Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    10. Prosinac 2018. 08:49

Jutro 😴😴😴😴 zakaj moje dijete neće spavat dulje od 6-pol 7? 😭😭😭 ko zombi sam svako jutro jer nikako nisam jutarnji tip

10. Prosinac 2018. 09:05

pharmamma

Jutro 😴😴😴😴 zakaj moje dijete neće spavat dulje od 6-pol 7? 😭😭😭 ko zombi sam svako jutro jer nikako nisam jutarnji tip

Jutro🙂..ajooj a ja se budim kaj se u 8 budi...al se vrti cijelu noć i budi i cica i otkriva, diže noge u zrak... strašno je nemiran...nisam mogla vjerovati jučer,naučio je mahati pa pa kad ga dignem kao da idemo iz sobe u drugu🤣🤣🤗

mamica1985
    10. Prosinac 2018. 09:32

Jutro!
    Pharma - moja se isto budi oko pol 7, navikla valjda na sekin i tatin tjedni ritam budjenja.
    I sokirala me jucer - odem u wc, a ona se dere maaam, maaam 😂😂😂 jutros isto, ostavila js u boravku, otisla pristaviti kavu, eto nje opet dere se za mnom.

6xmama
    10. Prosinac 2018. 09:35

Hej,ženske,evo me !
    Sve je bilo super,Beata turbo dobra,prespavala krštenje,Junior savršen.Zalijepim vam link sa nadbiskupije jer su nas već okačili tam,a slike su isto u članku.Pročitam sve od jučer kad stignem,kuća mi je u rasulu 
    http://www.zg-nadbiskupija.hr/dokumenti/aktualnosti/kardinal-bozanic-krstio-sesto-dijete-obitelji-blazevic

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

10. Prosinac 2018. 09:52

6xmama

Hej,ženske,evo me!
    Sve je bilo super,Beata turbo dobra,prespavala krštenje,Junior savršen.Zalijepim vam link sa nadbiskupije jer su nas već okačili tam,a slike su isto u članku.Pročitam sve od jučer kad stignem,kuća mi je u rasulu
    http://www.zg-nadbiskupija.hr/dokumenti/aktualnosti/kardinal-bozanic-krstio-sesto-dijete-obitelji-blazevic

Prekrasno draga,dječica su ti divna😍😍😍 a kako i nebi pokraj takve mame,prekrasni ste😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗,drago mi je da je sve super prošlo, Beata je prava ljepotica 😍😘

japanka
    10. Prosinac 2018. 10:04

Jutro svima!
    6x mama super za krštenje! Koliko si se brinula, a sve ispalo savršeno! Bravo za Beatu i juniora 
    Ena sretno s mengom 
    Pharmamožda i ti postaneš jutarnji tip pod ovakvom dresurom 
    Naša noć je bila za nijansu bolja, ali sinoć ju nisam mogla uspavati, bila sam tako nervozna pa je ipak m uspio... A baš mi se skupilo sinoć, m na poslu ima kaos i stalno, ali cure staaalno radi, dolazi u 8 navecer doma i provede pola vikenda za kompom radeći, žao mi ga je jer je pod ogromnim pritiskom pa sam onda i ja zbog njega, pa ova neće nikako spavati nego nervozna, ljuti se, a kasnije još nazovem mamu i kaže mi da joj nije dobro, a završila bilana hitnoj prošl tjedan  ja stvarno ne znam, nadam se da će se sve skupa smiriti jer mi je baš sve to velikabriga i ne mogu se opustiti i uživati sa svojom bebicom... 
    želim vam svima jedan dobar dan!

japanka
    10. Prosinac 2018. 10:08

E da i mamica suuuper za ovo maaam, jastvarno ne znam kako oni to prvo govore posebno kad nemaju bracu i sestre od kojih bi mogli cuti tu rijec! Bas predivno 
    Meni se isto cini da me ponekad zove - zvuci nesto kao mam 
    PS nije htjela zaspati na rukama pa da se odmorim ko covjek nego me zvace ko da sutra ne postoji 

ivymicek
    10. Prosinac 2018. 10:10

Pharma ni ja nisam bila jutarnji tip dok nisam dobila djecu. Moji veliki se isto bude kao i ovaj mali između 6 i 7 ujutro 🤣.
    Žao mi je kqj ti je teško ali možda se popravit.
    6xmama jako ste mi lijepi i super da je sve super prošlo 🎉.
    Ena i moj tak spava zadnjih tjedan/dva... Non stop je prištekan i extra je nemiran... Bravo za Mihicu i za pa pa... Slatkiš mali ❤️.
    Nama noć koma.. u jednom trenu se pokakao, jq nisam akužila do jutra pa ga je to valjda mučilo. Spava na meni već treći put čim ga spustim zbudi se za 10 min.
    Moram kuhat i čistit a s njim nemrem niš.
    Tipkamo se

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Prosinac 2018. 10:12

Eh da zaboravih. Mamica bravo za maaam.
    Japanka žao mi je kaj vam je teško. Budi teški periodi ali kad se prebrode bude lakše. Imaš stresove sa svih strana a oni to osjete..
    Možeš ti to! 😘❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    10. Prosinac 2018. 10:16

6xmama - prekrasna ste obitelj i drago mi je da je sve bilo savrseno ❤
    Pharma - navikne se covjek na budjenja s vremenom
    Ivy - 😘
    Japanka - kak ti je Ivy rekla, prolaze i dobri i losi periodi, drz'te se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.