Ja se volim javiti i ovdje i na fb, ali rijetko 😂😂
6xmama bravo za zahvalnice, super ideja 😊
Ivy moze biti svasta, tako je i moja necakinja nemoguca 😉
Maja82 drzimo fige 😊
mi jos uvijek dojimo jer M ne zeli prihvatiti ad, stalno ga pljuje, ali zato papa kasice. Nadam se da ce se kilaza malo popraviti. Noc super prosla, budenja za sisanje kao i inace ali je ranije zaspao i kasnije se probudio 😀 kod nas fino bijelo od snijega i jos pada 😊
04.07. Matija 💜
Mamice,ja sam vć isto mislila ka bi se mi trebali slikat onako,family picture.Kolko ste platili fotkanje,ako nije tajna?Baš me zanima
Ma kaj bi bila tajna - 150kn pola sata, cca 170 slika na cd-u i 6 besplatnih za izraditi. Foto Bubamara u Domjanicevoj kod Kvatrica.
6xmama, a koji ad papa Beata?
Znam da je hipp zasitniji pa valjda ne moze vise pojesti, rađe on po noci jos malo.. al ne pojede puno, 1.buđenje 60ml i drugo max 90ml, taman da svaki obrok po danu pojede 140, 150 😋 al nece 🤨😋😋
Mamica, super za slikanje, mi isto planiramo 😊😊
Cokica, onda Ianov rođendan pamtim lako! Ian i Ivan 26.8.😊😊
Ena, a Mihael ti se sam probudi oko 12? Valjda ima vec tak sistem.
26.8. Ivan 💙💙
Znam da je hipp zasitniji pa valjda ne moze vise pojesti, rađe on po noci jos malo.. al ne pojede puno, 1.buđenje 60ml i drugo max 90ml, taman da svaki obrok po danu pojede 140, 150 😋 al nece 🤨😋😋
Da,probudi se i počne plakati,iza 11,12,kak koji put,i davala sam mu cicu al vidim da ovo bolje funkcionira jer se poslje više ne budi za jesti a kad je cicao svako malo je tražio.
Jede Milupin Milumil. Iskrrno, meni se Hipp jako pokvario, mojih je prvih cetvero odraslo na njemu, to je mlijeko bilo zakon prije. Kad sam ga kupila za peto, to vise nije bilo ono kak ga ja pamtim, gusto, zuckasto sa debelom pjenom gore mlijeko nego pofarbana bijela vodica. On je uzasno jako od njega bljuckao i frkao se i cendrao. Onda sam u Mulleru kupila Milumil. Meni je super. Gusto i stvarno ga je super prihvatio i on onda i ona sad.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mamice, pa to je jeftino 😄, ne znam zakaj sam si mislila da je to skuplje. Morali bi i mi. Nemamo nikakvu fotku onak neku lepu veliku da smo svi gore 🙄
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mamice,ja sam vć isto mislila ka bi se mi trebali slikat onako,family picture.Kolko ste platili fotkanje,ako nije tajna?Baš me zanima
Ma kaj bi bila tajna - 150kn pola sata, cca 170 slika na cd-u i 6 besplatnih za izraditi. Foto Bubamara u Domjanicevoj kod Kvatrica.
Wow super cijena! Hvala mozda se i mi odlucimo. Ja sam mislila budemo doma kad okitimo al vidjet cu bas.
Wow super cijena! Hvala mozda se i mi odlucimo. Ja sam mislila budemo doma kad okitimo al vidjet cu bas.
6xmama i Maja - preporucam, mi se vec 4 godine slikamo kod njih za blagdane. Samo nazovite da vidite ima li jos slobodnih termina.
Pozdrav ☺️
Još sam sva u raspremanju pa slabo pohvatam..
Super za slikavanje, ja to obožavam ali dragi baš i ne pa se uvijek posvađamo jer mi ne izgleda dovoljno sretno na slikama xD
Ena, drago mi je da su noći napokon mirnije, već je to veliki dječak dobio je iz mlijeka sve što je trebao
Fejs grupa, kako to funkcionira, tek sam pohvatala sve bebe na forumu 🤣
Danas nam je pet mjeseci!! Ovaj mi je najbrže proletio..
Papali smo butternut tikvu danas i sve smo pojeli 😃 napokon smo počeli otvarati usta na žlicu i krenulo je.
I vozački sam danas upisala...jedan dan u Splitu više događaja nego ovih pet mjeseci xD
Evo jedna fotkica kutka za Franu
Ajme kako dobra ideja to s fotosessionom! I stvarno super cijena!
Ali moj muz isto kao kod Lucy mislim to ne bi bas pristao, jedva je pristao na slikanje na vjencanju mislim ok mi doma, ali poziranje i to
Maja kakva si ti sretnica, pa to je super spavanje s obzirom na dojenje!
Vidim svima super noci, samo moja zafrkava
Sad se nekako budi na svaki šum, nasa okretanja i to, mozda najbolje da spava sama u drugoj sobi
Ivy odvalila sam se smijati na ovo u pubertetu sa 6 sto je najgore, bas mi je pricala jedna lijecnica da od danasnje hranr koja je puna hormona i svakakvih dodataka djeca stvarno ulaze ranije u pubertet i da je moguca pojava 'predpuberteta' vec sa 7
pa se ti zafrkavaj
Sortiraj odgovore
Najstariji