Dan svima!
Ena, pitala si jučer za količinu, nemam pojma koliko jede pa sam si sad uložila u kuhinjsku vagu pa budem pratila.. neznan bi koliko bi trebao jest za cijeli obrok.
Vidim puno muka po zubićima…i mi danas vriskamo cijeli dan ali ja ne vidim ništa bijelo ni natečeno. Namazali gel smirio se. A prva dva zuba ni osjetila. Jedna ruka mu postala malo pa trpa obje
Još uvijek se smještamo u stanu pa sam u gužvi, sve sam opet pozaboravljala.morat ću počet i ja laptop pa dva taba 😅😂
A micek medeni, presladak je 😍😍
Slatkiš! Skuzila sam i ja da kad namazem gel se smiri, druga beba! A od zuba ni traga, samo slini ko lud i trpa amabas sve u usta... Mozda ce svaki cas.
Curke ugodnu noć i sto manje buđenja!
Večer curke,evo i mene napokon..mob me odjavio s foruma,trebalo je skužiti lozinku 😂😂😂 i ja sad malo tipkala na fejsu,ali mi je teško sve popratiti 🙈
Lucy 😍😍 sretnih 5 mj
Bravo svima za kasice 😊 ja planirala da krenemo tamo oko Božića,al dragi samo ispituje zakaj ne bi već sad probali
Kod mene danas dan za ljenčarenje,ujutro frendica na kavi,popodne kolegica s posla..😁 vidjet ćemo kakva me noć zato čeka..cicalo je pristekano,ali nikako da zaspi
Bome Mihica vec ima dobru lepezu namirnica za raznoliki menu 😋 Nasla tikvu! Na netu, doduse. Fino izgleda. Bit ce i kod nas 'i mama bi sine' 😆😆
Ivy 😂 koji muger mali! Proradio mesojed u Vidu, jos ni poceo jest nije!
Mene bi svi koji strogo prate dnevnik prehrane napali da sam luda, al ja njemu vec svasta dam da proba! Znaci doslovno i jako bitno je ovo 'PROBA' Sta god jela s njim u krilu uzme moju ruku i vuce u svoja usta😁 Evo sad u pauzi na vjezbama imamo svasta za posluzit se, al ja sam uzela mrkvu, paradajz, jabuku i krastavac (da nebi bilo zabudne nije u ponudi samo to, al ja sam veliki travojed, a i kad me boli glava sve slatko je veliki NO NO) I na sve je jadan zjevo i sve sam mu dala na usne. Ono, nek isprobava. Nista nije gutao, grizo, ali sve se oblizuje!
Ajme sto ja mogu pricat (pisat), a ni na pola nisam jos 🤦🏻♀️😑
Lucy malac je presladak! Daj mu i svoju ruku, sigurna sam da bi nasao mjesta 😂
Ivy 😆 druga mama, nakon Maje! E pa bas vjezbamo. Danas smo s pilates loptama i mogu ti reci da smo sve kukale haha! Bome su neke vjezbe bile poteske. U biti to je sve u svrhu prvenstveno vracanja organa, misica trbuha..al bas se dobro osjecam poslije! I prosli put me bolila glava kad smo isli, a nakon vjezbi prestala! Morat cu upisat neki pilates il tak nesta sto je u grupi!
Sebo je bio dobar. Malo im je prducko pa se smijali, pa se ukenjo pa se smijali.. Oni njemu pa on njima natrag. Cirkusira se! Cak sam ga na pola vjezbanja uspavala i stavila u jaje i lega nastavio. Ne do kraja, al i to je uspjeh obzirom kakvi uvijeti moraju kod kuce biti da bi spavao!
Ono, druzimo se grupno, al kad oni pocnu ovim bavarskim dijalektom..Boze sacuvaj! Nis ne kuzim 😳🤪🤯
Ma sta bi vi bez mojih citaba 😂😂😂😂😂😂
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Lucy, mali je preslatki s tim bucmastim rukicama u ustima😍.
Barbara, proradila Sebacu probava od dilne vjezbe 🤣🤣🤣.
Ja jedva cekam krenut kuhat svojoj grofici iza nove godine 😀. Butternut imam svoje, svake hod ih sadim na vrtu i super rode i mogu stajat preko zime. Fino ih pod stenge uskladistim u kutije i kuhaj do mile volje.
Ivy, ne bi vjerovala trebam napravit jos jednu jedinu zahvalnicu 😳. I sad nikak pa nikak, sve nesto sutra cu. Vec vidim da bum ju delala ono u drugi petak, subotu navecer 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure, procitala sam sve, al nist nisam zapamtila. Imam strke danas, jos mi je dosao nalaz od TSH i ko da ne radi 0.03, a min je 0.27. Ocito me zeznula sto sam pila eutiroks poslije poroda, a normalizirala se vrijednost. Sad opet oko doktora. Uzas. Idem se stusirati i spavat jer mi je dosta danasnjeg dana. Hvala Bogu da je Ivan super, sad je zaspao. Laku noc vam zelim, i sebi 😊
26.8. Ivan 💙💙
Marija, ja ti imam vec 10 god hipotireozu i iza svakog poroda koji sam imala pod njom sam otisla u hipertireozu, to ti je meni se cini tak iza poroda. I sad isto, makar sam cim sam rodila krenula pit manju dozu tj kak sam pila prije trudnoce i svejedno mi je kad sam izvadila tsh bio 0.1.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara super za vjezbanje! Prosprehala bus ti i bavarski, ne daj se!
Drago mi je da bebice fino klopaju kasice, nadam se da ce i moja prasica.. bas se veselim. Bum vidjela kad cemo, mislila sam s 5 mj ak bu sve ok.
Marija poslije poroda svima poludi pa nije nista cudno ni strasno vratit ce te na normalnu vrijednost zacas. Normalno.da se zabrines al meni je bas endokrinolog rekao da najcesce se posemere vrijednosti i da se treba bas iskontrolirat.
Lucy mali je presladak! Tak i moja sveee u usta, jao pa nemoguce slini..samo brisem i mijenjam slinceke.
Laku noc zenske!
Lucy frajer je pre zakon 😍.
Marija držim fige da se štitnjača što prije unormali.
Barbara bravo za Sebastiana i vježbanje i lizanje hrane 🎉. Naravno i za kratku čorkicu a i za prestanak glavobolje 😂.
6xmama ajde jedna je pa ćeš nekako.
Pharma neka si se podružila i to treba.
Ja sam iscrpljena i na rubu živaca pa idem spavati...
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Odlučila je ona meni naplatiti moj dan za ljenčarenje 😩 bilježim se za najveću šalicu kave ujutro..a ja ću si dodatno skuhati još jedan lonac 😴😴😴
Sortiraj odgovore
Najstariji