Pozdrav ☺️
Još sam sva u raspremanju pa slabo pohvatam..
Super za slikavanje, ja to obožavam ali dragi baš i ne pa se uvijek posvađamo jer mi ne izgleda dovoljno sretno na slikama xD
Ena, drago mi je da su noći napokon mirnije, već je to veliki dječak dobio je iz mlijeka sve što je trebao
Fejs grupa, kako to funkcionira, tek sam pohvatala sve bebe na forumu 🤣
Danas nam je pet mjeseci!! Ovaj mi je najbrže proletio..
Papali smo butternut tikvu danas i sve smo pojeli 😃 napokon smo počeli otvarati usta na žlicu i krenulo je.
I vozački sam danas upisala…jedan dan u Splitu više događaja nego ovih pet mjeseci xD
Evo jedna fotkica kutka za Franu
Gibam sad slagati svoj kutak pusa svima 😘😘
Sretnih vam 5 mjeseci 😀😍😍, bravo za papicu,kolko mu daješ količinski? Mene još buni kolko da mu napravim pa kao mjericu imam onu staklenku od kašice od 190g. I Miha danas papao butternut tikvu,s malo rižinih pahuljica😀
Japanka, ne brini, nisi jedina sa bebicom koja se budi na sve :-D Moj već mjesec dana neće spat dulje od 2 sata, tak da sam skoro skroz odustala od kimbača, leži kraj mene praktički stalno prikačen na cicu :-D tješim se da će s vremenom bit bolje...
Pozdrav ☺️
Super za slikavanje, ja to obožavam ali dragi baš i ne pa se uvijek posvađamo jer mi ne izgleda dovoljno sretno na slikama xD
Ena, drago mi je da su noći napokon mirnije, već je to veliki dječak dobio je iz mlijeka sve što je trebao
Papali smo butternut tikvu danas i sve smo pojeli 😃 napokon smo počeli otvarati usta na žlicu i krenulo je.
I vozački sam danas upisala…jedan dan u Splitu više događaja nego ovih pet mjeseci xD
Super kutak za Frana 😊 otkud je podloga?
Cure, laku noc vam zelim, a i sebi 😊
26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav ☺️
Ajme kako ste mu lijepo uredili ❤️. Baš baš 😍.
Bravo i za kašicu moj prefriganac na sve itvara usta osim na kašicu 🤣.
Čestitke na punih 5 mjeseci.
Ena držim fige da i noćas prođe dobro noć. Moj se već frče pa sam ga prekobicnula na trbuh.
Dakle nema više ostavljanja na visokom mog Vida okreće se ko palačinka. Najslađi je kad se okreće s trbuha na leđa. Prvo spusti glavicu na pod pa ga guza prebaci i iznenadeno se nađe na leđima. Alk taj pogled kad spusti glavicu je za popapati 🤣.
Ili nas muči kašica ili zubek ali danas nismo ništa spavali samo meni na rukama..
Ostavila sam ga sat vremena baki i klince odvela u slastičarnu na kolače malomje reći koliko su sretni bili.
Mirnu noćicu svima 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super za kašice i Lucy odličan kutak i sretnih 5 mjeseci 🎉🎉🎉
A Vid samo sisa i gotovo, kakve kašice, fuj to 😂
Marija, podloga ti je Casmatino, hrpa nas je ima 😂 rekli smo da smo casmatino klub.
Moj bebač je bio ok danas, al ja sam ko nešto prehlađena, sva malaksala i nikakva, al nemam temperaturu. Bila mi je svekrva ručak napravit i malo čuvala malog pa sam ja odspavala sat i pol, uz pauzu za sisanje naravno 😂
I odoh sad spavat dok gospodin spava, nadam se da će mi sutra biti bolji dan.
Laku noć svima 😘😘
Lucy cestitke na 5 mj i super za vozacki! Meni bas fali kaj ne vozim.. davno sam polozila i moram uzet sate. Kutevi nam slicni nekako 😂 samo kod nas igracke posvuda.. moram si vrecu nabavit pomalo.
Marija svi imamo iste podloge 😂 Casmatino se zovu, iz Splita neka firma ih prek neta prodaje!
Laku noc curkice 😘
Jutro!
Tko kuha kavu? Meni se neće.
Ok noć ali ga cvilka i cicki svako malo. Dok nije budan po 2 h ja sretna (to sad pričam dok mi curica zabavlja bracu a ja pijem kavu).
Treba položit i vozit. Maja i ja sam tako položila i ne vozila. Odnosno vozila samo doma sa svadbi i fešta. Onda su mi posao prebacili 30 km od kuća nakon mjeseci dugotrajnog putovanja muž mi je kupio auto (moju 4. Bebicu) i sad bez njega ne mogu... Mobilna sam i mogu svud i to mi je peezakon.
Cokica muško i cica nije moglo drugačije 🤣
Kad smo kod cice zove cicalo.
😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutrooo! Evo imam kavu al se mala opet prikacila pa ne mogu do nje. Probudio nas kakanac u 7.20. Nes cendra jutros a ruke stalnooo u ustima. Cak i brblja s jednom rukom unutra.
Hej,curke!
Eto kave ko za kavu pita
Majo i mojoj je to zadnje vrijeme glavni hit-ruka u ustima non stop.Pa si ju malo odmakne,pregleda ju pa opet .
Ušla ja jučer u grupu na fejsu.Pa majke ti,ne mogu ja to polovit ko se kak zove ,mislim da bum ipak rađe tu
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma sve trpa! Ruke non stop a uz to i tetrice i igracke i moja ruka i sve. Juce uz dudu pokusala ugurat i svoju ruku i moj prst s njom 😂
Presmijesno mi je na fb, ko da sam blesava stalno gledam ko je ko i nikako zapamtit.
Evo drugi kakanac jutros! Idemo se skinuti i izvuc iz pidjame usput.
Sortiraj odgovore
Najstariji