Ehhh bolestine 😣😣😣
Lucy drzim fige i vama i Eni da sto prije budete dobro. Kod nas sve standardno.. bile danas na pilatesu pa kasnije setnja. Smazala mi je oko 80 mrkva+Sinlac i jos onda posisa. Zaintetesirana je za papicu pa sam bas sretna. Ima 7080! Tak da mi sad lijepo dobiva, stolica kasastija a krvi evo vec par dana nista. Bas pazim jako al isplati se, lakse mi je puno 😁
Krepala sam kak si Miha sam inhalira 🤣🤣🤣. Drzimo fige da cim prije ozdravi 💙.
Eto nas sa sistematskog 😀-6760 grama i 64,5 cm. Komad zenske, nema kaj 😂. Pedica se nije mogla iznacudit kak je zilava i ziva, nema mira pet sekundi tam na onom stolu 🤣. Ona nju da sjedne a ona se upire na noge 🤣, ova nije mogla vjerovat. Ja reko, moja deca su svi mali divljaci, ne vjerujem da bu ona kaj mirnija, hahaha
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama pa ona je kao moj D. Bas komad zenske! 😍
Maja82 super za kasice, ja se nadam da ce i nama tako dobro ic 😊
Evo i mi smo obavili siatematski i dobili cjepivo.
D. Ima 6570 i 64cm. 😊
Reka je pedic da za 15-20dana krenemo sa dohranom i kaze da za pocetak od 5 obroka dojenja zamjenimo jedan sa kasicom. ... Da 5 dojenja u danu haha kod nas je 15 a ne 5 ali eto. Uzbudjena san i nervozna oko te dohrane, vidit cemo kako ce ic.
Lucy kako temperatura sad?
Saljemo pozdrave!
6xmama i Dinosaurus bravo za kilice i centimetre 😀😘😍,pravi bebači😀😘🤗😍. Da,baš je strpljiv i sam si je primio maskicu i drži,sviđa mu se inhaliranje 😂😂,i usisavanje nosića na usisavač mirno podnosi,a na ručni i električni je divljao i nije dao.
Bome ja sam vec ovo sve sprobala 🤣🤣🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ti ne spavaš već godinama po tome😂😂
Ivy kako je malena?
Dinosaurus sretna 4 mj 😘
Lucy suosjecam, kosa stalno u pundi. Jos sam se isla sisati jer mi je smetala kosa do guzice, i ovako se dovoljno petlja. Voljela bih se otici bojati i fenirati samo treba uskladiti vrijeme i prijevoz jer ne vozim 😪 i cestitam na 6 mj 😘 kako je maleni danas?
Ena kao veliki decko drzi inhalator 😁 jel danas papao mlijeko?
Mi koristimo neki gel na A, Anaftagal, nesta tako, lijena sam pogledati
Bravo za sistematske, lijepo napreduju 😁 zilavci mali, moj kod pedija kao komad spage, ništa mu se ne da 😂
Maja bravo za kasice 😊
Danas smo obavili pregled kod ortopeda, sve super, ne moramo ici dok ne prohoda 😁 ali je naprvio scenu dok smo cekali u hodniku, vristanje na najjace, a tako i unutra kad su ga skinuli. Na kraju sam ga morala podojiti u voznji jer se nije dao smiriti, i jadnicak odmah zaspao na siki. Poceo je imati ljute ispade, jel to nije malo prerano za bebu od skoro 6 mj?
04.07. Matija 💜
Ivy kako je malena?
Dinosaurus sretna 4 mj 😘
Lucy suosjecam, kosa stalno u pundi. Jos sam se isla sisati jer mi je smetala kosa do guzice, i ovako se dovoljno petlja. Voljela bih se otici bojati i fenirati samo treba uskladiti vrijeme i prijevoz jer ne vozim 😪 i cestitam na 6 mj 😘 kako je maleni danas?
Ena kao veliki decko drzi inhalator 😁 jel danas papao mlijeko?
Mi koristimo neki gel na A, Anaftagal, nesta tako, lijena sam pogledati
Bravo za sistematske, lijepo napreduju 😁 zilavci mali, moj kod pedija kao komad spage, ništa mu se ne da 😂
Maja bravo za kasice 😊
Danas smo obavili pregled kod ortopeda, sve super, ne moramo ici dok ne prohoda 😁 ali je naprvio scenu dok smo cekali u hodniku, vristanje na najjace, a tako i unutra kad su ga skinuli. Na kraju sam ga morala podojiti u voznji jer se nije dao smiriti, i jadnicak odmah zaspao na siki. Poceo je imati ljute ispade, jel to nije malo prerano za bebu od skoro 6 mj?
Super za pregled🙂. Uspio je popiti jednom 140ml i drugi put 80ml, u 60 sam mu smiksati keksu petit jednu pa je pojeo 🙈...i cicao je par puta kratko..
Hjooj.... Ja znam da bum još manje spavala kad će počet izlazit 😱😱😱😱.
Ti imaš puni krug i sve opet ponovo.
Majda dobro je... Jučer joj se sve zmučkalo kad je sve izašlo legla je zaspala i ujutro se orobudila kao nova.
Super za ortopeda .. bolje da prate.
Ja ti to ne bih nazvala ispad samo znaju što žele i što ne žele 🤔🤣.
Ena neka je on bar nepto popio mlijeka .
Noćica.
Ozdravite bubanci ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji