Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    02. Prosinac 2018. 09:53

Jutro cure!
    Ivy nadam se da si dobila bambus i malo odmora 😁
    6xmama super za krevet. Mi isto imamo ikein al sam nazalost bila uzela bez ladica..kasnije mi bilo krivo al ok je. 
    Ja bila juce 2.5h na rockasu bez poziva od muza 😁 dosla i legla vec u 1 al svejedno umorna. Al mi je super doslo malo drustva  cura..

02. Prosinac 2018. 10:40

Jutro mamice. Mi nismo baš spavali,jučer bio drugi dan kaj nije kakao, navečer jedva nešto uz moju pomoć i intervenciju,nadam se da se odčepio sad,nije mogao ni papati baš,dala sam mu kruške i sok od jabuke cijeđeni,mislim da je pomoglo,siroček plakao je kak se mučio..i muž je hrkao..evo tek sad mi je pojeo prvu bočicu i zaspao...

02. Prosinac 2018. 10:43

Maja82

Jutro cure!
    Ivy nadam se da si dobila bambus i malo odmora 😁
    6xmama super za krevet. Mi isto imamo ikein al sam nazalost bila uzela bez ladica..kasnije mi bilo krivo al ok je.
    Ja bila juce 2.5h na rockasu bez poziva od muza 😁 dosla i legla vec u 1 al svejedno umorna. Al mi je super doslo malo drustva cura..

Super draga za ročkas i druženje s curama,treba nam to svima ponekad 😀

japanka
    02. Prosinac 2018. 11:20

Jutro svima!
    Mi smo sinoc legli oko 22, uz razna i česta buđenja za cikanje, probudili se za papanje oko 5 nakon cega smo nastavili biti budni. Uspjeli smo se uspavati u 7 i mama se poveselila da ce to biti jedan duugi spavanac, međutim trajalo je 45 min 
    Sad malo papamo i spavamo, a popodne imamo goste. 
    Nekako mi se forum umanjio u postovima, iako smo prednjačili po broju postova od svih kategorija beba  meni je fejs malo previše... milijun obavijesti, nemogu popratiti sve. Malo mi je to čak iritantno 
    Ivy jel bolje danas? Nekad bude takav dan, prođe i onda u nove pobjede! PS hvala za utjehu vezano za spavanje 
    Maja, super za izlazak!
    6x mama stvarno ste super organizirani, sve se stigne kod vas 
    Super nedjelju svima želimo!

Marijaa30
    02. Prosinac 2018. 13:55

Ena31

Jutro mamice. Mi nismo baš spavali,jučer bio drugi dan kaj nije kakao, navečer jedva nešto uz moju pomoć i intervenciju,nadam se da se odčepio sad,nije mogao ni papati baš,dala sam mu kruške i sok od jabuke cijeđeni,mislim da je pomoglo,siroček plakao je kak se mučio..i muž je hrkao..evo tek sad mi je pojeo prvu bočicu i zaspao…

Drzim fige da bu danas lakse kakao 😉 mis mali 😊
    Maja, super za izlazak, meni ce sutra doci cure, jedva cekam 😋
    Moj Ivan vec 2.dan slabije jede po danu, a po noci je gladan.. ocito mi je zamijenio, budem ja to popravìla!
    Ugodnu nedjelju vam zelim 😊

26.8. Ivan 💙💙

• Maja82
    02. Prosinac 2018. 14:39

Pala prva setnja u klokanici! Malo je negodovala onda sam ju uspavala doma i stavila jaknu i bris van! Nadam se da ce htjeti i dalje tako bar nekad.

02. Prosinac 2018. 14:49

Jeeeyyy,bravo za klokanicu i šetnju,nek samo tako nastavi. Ha ha Marija, tvoj Ivek je ko i ja,po noći bi papao😂😂,mabudete vi to izregulirali😘🤗. Mihica se lijepo pokakao napokon i ljepo mi propapao mljekeco već dvaput,sad pajki pa kasnije idemo u West Gate malo vidjeti kaj ima,naravno i do Pepca po koje štramplice🙂. Nadam se da imate dobar dan sve. Ivy kako je danas? Nadam se bolje😍🤗😘. 

Majda23
    02. Prosinac 2018. 16:48

Ena bas mi zao Mihaela, nek se fino iskakio 😊 
    Majo super za izlazak, treba se i mama nekad malo odmoriti i izaci iz kuce 😉 
    Ivy nadam se da je jedan bambus ili vise uljepsalo naporan dan 😊 
    6xmama kako si sve fino organizirala, zavidim ti 😘 
    Jucer imali svinjokolju, izmorili se svi, pa cak i M. Danas spremanje kuce i brdo prljavog vesa za pranje a kasnije me ceka i peglanje 😠 budem si kupila susilicu, ovako vise me ide 🙈 M je opet poceo spavati po pola sata, ali mislim da je to jer bude sam u prostoriji a inace je sa mnom pa mu stavim dudu kad je trazi ili dam sisu pa produzi do 2-3 h. Pate ga zubici a nikako izaci 😠 stavila sam ga u vrtić dok sam jela i jadnicak se sam uspavao sisajuci palac. Spava skoro sat vremena, trazio je dudu, dala mu i samo nastavio 😊 zelim vam lijep ostatak dana 😘

04.07. Matija 💜

ivymicek
    02. Prosinac 2018. 20:44

Je je bolje smo proveli dan. Cijeli dan nismo bili doma, valjda mi je to nedostajalo. 
    Nadam se da ste mi vi isto ok 
    Ena nadam se da se Mihica pokakao.
    Da razvodnio se forum sve curke na faceu.
    Meni je isto ovdje ljepše i lakše pratiti. Napolitanka s mojima je bilo tak al nadam se da se da će kod tebe biti drugačije. Jedno je sigurno da se to stalno mijenja. Evo mi već par noći od uspavljivanja pa dok ne legnem kraj njega cikimo cca svakih 15 min. Ovo pišem nakon drugog izletavanja iz kade u razmaku od 9 minuta 😂.
    Majda nadam se da si stigla bar malo odmoriti. Joj sad mi se jedu čvarci 
    Maja bravo za šetnju u klokanici.
    Odjavljujem se iidem se probat istuširat do kraja.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    02. Prosinac 2018. 21:24

Večer 😘
    Majo super za izlazak i klokanicu 😊
    Ena nek se Miha pokakio, i F od kruške kaka evo već triput danas
    Majda nadam se da budu zubići brzo izašli!
    Ja sam danas ostavila dijete s tatom i pobjegla s prijateljicom u kino. Baš mi je dobro došlo odmorit se, pa mi je dan proletio.
    Želim vam svima noć sa šta manje buđenja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.