj za vrtić 😭,pa to je užas jbt,ko da su prijemni za fax pa nisu prošli,a kao rađajte samo,malo je djece..uf..da da,sprema se feštica na veliko za malog princa 😀,bit ćemo doma,ako Bog da lijepog vremena na dvorištu,nas 30-40cca..odojak,još neko meso,naresci,torte,kolači,muzika..a poklon,hm neznam,smisliti ćemo što mu treba,ionako je premali i ne kuži baš smisao toga😅😂.

Pa zato mu uzmes nesto sto tebi treba 😂
    Mi smo uzeli triciklic, onaj sto mogu gurati

31. Svibanj 2019. 16:25

Frajla

Ena32

Noah

Pa zato mu uzmes nesto sto tebi treba 😂
    Mi smo uzeli triciklic, onaj sto mogu gurati

Tak i bude🤭..a triciklić smo htjeli,al mu je obećao stric donijeti iz Njemačke, kišobran kolica mu je kupio prošli put,tenisice bude dobio od tetke,ljuljačku od dede😂..moram smisliti nešto..evo,dobit će 10 dana na moru 🤭😂😂

PčelicaMama
    31. Svibanj 2019. 16:36

Bok mamice 🤗 
    Uh uh onda nas je dosta izvisilo s jaslicama 😕
    I vidim da vecina muku muci bilo s jelom bilo sa spavanjem..to valjda svima dodje neka faza..
    Ja sam mislila sinoc da cu izludit, od pol 11 do pol 1 place i nece nikako zaspati..uzas jedan..a dobila je i temp navecer..i prijepodne danas opet porasla..cendranje na najjace 😣 
    Ena jel vi to ovaj vikend slavite vec? 🙂 haha dobra si, 10 dana mora, odlican poklon za malenog 😁
    Mi se jos nismo odlucili za slavlje, ima vremena 😎

31. Svibanj 2019. 16:48

PčelicaMama

Bok mamice 🤗
    Uh uh onda nas je dosta izvisilo s jaslicama 😕
    I vidim da vecina muku muci bilo s jelom bilo sa spavanjem..to valjda svima dodje neka faza..
    Ja sam mislila sinoc da cu izludit, od pol 11 do pol 1 place i nece nikako zaspati..uzas jedan..a dobila je i temp navecer..i prijepodne danas opet porasla..cendranje na najjace 😣
    Ena jel vi to ovaj vikend slavite vec? 🙂 haha dobra si, 10 dana mora, odlican poklon za malenog 😁
    Mi se jos nismo odlucili za slavlje, ima vremena 😎

Jooj,žao mi je za temperaturu,onda ju je to mučilo..nek što prije prođe 😘. Ne ovaj vikend,onaj tamo petak, 7.6. ,tak odgovara i stricu koji dolazi i muzici i kumovima🙂..a gle,to je više poklon za mamu i tatu,ali vjerujem da će i on uživati😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.