Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    27. Prosinac 2018. 13:23

Majda23

Sretan i blagoslovljen Bozic 😘😘
    Ena nadam se da ce Miha početi papati mlijeko 😊
    6xmama vec sam cestitala ali mogu opet, cestitke na 4 mj maloj sefici, ista je ti 😘
    Lucy sirotan, saljemo puse ozdravilice 😘😘😘
    Ivy cekamo sliku 😉
    M je u zadnje vrijeme jako nervozan, budi se vristeci, stalno bi se nosio, trlja usi, lice, malo se osuo, slabo jede, nadam se da su to znakovi da zubi izlaze i da vec jednom izadu, ovo je patnja 😖

Isto je sa Gretom, luda sam vec. 😭😭😭😭😭

ivymicek
    27. Prosinac 2018. 14:14

Tadaaaaa nova ja...
    Vid i tata i djeca + baka uspjeli. Nije me bilo 3 i pol sata. Kažu da je bio jako dobar. Problem je bilo zaspati ali je baaka uspjela 🎉.
    Problemi sa zubičima svi ih imamo 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    27. Prosinac 2018. 14:33

ivymicek

Tadaaaaa nova ja…
    Vid i tata i djeca + baka uspjeli. Nije me bilo 3 i pol sata. Kažu da je bio jako dobar. Problem je bilo zaspati ali je baaka uspjela 🎉.
    Problemi sa zubičima svi ih imamo

👌👌👌👌 odlicna

6xmama
    27. Prosinac 2018. 16:21

Ivyyy ,jako leeepooooo,odma svježije izgledaš !
    Vidim bebuške sve nešto nervozne.Moja svaku večer,po novom.Cendrava,gura ruke u usta,a nije gladna.Mozda i njoj kreću zubi,ko zna...sutra smo i mi popodne na sistematskom i pikici 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Majda23
    27. Prosinac 2018. 17:59

Ivy zgodna mama, dobro ti stoji 😉 boja mi je brutalna 😁
    6xmama sretno sutra 😘 
    I mi sutra idemo ortopedu 😖 stalno negdje, malo bi bila kuci i odmarala 😂

04.07. Matija 💜

ivymicek
    27. Prosinac 2018. 20:48

Ena kako ste danas? Jel što popio bolje jeo?
    Hvala vam curke uz novu boju osjećam se 10 godina mlada 😂.
    Moja nina se sad ispovračala i dobila proljev .nadam se da joj je bilo previše mučkanja loše hrane (baka ih vodila na advent) i da nije crijevna viroza.
    Marija kako je mališa? 
    Livy držim fige da će noć biti lakša 🤞.
    Noćica klokse... Idem se podružit s mužem

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    27. Prosinac 2018. 21:36

Ivy mrak kosa!
    Sretno sutra na pregledima i dinosaurus sretna 4mj

ivymicek
    27. Prosinac 2018. 21:41

Maja82

Ivy mrak kosa!
    Sretno sutra na pregledima i dinosaurus sretna 4mj

Ajme da Dinosaurus sretna 4 mjeseca 🎉🎉🎉🎉🎉.
    Ovo Livy je LucY ...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    27. Prosinac 2018. 21:56

Ivy zakon boja i frizura 😍 
    Ja svoju već 6 mjeseci nisam pustila iz repa a inače imam kosu do guzice 😢
    Dinosaurus sretna 4 mjeseca!
    Svima na pregledu želim šta više kila i šta manje plakanja 😊 
    I da nam muke sa zubičima šta prije prođu..
    F je taman zaspao, zadnja fibra je bila 37,7 šta je nakon ove 39,2 stvarno super... Nadam se da će se naspavati jer san je najbolji lijek za fibru. 
    Laku i neprekidnu noć vam želim 😘

27. Prosinac 2018. 22:07

Ivymicek jako si lijepa 😍, super je friz 😀🤗😘.  Nismo bolje,još je manje papao danas, uopće nije htio mlijeko,svega 50 ml,i malo cickanja,par žličica kuhane piletine,pa jednu kupovnu od piletine i povrća (ne cijelu) i sad malo prije jednu kupovnu od hippa kekse s mlijekom, jedino te kupovne kašice sad donekle hoće,a znam da mora mlijeko al nema načina da ga prihvati..probat ću mu to Hipp kupiti kad su mu kašice s njim fine...Sretna 4 mjeseca Dinosaurus. Sretno sutra kod pedijatra,ortopeda,s pikicama...polovila sam nekaj na brzinu,tak da sorry ako sam kaj zaboravila...i da,jako je prehlađen pa inhaliramo fiziološkom i par kapi bisolexa stavim unutra,nema temperaturu ali eto mi razlog zakaj ne papa... Laku i mirnu noćicu vam želimo 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.