Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Prosinac 2018. 15:50

Pozdrav mamice 😘. Moj bubani malo bolje,i dalje kašlje al manje i nosić je bolje,još se mučimo s papanjem al eto nekak pojeli 2 cijela obroka,poludobrovoljno😂😂,i probao mandarinu(znam znam,ne prije godine dana,al eto probao je i fino mu je😁). Svim bubanima želimo da čim prije ozdrave😘😘

lucy233
    29. Prosinac 2018. 22:25

Pozdrav svima!
    Bravo za sve preglediće,kilice i cm 😍 
    Ena, nadam se da je Miha dobro i da će uskoro počet papati lijepo. Po novome se uvodi sezonsko voće i povrće, tko bi to popratio ali znam da ih dosta sad daje mandarine bebama. 
    Noćni izlasci, zasad mi to pari godinama daleko. Ali vjerujem da i to izaziva nesanicu 😅
    Mi smo danas odlično. Stvarno je odlično podnia bolest, prvi dan temperatura 39 drugi dan 38 danas treći dan ništa. Apetit stalno postojan, bez plača. Malo je više bia po rukama nego inače ali stvarno smo ovu prvu pravu temperaturu junački odradili. Zato je sad mene uvalila blaga temperatura ali to povezujem s menstruacijom koja je danas došla 😢 
    Puse svima 😘😘

• Maja82
    30. Prosinac 2018. 10:23

Jutro curke!
    Bravo Ena i Lucy, drago mi je da je temp prosla bez vecih ispada i super za papanje. Ne znam za davanje mandarine, znam da se ne prepruca to citrusno jer je alergeno, al ak mu se svidja i nije mu nis bilo vald mozes tu i tam. Ja danas dajem krumpir 😁

mamica1985
    30. Prosinac 2018. 10:40

Hej zenske!
    Bubani, brzo ozdravite! 😘😘😘
    Greta je usla u neku fazu nespavanja, po noci se budi svaka 2h od pol 8 do pol 8, a po danu nikako zaspati, cendrava ubi Boze. Manje jede, tjeram je s bocicom, mislim da joj je mrkva napravila dar mar u probavi, grcevi. Zasad joj necu davati nista osim jabuke, kruske, palente i rize, mozda s bananom probam.

30. Prosinac 2018. 11:00

Jutro mamice. Hvala na željama za ozdravljenje 😘🤗. Jutros papao i zakašljao se jako i sve ispovraćao😭😭...sad je popapao gris i zaspao, jadničak mali,valjda mu je kašalj digao želudac. Kaj se popapane mandarine tiče,niš mu nije bilo tak da sve ok,pojeo cijelu😂. Sad kuham pileći juhicu s povrćem pa bude to njupao za ručak,samo budem izmiksala povrće i meseko i stavila u juhicu za njega a nama dodam začina i ribanu kašicu. Ugodan vam dan svima 😘

Dinosaurus
    30. Prosinac 2018. 11:36

Jutro cure!
    Bravo za pomake na bolje sta se zdravlja tice!
    Kod nas noc standard, svako dva sata budjenje.
    Mamice koje ste do kasica iskljucivo dojile, kako su vam bebani nocu spavali?
    Moj D. se budi svaka dva sata i trazi cicu, sad ne znam jel to od gladi ili trazi utjehu. Inace skroz nemirno spava. .. 
    Nekako se nadam da ce bit sitiji kad uvedemo dohranu pa ce bolje spavat... Kljucno "nadam se" 🙄😬

ivymicek
    30. Prosinac 2018. 11:49

Neka ste svi bolje 🎉🎉🎉. Neka su ozdravili a papanje će doć na svoje.
    Mandarina bravo ak mu ne smeta i fina je niš mu neće biti...
    Mamica mrkvu i ja izbjegavam... Ali sam u dmu kupila kašicu od žute mrkve i dobro je prošla.
    Nama se uz kašice niš sa spavanjem nije promjenilo. Nit bolje nit llošije. Zapravo iz početka je lošije spavao ali dal je to povezano uz dohranu skok iki nešto treće.
    Mislim da će kako će s vremenom bolje spavati kad se priviknu na dohranu i da cixka neće uvijek biti tu.
    Ena vjerojatno od šlajma ispovraćao.. siroček.. al sad će biti bolje jer je to izbacio.
    Mi jako pištimo ali se inhaliramo pa se nadam da će do nove godine biti bolje.
    Idemo na ručak kod bake pa vam šaljemo puse

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    30. Prosinac 2018. 12:23

Ej cure.. nisam stigla tipkati. Decku je na Bozic umrla baka, a sprovod je bio 27.12. pa stalno neko kod njih itd... uglavnom, grdo 🙄
    Ivan je bolje, pojede 120ml maksimalno po obroku, u 24h oko 700ml. Dosta!
    Bili smo na kontroli, porasli su neutrofili, sad su na 900, al da bi bili sigurni, moraju bar proci 1000, a lakse bude kad prođu 1500. Dobio je 350 grama u tjedan dana tak da je na istoj tezini kao i kad je prestao jesti. 6800g, a 1.12.je bio dug 66cm. Sad imamo sistematski u petak pa cu znati tocno stanje.
    Bravo za vase sistematske, hvala Bogu bebice lijepo napreduju 😁😁
    Ivy, super boja 😊
    Ena, Miha je veliki decko i kak si drzi masku 😋😊
    Moj Ivan se uvijek prime za cijev kad ga inhaliram 😋
    Drugi tjedan planiram poceti s kasicama. Koje ste vi davale na pocetku?

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    30. Prosinac 2018. 15:24

Pozdrav svima! Drago mi je da su nam svi bubani polako bolje..šaljemo puno pusa 😘😘😘😘😘😘😘
    Dinosaurus moja se budila svaka 2-3 sata i prije i nakon uvođenja kašice..tu i tamo nam se posreći pa bude 4 sata
    Ena micko mali,od šlajma mu je to sigurno..di neće njemu malenom smetati kad mi se to sestri dogodilo neki dan od kašlja 😕
    Marija mi probale tikvicu,mrkvu,jabuku,krušku,palentu i danas proso..mislim da ću joj sad malo kombinirati te namirnice pa onda uvoditi dalje

mamica1985
    30. Prosinac 2018. 15:32

pharmamma

Pozdrav svima! Drago mi je da su nam svi bubani polako bolje..šaljemo puno pusa 😘😘😘😘😘😘😘
    Dinosaurus moja se budila svaka 2-3 sata i prije i nakon uvođenja kašice..tu i tamo nam se posreći pa bude 4 sata
    Ena micko mali,od šlajma mu je to sigurno..di neće njemu malenom smetati kad mi se to sestri dogodilo neki dan od kašlja 😕
    Marija mi probale tikvicu,mrkvu,jabuku,krušku,palentu i danas proso..mislim da ću joj sad malo kombinirati te namirnice pa onda uvoditi dalje

Sad sam skuzila da je tvoja A 3 dana starija od moje G 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.