Sretan i blagoslovljen Bozic 😘😘
Ena nadam se da ce Miha početi papati mlijeko 😊
6xmama vec sam cestitala ali mogu opet, cestitke na 4 mj maloj sefici, ista je ti 😘
Lucy sirotan, saljemo puse ozdravilice 😘😘😘
Ivy cekamo sliku 😉
M je u zadnje vrijeme jako nervozan, budi se vristeci, stalno bi se nosio, trlja usi, lice, malo se osuo, slabo jede, nadam se da su to znakovi da zubi izlaze i da vec jednom izadu, ovo je patnja 😖
Isto je sa Gretom, luda sam vec. 😭😭😭😭😭
Tadaaaaa nova ja...
Vid i tata i djeca + baka uspjeli. Nije me bilo 3 i pol sata. Kažu da je bio jako dobar. Problem je bilo zaspati ali je baaka uspjela 🎉.
Problemi sa zubičima svi ih imamo
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tadaaaaa nova ja…
Vid i tata i djeca + baka uspjeli. Nije me bilo 3 i pol sata. Kažu da je bio jako dobar. Problem je bilo zaspati ali je baaka uspjela 🎉.
Problemi sa zubičima svi ih imamo
👌👌👌👌 odlicna
Ivyyy ,jako leeepooooo,odma svježije izgledaš
!
Vidim bebuške sve nešto nervozne.Moja svaku večer,po novom.Cendrava,gura ruke u usta,a nije gladna.Mozda i njoj kreću zubi,ko zna...sutra smo i mi popodne na sistematskom i pikici
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy zgodna mama, dobro ti stoji 😉 boja mi je brutalna 😁
6xmama sretno sutra 😘
I mi sutra idemo ortopedu 😖 stalno negdje, malo bi bila kuci i odmarala 😂
04.07. Matija 💜
Ena kako ste danas? Jel što popio bolje jeo?
Hvala vam curke uz novu boju osjećam se 10 godina mlada 😂.
Moja nina se sad ispovračala i dobila proljev .nadam se da joj je bilo previše mučkanja loše hrane (baka ih vodila na advent) i da nije crijevna viroza.
Marija kako je mališa?
Livy držim fige da će noć biti lakša 🤞.
Noćica klokse... Idem se podružit s mužem
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy mrak kosa!
Sretno sutra na pregledima i dinosaurus sretna 4mj
Ajme da Dinosaurus sretna 4 mjeseca 🎉🎉🎉🎉🎉.
Ovo Livy je LucY ...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy zakon boja i frizura 😍
Ja svoju već 6 mjeseci nisam pustila iz repa a inače imam kosu do guzice 😢
Dinosaurus sretna 4 mjeseca!
Svima na pregledu želim šta više kila i šta manje plakanja 😊
I da nam muke sa zubičima šta prije prođu..
F je taman zaspao, zadnja fibra je bila 37,7 šta je nakon ove 39,2 stvarno super... Nadam se da će se naspavati jer san je najbolji lijek za fibru.
Laku i neprekidnu noć vam želim 😘
Ivymicek jako si lijepa 😍, super je friz 😀🤗😘. Nismo bolje,još je manje papao danas, uopće nije htio mlijeko,svega 50 ml,i malo cickanja,par žličica kuhane piletine,pa jednu kupovnu od piletine i povrća (ne cijelu) i sad malo prije jednu kupovnu od hippa kekse s mlijekom, jedino te kupovne kašice sad donekle hoće,a znam da mora mlijeko al nema načina da ga prihvati..probat ću mu to Hipp kupiti kad su mu kašice s njim fine...Sretna 4 mjeseca Dinosaurus. Sretno sutra kod pedijatra,ortopeda,s pikicama...polovila sam nekaj na brzinu,tak da sorry ako sam kaj zaboravila...i da,jako je prehlađen pa inhaliramo fiziološkom i par kapi bisolexa stavim unutra,nema temperaturu ali eto mi razlog zakaj ne papa... Laku i mirnu noćicu vam želimo 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji