Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    10. Prosinac 2018. 11:58

Stize padobranac, sad imam dobro opravdanje. Slavili smo kirbaj u subotu pa sam imala hrpu obaveza i jucer isli necakinji na rođendan. Sad sam opet s vama 😂 M nije naviknuo na guzvu i puno glasova pa mu je sve ovo bilo stresno. Jos ga u subotu uspavam u 20 h, probudi se u 23 i bio budan do pola 2 😖 i jucer kod necakinje vristi li ga vristi. Rekla sam muzu sad smo negdje isli, vise necemo. Bas mi ga bilo zao. Smirio ga balon, kojeg nije pustao ni kad je zaspao u autu ni kad sam ga premjestala iz jajeta u krevet 😂😂 
    Imali smo i mi tu fazu vristanja pred spavanje, bude mi muka svaki put, ali valjda je to taj sleeping regresion, sad nam je malo lakse. 
    Pharma nisam ni ja jutarnji tip, on se probudi ali ja i dalje spavam, malo se zaigra pa kad krene plakati onda se ustanem. Pijem kavu do podne u pidzami, ne volim jutro 😕 
    Mamice super za mam. Kako je mama? 
    6xmama budi ponosna, stvarno ste skladna i velika obitelj 😍 
    Ivy kako Vid? 
    Ostalo sam zaboravila, trebalo je sve procitati. I oprostite na duzem postu. 
    I da, Lucy kako si shvatila da je alerija na mrkvu, mislim da i M smeta, ali nisam sigurna. 

04.07. Matija 💜

mamica1985
    10. Prosinac 2018. 12:07

Majda23

Stize padobranac, sad imam dobro opravdanje. Slavili smo kirbaj u subotu pa sam imala hrpu obaveza i jucer isli necakinji na rođendan. Sad sam opet s vama 😂 M nije naviknuo na guzvu i puno glasova pa mu je sve ovo bilo stresno. Jos ga u subotu uspavam u 20 h, probudi se u 23 i bio budan do pola 2 😖 i jucer kod necakinje vristi li ga vristi. Rekla sam muzu sad smo negdje isli, vise necemo. Bas mi ga bilo zao. Smirio ga balon, kojeg nije pustao ni kad je zaspao u autu ni kad sam ga premjestala iz jajeta u krevet 😂😂
    Imali smo i mi tu fazu vristanja pred spavanje, bude mi muka svaki put, ali valjda je to taj sleeping regresion, sad nam je malo lakse.
    Pharma nisam ni ja jutarnji tip, on se probudi ali ja i dalje spavam, malo se zaigra pa kad krene plakati onda se ustanem. Pijem kavu do podne u pidzami, ne volim jutro 😕
    Mamice super za mam. Kako je mama?
    6xmama budi ponosna, stvarno ste skladna i velika obitelj 😍
    Ivy kako Vid?
    Ostalo sam zaboravila, trebalo je sve procitati. I oprostite na duzem postu.
    I da, Lucy kako si shvatila da je alerija na mrkvu, mislim da i M smeta, ali nisam sigurna.

Hvala na pitanju, dobro je, ali boli i dalje dok ne prodje bar mjesec dana od operacije.

baarbaraa29
    10. Prosinac 2018. 14:58

ja imam priznanje.. varam vas s faceom 😬🙊🙈
    ma nije u vama problem, u meni je (klasicna filmska recenica 😁)
    stvar je u tome da tamo kad preskocim neciji post, preskocim, a ovdje mi bed doc i manje vise ne prokomentirat sve. osjecam se nekak nepristojno, a pothvat mi je uhvatit toliko vremena u komadu! 
    pharmamma znas me, znam te! same thing here 🙋🏻‍♀️
    eo sta sam rekla! probudio se moj tarzan..
    japanka sta je mami?? jek sad bolje?
    joj hoce se to tak nakupit! drz se!
    ivy tvoj videk bas zahtjevan momcic! a cuj mene, ko da imam milo dijete, a ne Tulu Tarzana!😆
    majda eh..posljedica promjene rutine i ritma, a opet ne mos stalno ni u kuci bit. za kirvaj znam, a i za kolace 😋
    mamice pozdrav mami! 🤗
    ena imam "otkrice"! bas sam okacila na F🙈 enivej ona duda u koju naguras voce i povrce. mislim da bi Miha bio odusevljen!
    idem posrkacit kavu do kraja.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Nera
    10. Prosinac 2018. 16:27

Pozdrav svima 😊. Dugo vas vec citam, ali nikako se javiti, pa se sada nadam da cete nas primiti u društvo 😀. Ja sam jedna malo starija mama, imam 41 godinu i sestomjesecnu curku i sina od 19 godina. Totalno sam izasla iz stosa sto se tice malih beba, a vi ste me cesto puta spasavale kada sam bila u nedoumici ili panici  zbog grceva, nespavanja, a sada se trenutno borimo i sa dohranom, jer sam vidjela da sve manje vise vodimo iste bitke 😁 . Eto, to je to ukratko od nas 🤗. Pusa od nas dvije 😚

10. Prosinac 2018. 17:20

Barbara imamo nešto takvo,samo kaj nije duda nek mrežica😆😘. Nera dobrodošle nam🤗. Daj malo detalja,kg,cm,kak papate,kaj papate,da vas malo bolje upoznamo i naučimo nešto 🙂

6xmama
    10. Prosinac 2018. 17:29

Hehhh, Nera eto nekog mojih godina ovdje 😀, da ne bum samo ja u 40+ kategoriji 🤣. Dobrodosle i da, malo se jos predstavite kaj je Ena rekla. Mi tu moramo sve znat 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    10. Prosinac 2018. 18:11

Nera dobrodosla!
    6xmama cestitam i super da je sve proslo dobro. Nisam ni sumnjala! 
    Nama danas tata doma cijeli dan pa bili do grada i papali zajedno i bas uzivancija. 
    Barbara kupila i ja tu dudu mrezicu vec unaprijed nek se nadje 😂

Dinosaurus
    10. Prosinac 2018. 18:27

Hello hello!
    6xmama super su slike, izgledate svi uskladjeno i ka da nema ni malo nervoze ni treme! Svaka cast za baby B. sta je bila mirna, znala je da je to mami potribno 😁
    Nera dobrodosli!
    Maja82 bas lipo sta ste svi skupa bili, nama tata sutra ide na put i ostajemo sami preko noci prvi put.. Prezivit cemo valjda 😂
    Moj D. je zaspa prije 4 i evo ga jos ćori..  Sve me strah noci 😬
    Ajme cure ja tek danas skuzila da se vec tribam prijavljivat za jaslice jer se sljedece god na kraju lita vracam na posao... Djeluje mi nekako nestvarno 🙄

Pia2018
    10. Prosinac 2018. 20:43

Pozdrav😊 danas s tocno 5 mjseci bili na kontroli i dozivjeli sok... u 7 tjedana, od zadnje kontrole na tezini je curka dobila samo 650 gr. Inace, dojena beba, a od 1.12. krenuli lagano s kasicama. Pedica kaze da moramo nadopunjavati s ad. Imali smo kod nje i kontrolno dojenje. Nakon dojenja vaga pokazala 90gr vise, kaze pedica premalo... 
    Probali smo joj danas dati bocicu, ali nije pokazivala interes nakon dojenja... zar to nije znak da nije gladna? Ne kuzim zasto nije vise nakupila grama, a dojimo jako puno i kroz dan, i kroz noc...
    Moze neko iskustvo vase, savjet... ?
    I samo to jos, sada s 5 mjeseci ima 63,5 cm i 6300gr. 

Marina

ivymicek
    10. Prosinac 2018. 21:22

Nera dobro nam došla. Tipkaj nam malo o vama.. 
    Barbara... Samo se ti javi i tu..  😘.
    Dinosaurus bome je lijepo odspavao. Moj je isto danas odrapio u komadu al se nakon tog probudio na lijevu i urla.. zaoravo urla cijeli dan 🤔. Bijele mu se dva zuba ali nikako da probiju 😭. Siročeku sam davala i lupocet al ništa.
    Došla mi je jakna za nosiljku ali ja bedak to ne znam namjestiti 😭😂. Probala sam nas odvesti u šetnju ali em ja ne znam to složiti em je urlao kao da ga tučem a ne pokušavam odvesti u šetnju.
    Cijeli dan jedem slatko za utjehu 😂.
    Pia nemam ti nikaj pametnog za reć moj je u 2 mj dobio 880 g to mi se i ne čini tak puno više od vas.. sad ne znam s koiko ste rodeni i koliki je ukupni prirast težine. Kužim te za ad jer da ja svom moram dat nema šanse ali mu možeš ad umješat u nekakve pahuljice ili kad mu radiš neku kašicu...ak cicikite ni ne mora piti ad nek ga drugačije unosi, ne znam tam .bi ja da mora moj...
    Bitno je da puno ciki i ak nije razdražljiva valjda joj je dosta .. neke bebe jednostavno manje dobivaju. Moj urla non stop a nije gladan 😂🙄.
    Idem nešto jesti pogledati trash na RTLu s mužem i obsevijestiti se u krevet.
    Noćica ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.