Dan mamice 🤗
Ja sam se prerano poveselila da je mala izbjegla kozice, sad prije presvlacenja sam skuzila dvije 😭 i sad necemo moci na more zato sam jako tuzna, jer taman od onih praznika u 6.mj krecu moji starci, pa nakon njih vjerojatno sestra s familijom a od sredine 7. do sredine 8. nekako mi nije u planu zbog guzvi i vrucina ici 😔
Lucy super za povratak na otok, samo se ti nama cesce javi..odlicno za tricikl mislim da vecina bebana uziva na njima 😉 bravo i za hodanje po malo!
Bas sam te se sjetila nedavno jer smo i mi poceli vodit borbe s uspavljivanjima, bilo dnevnim bilo nocnim..tako da je i nama sve cesce samo 1 dnevno..
Noah i mi smo na 2 zuba, iako mi se nesto mrva nazire gornja desna jedinica..
Ja sam bas jucer kupila babylove pelene za kupanje, iako pravo da ti kazem neznam zasto jer bi ju u more stavljala golu, a vani bi joj obukla obicnu pelenu..
Da jucer mi je bio prvi izlazak, doduse samo u supernovu 😂
spavanje..
Pozdrav mame i da vas pitam nešto. Pošto ste vi ljetne najaktivnije hehe sumnjam da ste po ljeti to radile, ali možda ima koja - zanima me umatanje/swaddling - jeste li? Zašto da ili ne? Kao što rekoh, možda bi ljeti bebama bilo pretoplo, ali ipak da pitam...
da, i ja moram malo prouciti te pelene za kupanje. ja bi ju u peleni i u vodi i vani.
da vas pitam, jel se vasi mali znoje u sjedalicama i kako to izbjeci? nasoj se jako glava uznoji, uzas zivi. a jos nije ni 30 vani, sta ce bit poslije
ja nisam umatala, to je kao za smirivanje dobro jel. recimo da nisam imala potrebe... da je bila kriza probala bih i s time
Bok mamice,
Neu2018 i mi imamo isti problem u sjedalici ali sam nasla u baby centru Aeromoov podlogu za autosjedalicu i planiram to kupiti i probati. Pogledala sam u zivo i izgleda dosta dobro.
Pčelicamama super za tvoje koze a nadam se da malena neće imati puno 🤞🤞🤞🤞.
Lucy hvala za info za smarttrike ali nećemo kupovati još jedan na kraju. Mi imamo smarttrike koji ide od 18 mj pa će malo pričekati a kolica će biti ok do tad. Super da ste se opet preselili, uživajte.
Pelene za kupanje koristim kada idemo na bazene, zadnje sam kupila pampersove, dosad babylove. Meni su ok. Ako ga nećeš gologuzog kupi mu kupaće,tako ćeš suhu pelenu stavljati čim izađete iz vode.
Mi ovaj bikend imali krštenje.
Veselim se danss možda nekoj šetnji.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro mame... Naspavale se? Mi čak i jesmo... Došlo je vrijeme kada (ne)spavanje nije toliki problem koliko papanje.. Moj Bože... 😂😂😂 Baš zeza u zadnje vrijeme.. I bi papao i ne bi, pa to zna trajati i trajati... Ne znam više šta da radim.. Sutra idemo kod pedijatrice i sve me strah 😂😂
Mi smo u subotu kupili FreeOn kišobran kolica jer su nam sportska postala takva tlaka, em zauzima previše mjesta, em su preteška za nositi.. Pa kad bi on i ja išli u šetnju, na 3x sam morala ići gore dole sa 2. kata... A i ovo ludo vrijeme, dok bi ja to sve odnjela dole kiša krene padati 😂
Evo da se malo ubacim s proljetnica, kod nas nije bas aktivno 🙄
Za sjedalicu si pogledajte ako ima frotirna navlaka za vasu, neke marke imaju. Meni je problem sto nasa ima krovic i sad mu je glava vec blizu toga, pa je valjda slabo strujanje zraka. Sve si mislim da ga ipak prebacimo u "obicnu" iako mi nije bio takav plan.
Pelene-kupace koristimo, nema veze sto je beba, glupo mi da piski u bazenu. A i za kakanje se na najavljuje bas, samo pocne tiskati, jednom i kakio u bazenu, doduse kad je manji bio....no za more ne planiram mu uzimati kupaci, pelene za vodu, a kad je vani obicnu pelenu
Luce, za meso mu probaj rezati okomito na niti na sitno, onda se doslovno raspe na komadice, pa se ne moras muciti s blendanjem
Hvala, pogledat cu sto dodati na sjedalicu, navlaku ili umetak. Sto se tice hranjenja, nisi jedina da te utjesim, ja s time vodim borbu svaka cca 3 tjedna, po tjedan dana.
Evo da se malo ubacim s proljetnica, kod nas nije bas aktivno 🙄
Za sjedalicu si pogledajte ako ima frotirna navlaka za vasu, neke marke imaju. Meni je problem sto nasa ima krovic i sad mu je glava vec blizu toga, pa je valjda slabo strujanje zraka. Sve si mislim da ga ipak prebacimo u "obicnu" iako mi nije bio takav plan.
Pelene-kupace koristimo, nema veze sto je beba, glupo mi da piski u bazenu. A i za kakanje se na najavljuje bas, samo pocne tiskati, jednom i kakio u bazenu, doduse kad je manji bio….no za more ne planiram mu uzimati kupaci, pelene za vodu, a kad je vani obicnu pelenu
Luce, za meso mu probaj rezati okomito na niti na sitno, onda se doslovno raspe na komadice, pa se ne moras muciti s blendanjem
Hvala na savjetu za meseko,znam da nisi da nisi meni pisala😂,al eto ja isprobala🙂. Danas sam kuhala pileću juhicu s cvjetačom i mrkvicom pa sam mu tako rezala meseko,uspio je popapati,malo smo imali poteškoća ,ali ipak je napredak🙂
Bok mamice 🤗
Pa ima li kraja ovim kisurinama?! 🤪
Mala kozica se vec fest osipala ali bar nema temperature..
Noah javi kako je proslo kod pedi, zasto te bilo strah?
Ivy kako je Videk prezivio krstitke, jeste imali puno ljudi?
Moja se isto jako uznoji u jajetu, kupili smo as cybex i ljetna navlaka za nju dodje 400 kn, to mi je ipak previse pa cemo i mi vjerojatno uzeti tu Aeromoov..
Frajla kad si nam vec uskocila, tvoj maleni ide s mojim necakom u vrtic 😀 on ima 15 mj 😉
DijMar ja nisam umatala malu, sjecam se da neko je od cura, mislim da mozda Barbara 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji