Jutro!
Ena - mozda ga grlo boli ili uho, mozda ne bi bilo lose da ga dr pogleda.
Lucy - super da je temp pala.
Nama noc losa, kao i zadnjih 5, svakih 1.5-2h se budi, po danu ako 2x po pol sata odspava. Hodajuci sam zombi. Jos taman pred zoru zaspe i muzu zvoni alarm za posao u pol 7 i probudi nju. Ugl - negdje oko pol 3 sam mastala kako bi bilo super da sad odjednom ima 3 godine i da preskocimo ovo i jaslice i bolestine i sl. 😣😣😣
Idem si skuhati express lonac kave.
Ivymicek jako si lijepa 😍, super je friz 😀🤗😘. Nismo bolje,još je manje papao danas, uopće nije htio mlijeko,svega 50 ml,i malo cickanja,par žličica kuhane piletine,pa jednu kupovnu od piletine i povrća (ne cijelu) i sad malo prije jednu kupovnu od hippa kekse s mlijekom, jedino te kupovne kašice sad donekle hoće,a znam da mora mlijeko al nema načina da ga prihvati..probat ću mu to Hipp kupiti kad su mu kašice s njim fine…Sretna 4 mjeseca Dinosaurus. Sretno sutra kod pedijatra,ortopeda,s pikicama…polovila sam nekaj na brzinu,tak da sorry ako sam kaj zaboravila…i da,jako je prehlađen pa inhaliramo fiziološkom i par kapi bisolexa stavim unutra,nema temperaturu ali eto mi razlog zakaj ne papa… Laku i mirnu noćicu vam želimo 😘😘
Šaljemo puse ozdracilice 😘😘😘 i držim fige da što prije ozdravite.
Sretno svima na pregledima. Javite se nakon ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zvala sam doktoricu,veli ak nema temperaturu samo inhalacije i čišćenje nosića...
Jutrooo
Temperatura nam je 38,5 😣 ali je valjda toliko iscrpljen od nje da je noć spavao mirnije i duže nego inače...
Danas nam je 6 mjeseci!!
Moram priznati da sam živila u uvjerenju da će do sad spavati cijelu noć 😅
Jutro mame!
Ena31 ajooj misic malii!
Lucy233 ajde barem je manja nego jucer, sigurno je pomoglo i spavanje...
Saljemo vam pozitivne vibre da svi ozdravite!
Nasa noc je postala standard. Zaspe oko 11h i prvo budjenje je u 2 i onda nakon toga svaka 2sata.. Bolje ne razmisljat o tome 🙄😁
Javimo se nakon pregleda! 😘
E da Ivy kosa i boja su top👌
Pozdrav sve najbolje vam želim povodom blagdana, bebama što brže ozdravljenje,,
prijavljujemo prvi zubić , imate li kakav učinkovit gel da preporučite? Nervozna je zbog zubića jako, neznam kako da pomognem.
Ivy boja je sjajna !!! Super ti stoji.
Hvala svima što mi uvijek pomognete sa savjetima
Ena mi je davno preporučila MAM bočice, na čemu sam ti jako zahvalna!
prijavljujemo prvi zubić , imate li kakav učinkovit gel da preporučite? Nervozna je zbog zubića jako, neznam kako da pomognem.
Mi smo probali dologel i Gengigel i ovaj drugi je bio puno učinkovitiji
😘🤗,baš mi je drago da vam je bočica dobra🙂. Mi isto Gengigel koristimo,mislim da bar malo ublažava a i voli ga, valjda mu je fini😂
Zvala sam doktoricu,veli ak nema temperaturu samo inhalacije i čišćenje nosića…
Kak si ja držim inhalator.presladak je ❤️.
Lucy sretnih 6 mj 🎉
Mandarina ja mažem neki gel al ne znam koji ali baš ne pomaže.. kad je baš nervoza ofžgromna ja dajem lupocet...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji