Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    30. Studeni 2018. 07:17

pharmamma

Odlučila je ona meni naplatiti moj dan za ljenčarenje 😩 bilježim se za najveću šalicu kave ujutro..a ja ću si dodatno skuhati još jedan lonac 😴😴😴

Hjooj pharma baš te neće 😣. Suosjećam i kuham kavu!
    Mi već par dana lošije spavamo ali u smislu cickanja i stenjanja.
    Danas ćemo papati kombo jabuka i butter tikva.
    Nemam niš pametno tak da se odjavljujem.
    Za pharmu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    30. Studeni 2018. 08:09

Jutro,mamice!
    Pharma,žao mi je za grdu noć,eto fine doze kava od Ivy pa udri .
    Ivy thanksić za finu kavicu.Eto moji svi još spavaju,grofica pojela u 7 i spava.Ja uživam uz laptop i kavu .To su mi najdraži dijelovi dana-jutro uz kavu i mir i navečer kad legnem spat .
    Mislim da danas nećemo van,poprilično je zima,ne treba mi baš da mi se koji razboli sad pred krstitke .Jučer sam išla i smrzla se,kak god je sunce zima mi je bila užas jedan,a vidim danas mi piše na mobu da ni ne bude plus cijeli dan.Kolko često vi idete van sad kad je hladno?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    30. Studeni 2018. 08:27

Jutro
    Znaci pet mjeseci je to bila beba koja bez obzira na broj buđenja prespava noć.
    Jučer od 10 do 4 jedno pet buđenja, i onda budan od 4 do 6. 
    Jedva gledam na oči,on već budan. Dajem mu još mjesec dana da unormali san a onda će na adaptirano. Baš sam na rubu od nespavanja. 

lucy233
    30. Studeni 2018. 08:29

Eto,morala sam to izbaciti iz sebe, pharma apsolutno suosjećam.
    Ivy, možda su zubeki pa slabije cica..
    6xmama nas samo jaki vjetar sprječi da izađemo inače smo vanka

30. Studeni 2018. 08:35

Jutroo
    Pharmamma i Lucy žao mi za loše noći, eto za svaku lonac kave od Ivy
    Mi sad nismo bili vani jer meni nije bilo dobro. A jutros se probudila pokočena
    Ovo je moj vikend-paket

pharmamma
    30. Studeni 2018. 08:40

Hvala ivy 😘😘 evo kava me već lagano razbudila,a i probat ću uloviti malo sna s njom tijekom dana 
    Mi smo jako kratko bile vani ovih dana, al sad ćemo vise jer nam je jučer stigla jaknica za nosiljku ☺️ 

30. Studeni 2018. 08:52

pharmamma

Hvala ivy 😘😘 evo kava me već lagano razbudila,a i probat ću uloviti malo sna s njom tijekom dana
    Mi smo jako kratko bile vani ovih dana, al sad ćemo vise jer nam je jučer stigla jaknica za nosiljku ☺️

Di si to kupila? 
    I baš je lijepa 😍

mamica1985
    30. Studeni 2018. 08:59

Jutro! Mi budni od pol7, ispratili tatu i seku, malo se napricale i igrale i spava od pol9.
    Blago vama kojima gel za zube smiri bebe, ovoj mojoj bi valjda cisti morfij samo pomogao. 😣 
    Noc prosla ok, samo je mene ocito neka viroza ulovila i strgana sam, nema misica koji me ne boli.
    Kaj se izlaska van tice, svaki dan smo po sat vremena vani, idemo oko 14h po seku u vrtic pa setamo tamo i natrag, naravno - samo i jedino u klokanici. Tu i taml hoce biti u jajetu kad ga zakacim na kolica, ali kosaru ni vidjeti nece, vristi vec kad je nosim prema njoj. Mislim da se prebacujemo u sportski dio da zenska moze gledati okolo.
    Kaj se kasica tice, dogovorila sam se s muzem da krecemo oko Bozica nakon kaj 12.12. obavim ono cijepljenje s 4 mjeseca i pregled.
    Pharma i Ivy - zao mi je za nespavanje.
    Barbara - super za vjezbanje i za malog saljivca 😂
    6xmama - mozes ti jos jednu odraditi. 👏
    Cokica - brzo se oporavi!
    Lucy - ne znaci da ce ti bolje spavati od ad-a, ima beba koje su jednostavno nespavaci. Moguce da je u fazi i da ga zubi muce.

30. Studeni 2018. 09:22

Jutro mamice. Žao mi je za virozice,štitnjaču i loše noćice,držimo fige da dan bude bolji pa da odmorite danas,a kad dođe vrijeme za spavanje nek spavaju ko topovi😀😘🤗😍. Mi imali ok prolaznu noć,zaspao mislim u iza 9 i spavao mi do iza pol 3,cicao par puta i eto potegnuli do 9.

• Maja82
    30. Studeni 2018. 10:01

Jao cure zao mi je za lose noci. Nadam se da cete prek dana odmoriti. 
    Marija jako lijepa jaknica!
    Mi idemo van osim ak pada. Juce je bilo jako zima al bile sat i pol. I danas cu al ipak krace, bit ce do 0 pa mozda sat.. ja nju ubundam i ipak je dole u kosari nekak zasticena i jos s dekom i onim pokrovom od kosare. 
    Evo kava i doruckic..pomalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.