Ena, joooj, mis mali kako si lijepo drzi masku, presladak je 🙂. Nadam se da ide na bolje, da ce sve vise jesti.
Ivy, jako si mi lijepa, super je boja. Trebala bih i ja neku promjenu. Sva sam si neka bezvezna, stalno cekam da skinem kile pa napravim neku radikalnu promjenu, al nikako se rijesiti tih kila 😶😞.
6xmama, nas dvije mozemo pod ruku😉, imam jednog od devetnaest godina koji izlazi non stop i ovu malu..nema spavanja ni zbog jednog ni drugog 😂.
Vidim da bebe odlicno napreduju, bravo za preglede, kilice...😘.
Zelim vam svima laku noc i da mi se naspavate 🌛.
Jutro 😘
Ivy nova boja je predobra 😍😍
Bravo za kokice i cm,a svim ovim boleštinama iš iš..moji svi toliko bolesni da se nismo usudili ni ići do njih na Božić ni tati za imendan 😕
Miha je presladak 😍❤️
Znam da sam svašta zaboravila,ali još ne funkcioniram 🙈
Kod nas čak ok noć,9-7 uz 3 buđenja..naravno,meni se svejedno spava pa idem kuhat kavu 😴😴☕️☕️
Bome ja sam vec ovo sve sprobala 🤣🤣🤣
Ti ne spavaš već godinama po tome😂😂
Još kad dodam sve noćne odrađene,pa ja sam hodajući zombi .Jednom kad mi se dalo sam išla računat kolko sam noćnih radila(ne računajući porodiljne,kad sam bila doma) i ispalo mi je da sam 3 godine(oko 1000 dana) radila samo po noći
.I onda se ne buš razbolio i ne bu ti se hormoni svi zbrčkali.Katastrofa.Zato ću si tražit kad bude mi porodiljni pri kraju novi posao(makar sam tu od kad sam opće počela radit) jer više ne mogu tako.
Ena,kak je Mihec?Bolje kaj?
Ja popijemkavicu pa odo u nabavu.Možda di kaj ubodem i na kakvoj rasprodaji
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
AriaNera,meni lakše bit budna za malu bebu,ovo izlaženje van mi krv popije-te di je,s kim je,kaj radi,jel se napio,jel bu mu ko kakve droge dao,jel upao u kakvo sranje,jel bu mu ko kaj napravio,sto scenarija u glavi i to naravno najgorih,dok ne čujem da otključava vrata.Kćer je u Zadru na faksu i to mi je još najbolje,mislim brinem ja za nju,naravno,al toga me oslobodila-nit znam kad kam ode ni kad je došla
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
AriaNera,meni lakše bit budna za malu bebu,ovo izlaženje van mi krv popije-te di je,s kim je,kaj radi,jel se napio,jel bu mu ko kakve droge dao,jel upao u kakvo sranje,jel bu mu ko kaj napravio,sto scenarija u glavi i to naravno najgorih,dok ne čujem da otključava vrata.Kćer je u Zadru na faksu i to mi je još najbolje,mislim brinem ja za nju,naravno,al toga me oslobodila-nit znam kad kam ode ni kad je došla
Ahahaa, tako i ja sto se tice izlazaka Sto briga brinem, sami neki horori u glavi 🙄. Sada je u Hrvatskoj trenutno i kao sto kazes, milina, ne znam nista pa se ne sekiram toliko 😂.
Mi smo imali odlicnu noc (pljuc pljuc da ne ureknem 😬), zaspala u pol devet, oko jedanaest popila svoje mlijeko i spavala ujutro do pola osam. Nadam se da ce tako i ostati.
I primjetila sam da joj smetaju i dalje D3 kapi .Boli ju stomak, neki dan proplakala gotovo cijeli dan. Ajd dok je bila mala pa je imala grceve i sve zivo joj je smetalo, ali sada ...pa za sest dana ce sedam mjeseci. A moram joj davati, ovdje stvarno nema sunca.
Jel jos kome smetaju kapi?
Nama kapi ne smetaju, zna ga ovako frkati kad se naguta zraka pa nikako podrignuti, a i uvidenje novih kasica mi isto zna smetati, polako i bit ce bolje.
Tako malo dijete vec zna sta bi a sta ne bi 😂 cisto me sramota kad krene ljutito vristati 🙈 nosio bi se ili mu je dosadno, strasnoo 😂
04.07. Matija 💜
Mi smo imali odlicnu noc (pljuc pljuc da ne ureknem 😬), zaspala u pol devet, oko jedanaest popila svoje mlijeko i spavala ujutro do pola osam. Nadam se da ce tako i ostati.
I primjetila sam da joj smetaju i dalje D3 kapi .Boli ju stomak, neki dan proplakala gotovo cijeli dan. Ajd dok je bila mala pa je imala grceve i sve zivo joj je smetalo, ali sada …pa za sest dana ce sedam mjeseci. A moram joj davati, ovdje stvarno nema sunca.
Jel jos kome smetaju kapi?
Nama smetaju kapi i ja ih samoinicijativno ne dajem. Jednako tako ni stariji nisu dobivali.
Btw super za super noć 🤞🤞 neka samo tako dalje.
Mi imali tak tak noć. Kašljao sve jače pa sam ga odvela danas dežurnom da ga posluša i dobili lijek za inhalaciju punih 7 dana.
Moram ga pohvaliti osim ba ba kaže da da i ta ta (tata se rastopio) ali i vozili smo se u kolicoma punih 30 minuta 🎉🎉🎉🎉🎉🎉.
Sve sam pročitala al alsam niš zapamtila.
Kako su nam bubanci?
Ena, Lucy?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
E baš to 6xmama di je s kim je i kak je... Nekak moram ugraditi kameru ili neku spravu za pračenje 🤣.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😘
Ivy nova boja je predobra 😍😍
Bravo za kokice i cm,a svim ovim boleštinama iš iš..moji svi toliko bolesni da se nismo usudili ni ići do njih na Božić ni tati za imendan 😕
Miha je presladak 😍❤️
Znam da sam svašta zaboravila,ali još ne funkcioniram 🙈
Kod nas čak ok noć,9-7 uz 3 buđenja..naravno,meni se svejedno spava pa idem kuhat kavu 😴😴☕️☕️
Bolje ne ići da nekaj ne pobere.. super za ok noć... Nama mama spavalicama teško bude bez sna... Pogotovo kad vudemo malo "duže" budne 🤣
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji