Hvala ivy 😘😘 evo kava me već lagano razbudila,a i probat ću uloviti malo sna s njom tijekom dana
Mi smo jako kratko bile vani ovih dana, al sad ćemo vise jer nam je jučer stigla jaknica za nosiljku ☺️
Di si to kupila?
I baš je lijepa 😍
Mustra dizajn 😊
Jutro žene i djeco!
Nama noć solidna (kad bi sad išla opisivati to je ajme meni, ali u odnosu na zadnje dane, stvarno solidno kako čovjek promijeni kriterije). Jutros se probudila u 7 pa smo bile budne do 8 i uspavam ju i evo još spava. Ja sam bila baš umorna pa sam i ja odvalila satak i po
i sad pijem kavicu i iskorištavam ovo malo vremena za guštanje.
Ja sam išla s njom vani u posuđenoj klokanici sat par dana po 10-15 min, jučer smo čak pola sata, mislim da baš uživa i dobro nam dođe zraka, ali danas nisam sigurna šta ću jer ne bi trebalo uopće doći do pozitive temperatura... Možda odemo do bake i dida, čisto da nismo doma cijeli dan.
Curke ja isprobavam sad love&carry air, ok nam je, postala sam u onu grupu nošenje beba da vidim jesam ju dobro namjestila i kako znam da li mi odgovara neka nosiljka, nitko mi nije komentirao do sad baš osim jedne da joj se čini preširok panel (kao da joj je velika). Prijateljica mi govori da si uzmem radije fredu. Dajte koje savjete? Nije to malo novaca za baciti u vjetar ako ne bude ok (iako freda nije tako skupa, nova oko 600kn što je solidno ako ću je koristiti i s njom i sa sljedećim klincima)?
Lucy malac mi je presladak! Kako su sad svi veeeeliki, kad se sjetim slika od ljetos, svi male mrve Ja isto tako uvijek kao dajem neki rok kad ću ja to ozbiljno poradiiti na njenom spavanju, ali evo prošao i rok od 4mj haha
ne bi ju mogla trenirati onako sa suzama, mislim da bi više ja plakala. Možda pokušamo onako polako, postajat će teže, bar mislim, jer postaju svjesniji okoline, sad se kognitivno jako mijenjaju i sve upijaju i lagano će uskoro početi razvijanje navika i onda smo svi skupa naj...
Pharma, ma preživit ćeš ti to, sad je petak pa će ti valjda muž malo uskočiti da se naspavaš sutra?
Barbara super za vježbice, meni to baš fora. Koliko vam treba do tamo? Moja se između ostalog ni voziti baš ne voli, sreća pa su mi starci od mene 5-10min vožnje pa makar do tamo odemo do kud mogu trpit deračinu
Jel netko vozi bebu na prednjem sjedalu? Mislim si, možda se dere jer me ne vidi, obično je bolja kad idemo s mužem negdje pa sam ja iza s njom
Ah i ja mogu puuuuno pričati ali još sam dobra na forumu kakva sam u živo
Želim vam svima predivan dan sa svojim bebicama, da uživamo dok su tako mali jer će vrijeme brzo proći i onda ćemo dobiti čangrizave tinejđere koji nas hejtaju
Jutro svima! Hvala za kavu, posluzit cu se 😀
Vidim da ima bubanih, držim fige da što prije ozdravite!
Nama noć po starom kaos, nema vise smisla ni pisat xD
Japanka, ja isto sve odgađam to treniranje al mi se čini da ce morat. Što kasnije, to teže...
Kaj se klokanice tiče, išla sam pogledat fotke. Meni se čini da su joj noge krivo. Znaci donji rub bi trebao ic od koljena do koljena, tako da potkoljenice slobodno padaju dolje, a guza 'propadne' u sredini, pa sve to skupa izgleda kao slovo M. Ja nisam ekspert al to su mi rekli da pazim. Pa ako se to da postelat na tvojoj, popravi. Ja imam emeibaby pa je taj dio lagano opustit i stegnut.
Nisam pametna dal ic van s njim dns, nosic je još zastopan ponekad. Savjeti?
I zaboravila, prekrasna jaknica! Mi smo na sajmu uzeli pletiksovu al crnu jer ipak imam frajera. 😂 Super stvar, sad ga ne moram zabundavat!
I zaboravila, prekrasna jaknica! Mi smo na sajmu uzeli pletiksovu al crnu jer ipak imam frajera. 😂 Super stvar, sad ga ne moram zabundavat!
Kako ga sad obučeš ispod?
Kako ga sad obučeš ispod?
Ja imam i zimski umetak za jaknicu (ne vidim na slici da li i ti) i to čudo je kao deeeeeeeebela zimska deka, izrezano da fino paše pod jaknu, drukerima pokopčano. Tako da sam ga samo ovak kak je za po doma (kratki i dugi bodi, štramplice i hlačice) u klokanicu, preko jaknicu i još gore zimsku kapicu... na sebe jaknu zimsku i nju malo dolje kao zakopčam, dokle ide, pa si tako osiguram da ak dok spava izvuče rukice da nije na ledenom - moj uvijek zaspi u klokanici....
Svako tolko provjerim, bude topao, nekad i vruć čak.
Evo i nas padobranaca, zelimo svima brzi oporavak, i bubanim bebama i mamama, zubicima i ostalim boljkama. Haha maleni je presladak a tim rukicama u ustima 😍😍 i ja bi klokanicu i takoder sam usla u tu grupu i toliko me pati dati puno novaca na klokanicu, isto razmisljam naruciti od te zene. Sinoc je lijepo spavao, sa 2 budenja i kakanja u 5 ali je opet zaspao u 6 i produžio do pola 9. Nez da li je ikad tako dobro spavao 😀😀😀
04.07. Matija 💜
Japanka Sad ću te malo "utješiti" moji su stekli urednu naviku spavanja kada su prestali spavati preko dana. Tada smo uspjeli uspostaviti rutinu koju dan danas poštujemo, inače se ne naspavaju.
Tako da ne brini doći će to na svoje.
Ja sam probala sa svima pa tako i sa vidom ali mi svaki dan u drugo doba zaspimo i drugačije spavamo jedina konstanta je ta da bude budan 2 h onda mora spavanje.
Pharma ti si na faceu pitala za quadkopter? Ugl ako jesi ima jeftin u Lidlu za 149 kn pa škicni
Nama bila prijateljica na kavi. Bio je baš dobar a i ja sam noćas čistila kuću pa ne moram danas 🤣.
Ostalo sam pozabila
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Anchyca i naša ima dekicu koja se skida 😊
Ivy već je kupljen 👍🏻 uspjeli ga uloviti dok nisu prodali
Sokirala sam se kad sam cula vrijednosti TSH, nadam se da je to samo postpartalno pa da ce se srediti. Idem k doktoru danas.
Ja klokanicu nisam kupovala, moj voli biti u kolicima i sad kad je jos tak mali, spava u kosari. Sad nismo isli van jer je prehladno. Bar da je 5 stupnjeva vani, premali mi je, a nebi htjela da se prehladi.
Moj isto jos nema rutinu spavanja i isto mislim da ce spavati cijelu noc kad reducira spavanje po danu. Budan je sat i pol, dva i mora si prespavati.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji