Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Prosinac 2018. 09:00

Jutro mamice. Mi pajkili tak tak,ja sam kriva jer je zadnji obrok imao u pol 10 i nisam ga budila poslje,pa se češće budio za cicanje. Ja sam dala kruškicu u onom za cuclanje,kriška po kriška i pojeo je cijelu,bila je jako mekana i puna soka,ona viliams ,nisam kuhala,samo ogulila koru

01. Prosinac 2018. 09:02

Planovi? Otići do mojih negdje od 3 do 9 dok dragi ima druženje s frendovima 😀

• Maja82
    01. Prosinac 2018. 09:14

Jutrekoo! Moja mici se pocela bacakat oko 4 pa prdila kakala presvlacenje cicanje brbljanje 😂 Jos smo kasnije nes zaspale ali ja slabo, zgurala me na rub. Pa kakanac klasika u 8! Evo kavica i igranje malo.. Danas cemo malo setnjicu s tatom, kuhanje druzenje a navece mi frendica slavi rockas. Mislim.si radje da ju nahranim i uspavam pa odem kasnije oko 10 nego da odem pa me on panicno zove 🤔 Taktike..

Marijaa30
    01. Prosinac 2018. 10:59

Ej cure 😊
    Nasa noc je bila dobra, probudio se prvo u 1, pojeo 150ml i zaspao, a onda oko 6 (prije u 4 al sam mu stavila dudu pa je zaspao) i pojeo 90ml.
    Sad spava, ja sam speglala i omijesila tijesto za pizzu. Kad se probudi, stavit cu ga u lezaljku i napravit cu pizzu do kraja.
    Danas ne znam sto cemo, cekam tatu da se javi. Veseli me sto od sutra ide toplije vrijeme pa cemo opet u setnju 😊😊

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    01. Prosinac 2018. 13:11

6xmama super za zahvalnice 😁
    Kod nas buđenje svaka 2 sata,pocicala i zaspala dalje..prije 7 konačno buđenje,nakon tog spavanac od 15 min i evo malo prije tek zaspala 🙈 ne znam otkud joj energije..I dok sam pisala,probudila se 🙈 znaci drugo spavanje-20 min

japanka
    01. Prosinac 2018. 14:57

Dan svima!
    Mi smo se probudili u 6 pa presvlacenje i prije 7 vec ponovna runda spavanja u kreveticu na trbuhu i to do pola 11! U pola 1 jos jedan spavanac od sat vremena taman da mama napravi rucak. U kolicima smo prosetale 10ak min i sad opet papamo i poluspavamo. Noc nam je bila standardna s dosta budenja, ali ok. Nadam se da cemo opet vratiti ranije spavanje jer ovo oko 22-22:30 mi se stvarno ne sviđa. 
    Mi sutra imamo goste pa cemo jos danas pospremati i pripremati. Navecer cuvamo necakinje dok su im mama i tata na koncertu. Vikendi su nam uvijek tako nekako ispunjeni i prolete za cas! 
    Majo sretno s rockasom, bas me zanima kako ce to proci 
    Pharma tvoja bas zeka sa spavanjem i zadnje vrijeme? Bit ce bolje! Drzimo fige 

ivymicek
    01. Prosinac 2018. 20:24

Kako ste preživjele dan?
    Ja sam u jednom trenu htjela se spakovat i otić. Kolektivna nervoza.
    Prošlo, svi na uspavljivanju a ja čekam muža za bambus jer mi treba a možda popijem i dva jer mi fakat treba... 
    Želim nam što mirniju i bolju noćicu n sutra što lakši dan.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Prosinac 2018. 21:12

ivymicek

Kako ste preživjele dan?
    Ja sam u jednom trenu htjela se spakovat i otić. Kolektivna nervoza.
    Prošlo, svi na uspavljivanju a ja čekam muža za bambus jer mi treba a možda popijem i dva jer mi fakat treba…
    Želim nam što mirniju i bolju noćicu n sutra što lakši dan.

Baš mi je žao za nervozu i loš dan draga,popi bambusić i pomazi se s dragim malo,odmah je lakše, a sutra će biti bolji dan😘😘. Mi kod mojih ostali,mužić odužio druženje,maleni spava,čekam da se probudi pa da ide papati ,mužić bude nam se pridružio kasnije..laku i mirnu noć nam svima želim😘

6xmama
    02. Prosinac 2018. 07:49

Jutro,cure!
    Ivy,nadam se da si se malo relaksirala sinoć uz bambus i da su i tebi i ostalima noći bile ok .
    Niš nisam drugo zapamtila .Jučer sam se zahebavala cijeli dan sa slaganjem kreveta-kupili smo si muž i ja novi krevet u Ikei,koji ima ispod 4 ladice i iznad glave police za odlaganje,tak da ću komodu i noćne ormariće,naravno i stari krevet šiknut van i imat ćemo puno više mjesta u sobi.A dijelovaaaaa brdo.Al je super i baš mi se sviđa.
    A sad čekam da se muž digne,idemo mu kupit košulju za krstitke.A dečki će pripazit na šeficu i Juniora,makar ćemo do onda već i doć.Junior spava do 11,ona do 12.
    Ugodan dan želim svima 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    02. Prosinac 2018. 08:41

Jutro cure..
    Jedva gledam na oči, buđenje svako 15 minuta za malo pocicat i nazad... Nadam se da je ostalima bilo bolje 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.