Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    29. Studeni 2018. 10:28

jutreko! ajme koja glavobolja od rano jutros! glava me pekla koliko boli 😫😫 popila tab.i sad malkice lakse.
    danas opet onj tecaj/vjezbanje.. Majo82 nisam ti zadnji put rekla kak si me fino "potjerala"😂 kad sam procitala post bilo je ono ko da mi mama rekla😆 reko"doooobro, dobro, idem!"😄
    sto se facea tice ja sam usla par dana prije vas. uh, tesko mu tolikobit aktivna, a isto pojma nemsm jos ko je ko🙈🙊
    6xmama tnx za kavu! ja cu neku najgorcu!
    hihi opet mozemo upotrebljavat 🍿 samo sad za zubice! krenuli jedni za drugima!
    Videk skuzio kak se rolat, ha?😁 Bude uznenadjen kad bubne na ledja,ha? Ono di sam, sta sam?😄
    Lucy super za igraonicu i vozacki!
    Ja bas volim vozit i glupo se vezala za nas auto, a morat cemo ga skoro mjenjat iako nije nesto ni star, kupljen nov, muz pazi na njega ajme, doslovno ko nov..malo kilometara preso jer smo u Os furali i svekrvin..sl dzabe kad mu istice rok trajanja. Mislim da cu morat imat neku ceremoniju oprastanja kad ga budemo prodavali!😑
    Ena Mihica sve papa! Gurman mali😋
    Nego, prosvjetlite me tupavu, kakve su vam to maslac 😊tikve?
    Sinoc napravila lazanje, odo zderit dok malac spava iako kontam da ce se s prvim zalogajem probudit!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    29. Studeni 2018. 10:36

Hej zenske! Ja sam bila na fejsu pa odustala jer mi je forum drazi 😀
    Moja beba ima velikih problema sa zubima, znaci bijele joj se i naotecene su donje dvojke i gornje isto 😭

29. Studeni 2018. 11:13

baarbaraa29

jutreko! ajme koja glavobolja od rano jutros! glava me pekla koliko boli 😫😫 popila tab.i sad malkice lakse.
    danas opet onj tecaj/vjezbanje.. Majo82 nisam ti zadnji put rekla kak si me fino "potjerala"😂 kad sam procitala post bilo je ono ko da mi mama rekla😆 reko"doooobro, dobro, idem!"😄
    sto se facea tice ja sam usla par dana prije vas. uh, tesko mu tolikobit aktivna, a isto pojma nemsm jos ko je ko🙈🙊
    Videk skuzio kak se rolat, ha?😁 Bude uznenadjen kad bubne na ledja,ha? Ono di sam, sta sam?😄
    Ja bas volim vozit i glupo se vezala za nas auto, a morat cemo ga skoro mjenjat iako nije nesto ni star, kupljen nov, muz pazi na njega ajme, doslovno ko nov..malo kilometara preso jer smo u Os furali i svekrvin..sl dzabe kad mu istice rok trajanja. Mislim da cu morat imat neku ceremoniju oprastanja kad ga budemo prodavali!😑
    Sinoc napravila lazanje, odo zderit dok malac spava iako kontam da ce se s prvim zalogajem probudit!

Iš iš glavobolja 🤯😬...to ti je fina slatka tikva,žuta,dugoljasta,utipkaj u Google,izbaci ti sličke,opis i recepte☺️,kak ti zdrava a i bebicama(barem Mihici) fina😀. Jutros nije htio popiti mljekeco pa sam mu smučkala Sinlac od Nestlea,to su neke slatke pahuljice s rogačem,što je mljackal😂😂,kasnije budemo batat koji budem mu malo podebljala s rižinim pahuljicama.Samo ti odi na vježbice,malo se podružite🙂 i uživajte 😘🤗

• Maja82
    29. Studeni 2018. 11:53

baarbaraa29

🤣🤣🤣🤣🤣 Usla sam u mama-mod sa svima!
    Nema labavo! Prijavi kako je bilo!
    Ja obozavam juhu od te tikve, sa mrkvom. Muz mi zna skuhat njammmm. 
    Joj frka me tih zubica kad krenu bit ce mi...
    Moram i ja sad malo obnovit voznju. Jos sad uzeli automatik kao da mi bude lakse pa ja evo nikako. 

japanka
    29. Studeni 2018. 13:08

anchyca

Japanka, ne brini, nisi jedina sa bebicom koja se budi na sve :-D Moj već mjesec dana neće spat dulje od 2 sata, tak da sam skoro skroz odustala od kimbača, leži kraj mene praktički stalno prikačen na cicu :-D tješim se da će s vremenom bit bolje…

Eto znaš sve  jučer sam čak googlala sleep regression i našla hrpu groznih informacija  doduše mislim da je to marketinški trik jer sam vidjela da postoje 'savjetnici za spavanje'. E pa moja mater sigurno nije imala savjetnika za spavanje, a bome se ne žali da nije spavala s nas četvero  preživit ćemo s prvim, a za drugo ćemo valjda pronaći neke metode! Ili će nam se posrećiti pa će biti spavalice 
    6x mama hvala na kavici, baš fino izgleda slikica. Ja popila jednu crnu jutros sa sestričnom koja mi je pogledala curkicu (fizioterapeut je) i kaže da ništa to s nogicom, da je sve ok, da možda samo malo preferira desnu stranu (da je jača na tu) i da je to normalno.
    Majo i moja sve trpa u usta, kao kod Ivy sve osim ono što bi htjela - npr dudu, to kad probam stavit u usta to je fuuuuj  al sve drugo daj u usta 
    Moja se još ništa ne okreće, ali valjda bude, ja se već sad bojim da ne bi pala s kreveta pa ju uvijek ogradim ako ju ostavljam na samo
    Super dan svima želim!

• anchyca
    29. Studeni 2018. 16:31

O ma ja sam googlala sve zivo i nezivo i po tome cu ga morat na trepavice postavit da spava.... Sta da mu radim, cicoljubac je i zaspi tako ili u kloki. Ako mi bas to bude jako tesko ili budem zbog posla morala, naucit cu ga da zaspe sam, valjda. Dotad se nadam da je ovo faza i da ćemo spavaaaaat 😂
    6xmama hvala za kavu!

ivymicek
    29. Studeni 2018. 17:35

Kaj se spavanjantiče ja jednostavno imam nespavače i točka. Nedaj bogec da nekaj propuste..
    Mi opet danas papali jabuku. Pojeo je više nego jučer ali jedem ja (nosim njega u rukama jer tko je vidio da beba bude dobra dok mama jede) griz pirea griz bečkog..  na svaki moj zalogaj otvara usta uzmem ja kašicu uzmem griz pirea on otvori usta uzmem na žlicu kašice i kao da ću pojest on ništa uzmem griz mesa opet otvori usta pa sad ti reci da frajer nije prefrigan 🤣.
    Sada ajki a ja sa klincima gledam ćrtiće (kak bi moj luka rekao)
    6xmama jesi li završila zahvalnice?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    29. Studeni 2018. 17:36

baarbaraa29

Kaj radite na vježbicama? Kakav je sebastian? Jesi koga upoznala? A jesam dosadna 🤣

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Studeni 2018. 18:07

ivymicek

Kaj se spavanjantiče ja jednostavno imam nespavače i točka. Nedaj bogec da nekaj propuste..
    Mi opet danas papali jabuku. Pojeo je više nego jučer ali jedem ja (nosim njega u rukama jer tko je vidio da beba bude dobra dok mama jede) griz pirea griz bečkog.. na svaki moj zalogaj otvara usta uzmem ja kašicu uzmem griz pirea on otvori usta uzmem na žlicu kašice i kao da ću pojest on ništa uzmem griz mesa opet otvori usta pa sad ti reci da frajer nije prefrigan 🤣.
    Sada ajki a ja sa klincima gledam ćrtiće (kak bi moj luka rekao)
    6xmama jesi li završila zahvalnice?

Bravo za jabučicu😀..ha ha Ivy, zna malecki kaj valja,mesa i krumpira a ne te voćkice,pa neće biti vegetarijanac 😂😂. Miha ponjupal batat s tikvom bome porciju kaj bi i meni bila dosta😂😂,tolko da ni vode nije mogo piti poslje 😂. Ma bude i Vid polako propapao😀

lucy233
    29. Studeni 2018. 18:18

Dan svima! 
    Ena, pitala si jučer za količinu, nemam pojma koliko jede pa sam si sad uložila u kuhinjsku vagu pa budem pratila.. neznan bi koliko bi trebao jest za cijeli obrok.
    Vidim puno muka po zubićima...i mi danas vriskamo cijeli dan ali ja ne vidim ništa bijelo ni natečeno. Namazali gel smirio se. A prva dva zuba ni osjetila.  Jedna ruka mu postala malo pa trpa obje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.