Sretan Bozic I sve najbolje vama I vasim obiteljima!✨✨
Ivy, djecica su prekrasna 💝
6xmama, malena je divna 💟.
Ena, nadam se da Mihael bolje jede, mi isto muku mucimo da hranom vec cca 3 tjedna, a ja to povezujem da izbijanjem gornjih jedinica.
Svima saljem pusu I uzivajte 🎄🎉😘
Inace, to sam ja, Nera, al sam sve zive lozinke pogubila pa imam drugi profil. Nesto sam uspjesno zbrckala.
Ena, nadam se da Mihael bolje jede, mi isto muku mucimo da hranom vec cca 3 tjedna, a ja to povezujem da izbijanjem gornjih jedinica.
Svako dobro tebi i obitelji 😘. Ma da,i ja mislim da je to kod nas slučaj jer su mu baš isto gornje jedinice crvene,neće niš jesti,danas pojeo skroz nešto malo,voćnu kašicu ne cijelu i malo povratne, mlijeko neće nikako,ak se nastavi morat ćemo pedijatrici..uf...
Svako dobro tebi i obitelji 😘. Ma da,i ja mislim da je to kod nas slučaj jer su mu baš isto gornje jedinice crvene,neće niš jesti,danas pojeo skroz nešto malo,voćnu kašicu ne cijelu i malo povratne, mlijeko neće nikako,ak se nastavi morat ćemo pedijatrici..uf…
Ena, moj ti je Junior prestao piti mlijeko kako je krenuo jesti dohranu, sve manje i manje i na kraju nije htio vise uopce. Znam da sam izmisljala toplu vodu, radila sve kasice sa tim mlijekom, mutila unitra pahuljice pa davala na zlicu, sve samo da bi pojeo bar taj minimum od pola litre u danu. Namucilo me to fest
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
AriaNera, skuzila sam da si ti, zapamtila sam da se malecka zove Aria 😀.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Svako dobro tebi i obitelji 😘. Ma da,i ja mislim da je to kod nas slučaj jer su mu baš isto gornje jedinice crvene,neće niš jesti,danas pojeo skroz nešto malo,voćnu kašicu ne cijelu i malo povratne, mlijeko neće nikako,ak se nastavi morat ćemo pedijatrici..uf…
Ena, moj ti je Junior prestao piti mlijeko kako je krenuo jesti dohranu, sve manje i manje i na kraju nije htio vise uopce. Znam da sam izmisljala toplu vodu, radila sve kasice sa tim mlijekom, mutila unitra pahuljice pa davala na zlicu, sve samo da bi pojeo bar taj minimum od pola litre u danu. Namucilo me to fest
I ja pokušavam mućkati sa svim i svačim al neće ni to,dvije tri žlice jedva i stisne usta,ajde barem malo pocica prije nek zaspi...evo do sad još ništa osim onog kaj sam prije napisala😭,baš muka i briga..
Vecer mame
Dugo se nisam javila, mi smo super Tonijos uvijek samo sisa, kontrola namje 4.1
Sretan i blagoslovljen Božić vama i svima vasima🌲😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji