Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    09. Prosinac 2018. 17:44

Ma nije mi napet taj fb jos da mi non stop dolaze te notifikacije, ne da mi se 😁
    Ha ja ne znam sta je ovo. Inace ne place nista, stalno je nasmijan i dobre volje. Tipa smije se i prica i onda u roku dvi minute podemoni jer mu se pocne spavat i onda krece urlanje.. A valjda ce proc...
    Kod nas je isto odlazak na spavanje dosta kasno. Krenemo sa pripremama jos u 7, kupanjac pa hranjenje pa kao uspavljivanje i onda kralj zaspe tek u 10 🙄
    Mene isto zanima izvjestaj 6xmama kako je bilo na krstenju.
    Ena auper za kasice, kupim odma ideje za kasnije 😊

• Maja82
    09. Prosinac 2018. 18:12

Ja nisam stigla nis ni sim ni tam 😂 Zao mi je bas zbog nervoznih beba.. to urlanje najvise iscrpi valda. Ne znam zasto tako pocnu..sve me strah kako ovaj 4.mj odmice 🤤 Moja fala Bogu ne urla oko spavanja al u prinvipu bex cice nema.. nekad se zna uspavat s dudom i mazenjem po glavi ili u kolicima. 
    Ena super ideje za kasice - i ja skupljam za kasnijr 😁 

09. Prosinac 2018. 18:34

😆samo skupljajte ideje,ja izmišljamo toplu vodu,iako je lakše sad kad je puno toga već isprobao i sigurno je za papanje..uglavnom voli sve di stavim batat... Ivymicek kužim te za nosanje i ruke i ramena,valjda će proći i to,ja se tješim da bude lakše kad počne sjediti pa se možda malo i zaigra sam,bar tolko da mogu nešto napraviti...ovaj vikend mi je koma,muž je doma ali su imali kolinje jučer tak da ga ustvari nema s nama ni jučer ni danas...i zlo mi je i peče me žgaravica jer sam se najela toplih čvaraka i luka🙈🤣...i da,zaboravila sam sponenuti menga mi kasni 8 dana🙈🙈🙈,nadam se da se samo još nije ustabilio ciklus,uff...a jesam se raspisala...

Dinosaurus
    09. Prosinac 2018. 18:47

Ena31

😆samo skupljajte ideje,ja izmišljamo toplu vodu,iako je lakše sad kad je puno toga već isprobao i sigurno je za papanje..uglavnom voli sve di stavim batat… Ivymicek kužim te za nosanje i ruke i ramena,valjda će proći i to,ja se tješim da bude lakše kad počne sjediti pa se možda malo i zaigra sam,bar tolko da mogu nešto napraviti…ovaj vikend mi je koma,muž je doma ali su imali kolinje jučer tak da ga ustvari nema s nama ni jučer ni danas…i zlo mi je i peče me žgaravica jer sam se najela toplih čvaraka i luka🙈🤣…i da,zaboravila sam sponenuti menga mi kasni 8 dana🙈🙈🙈,nadam se da se samo još nije ustabilio ciklus,uff…a jesam se raspisala…

6 miseci taman lipa razlika i opet bi bila ljetna mama 🤣

Dinosaurus
    09. Prosinac 2018. 18:49

Dinosaurus

Ena31

😆samo skupljajte ideje,ja izmišljamo toplu vodu,iako je lakše sad kad je puno toga već isprobao i sigurno je za papanje..uglavnom voli sve di stavim batat… Ivymicek kužim te za nosanje i ruke i ramena,valjda će proći i to,ja se tješim da bude lakše kad počne sjediti pa se možda malo i zaigra sam,bar tolko da mogu nešto napraviti…ovaj vikend mi je koma,muž je doma ali su imali kolinje jučer tak da ga ustvari nema s nama ni jučer ni danas…i zlo mi je i peče me žgaravica jer sam se najela toplih čvaraka i luka🙈🤣…i da,zaboravila sam sponenuti menga mi kasni 8 dana🙈🙈🙈,nadam se da se samo još nije ustabilio ciklus,uff…a jesam se raspisala…

Citiran samu sebe jer san ispala glupa sa 6 miseci razlike, plus 9 naravno 😂 

09. Prosinac 2018. 18:58

Evo mene, evo me 😂😂
    Meni je dan danas nekako ni za što. I muž naopako složio predsoblje koje smo kupili i sutra to mora rastavit i ponovno sastavljat. Fulao je nakon što sam se ja makla od nacrta. Najrađe bi da sam sama sve radila, a kad ne mogu od malog. Eto, malo sam se pojadala i taman se moj hahar probudio.
    Žao mi je za loše noći, nadam se da će biti bolje. 
    Ena je već maher s kašicama, kad je zatrpamo pitanjima kad i mi ostali krenemo 😂
    Ništa se 6xmama ne javlja, bude valjda navečer kasnije ili sutra. 
    Idem svom haharu, mirna i ugodna noć svima 🤞🤞😘😘

09. Prosinac 2018. 18:59

Dinosaurus

Ena31

Hjoooj😱😱😱😱😱Nebi ja...ne još...možda na ljeto al ne sad

09. Prosinac 2018. 18:59

Ena moram još komentirat ne znam kako sam to zaboravila. Jel mi isčekujemo neko piškenje štapića?? 😁😁😁

09. Prosinac 2018. 19:35

🤣🤣Cokice,nebum ga pišnula jer da sam sad ostala trudna mogla bi početi vjerovati u čuda🤣🤣🤣🤣,mislim ak se baš potrefilo od tih par puta onda stvarno🤣🤣...moguće da je to povezano s cistama koje je vidjela dr na zadnjem pregledu...

ivymicek
    09. Prosinac 2018. 20:31

Oke.. ena molimo izvještaj kad dode da ne brigamo.. 🤣🤣🤣. Nikad ne znaš.
    Ja još čwkam prvu...
    Cokica ma kakvo sutra trebala si danas ga natjerat 🙄. Ali mislim da su svi isti dok gledamo nacrt sve ide super kad odem on po svom pa rastavljaj i sastavljaj al svaki put..
    Dinosaurus ja ima isključene notifikatione pa mi niš ne iskače ali je teško polovit.
    Bit će bolje.
    Noćica ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.