Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    22. Studeni 2018. 22:00

Malo sam u nedoumici, ako mi moze koja mama dati savjet. Poceli smo jesti kasice, gotove kasice, ali bi radije da mu mogu sama napraviti. U basci nista nije uspjelo, ima samo krumpira 😕 strah me kupovati u trgovini, zbog pesticida i ostalih preparata, da li su bio proizvodi stvarno ekoloski ili? Nemam nikakav povjerljiv izvor od kojega bi mogla kupovati voce i povrce. Ugl da skratim, da li sam preveliki hipohondar sto se tice toga? 😂😂😂

04.07. Matija 💜

Marijaa30
    22. Studeni 2018. 22:04

Evo, ja obavila soping... ne znam kad sam zadnji put tolko toga obavila u tak kratko vrijeme 😋
    Decku sam kupila u bubamari medeka koji svijetli i pjeva, to je dobio danas i nekog psica isto kaj svira jer voli glazbu, al to bude za Bozic. A za Nikolu ce dobiti slikovnicu kako se glasaju zivotinje, to sam s neta narucila.
    Kupila sam mu skafander za 70kn u pepcu, imaju neka luda snizenja 😋 i majcicu u H&M s deda mrazom.
    A sebi jaknu i gleznjace, ali prave...
    I naravno, muller i 5 kutija Hippa, pelene i maramice 😋
    I da, 3 piđame u c&a sam mu kupila, malo deblje za nize temperature 😋
    Cure, laku noc vam zelim, sopingiranje me umorilo 😋😊

26.8. Ivan 💙💙

22. Studeni 2018. 22:36

Majda, ma mislim da možeš i u dućanima. Tko zna isto šta je s tim bio proizvodima, koliko je to bio. Eventualno ako imaš negdje s nekog opg-a za naručit.
    Marija, lijep šoping 😁 neka se i mamica malo počastila 😁
    Ivy, kako je Vid? 
    Black friday mislim da me neće baš previše vidjet, osim kod frizera, a vidjela sam da imaju i oni popust 50% 😁😁
    Moj mali danas toliko spavao da sam sva u čudu bila. 
    Možda opet tipkam onako rano ko danas 😁
    Laku noć svima 😘😘

ivymicek
    22. Studeni 2018. 23:00

Videk je bolje ali se mučimo s iskašljavanjem. Sutra planiram svejedno do doki nek ga posluša prije vikenda a i da ja budem mirna jer je baš promukao.
    Cokica 🤞🤞 za dobruni dugu noć.
    Vid spava pa idem ja..
    Nočica curke.
    Ah da Majda ništa nije 100% bio. Ja sve kupujem u dućanu i radim. Opusti se jer kad tad će i on jesti što i ti 😌. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    22. Studeni 2018. 23:14

Marijaa30

Evo, ja obavila soping… ne znam kad sam zadnji put tolko toga obavila u tak kratko vrijeme 😋
    Decku sam kupila u bubamari medeka koji svijetli i pjeva, to je dobio danas i nekog psica isto kaj svira jer voli glazbu, al to bude za Bozic. A za Nikolu ce dobiti slikovnicu kako se glasaju zivotinje, to sam s neta narucila.
    Kupila sam mu skafander za 70kn u pepcu, imaju neka luda snizenja 😋 i majcicu u H&M s deda mrazom.
    A sebi jaknu i gleznjace, ali prave…
    I naravno, muller i 5 kutija Hippa, pelene i maramice 😋
    I da, 3 piđame u c&a sam mu kupila, malo deblje za nize temperature 😋
    Cure, laku noc vam zelim, sopingiranje me umorilo 😋😊

Super bravo za dobar shoping!
    Odakle si narucila slikovnicu?
    Pepco ima preslatke stvari! Ja sam par bozicnih uzela. Trebala bi jos par pidjamica vidis dobra ideja c&a..

6xmama
    22. Studeni 2018. 23:47

Majda, ja sam sa prvim djetetom isto bila paranoicna kaj se tice kasica i porijekla tog voca i povrca, al kasnije sam ohladila... Jer sam skuzila da ne moze dijete odrast pod staklenim zvonomi da ce bas kao sto je i Ivy rekla kad tad jest sve iz ducana i isto ko i svi. Ja moram priznat da vocne kasice isljucivo kupujem,  povrtne/mesne radim sama. 
    Ivy, bitno da ide na bolje. Drzin fige da bude vec sutra manje sekreta 🤞. 
    Marija, fin soping svaka cast! 
    Ja isto ne nasjedam na te Black friday fore, to samo da te navuku, a popusti su ko i inace kaj daju... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

23. Studeni 2018. 00:26

Evo već prvo buđenje 😴
    Ivy, ma bolje obavit doktora pa da si na miru 🙂
    A slikovnice. Ja bi mu isto uzela neke, ali niti znam šta, a ni di. Fali mi što nisam bila na interliberu ove godine 😪

lucy233
    23. Studeni 2018. 09:15

Prvo kavica onda ćemo pricat! 😃
    Nadam se da ste se sve naspavale i da su prehlade i zubići bolje 😘😘
    Marija super za shoping 😍 
    Mi smo jučer probali mrkvu, cijeli dan skrika, vika, guza nam se cijela osula, lice malo manje tako da zasad nema mrkvicu...
    Spavanje tradicionalno lose, vise ni ne razmišljam o tome. 
    Idući tjedan selimo u Split na zimu, i jedva čekam. Lijepi su otoci, od 3 do 11 mjeseca ali ovi zimski mjeseci.... Tako da će bit i shopinga i frizera i svega da se ponovo osjecam ko ljudsko biće 😂😂
    Nadam se da ste mi naspavane kad nema nikog 😘

23. Studeni 2018. 09:18

Jutro mamice. Noć koma,neznam kaj je tom djetetu kaj se stalno budi,raskrivanja,traži cicu,vrti..iza 8 sam mu još jednom dala cicu i zaspao je a ja se digla popiti kavu,vratim se,on skroz otkriven al spava ..kaj se kašica tiče prvo je jeo bijelu mrkvicu iz maminog vrta,domaći krumpir a sve ostalo i dalje kupujem pa smiksam ili kupim gotovo,pogotovo voćne iako sam mu neki dan dala krušku da cucla,uuonoj mrežicu, nr zamaram se previše kaj je to iz dućana jer i mi to jedemo svaki dan pa i tako preko mog mlijeka dođe do njega..jučer je papao butternut tikvu i karfiol iz Lidla i pojeo za cijelu onu veću staklenku od kupovne kašice(to mi je mjerica😂),ima 4 obroka,prva 2 mlijeko,treći kašica i četvrti mlijeko,sisanje ne brojim,to je kako kad..prošli smo 10 kg i par deka,u mjesec i pol kilu samo dobio,jel to ok? Čini mi se da sad manje dobiva na težini

6xmama
    23. Studeni 2018. 09:30

Hej,cure!
    Lucy,hvala na kavici .
    Ja već navraćala,al vidim nema nikog,pa kaj ću piskarat .Moja pojela svoje u 7 i spava.
    Ena,normalno je da sve manje dobiva na kilaži jer je i više u pokretu.A osim toga,ima kilažu za jednogodišnjaka,tak da nemaš brige .Super da hoće papati.I ja mislim iza nove godine krenut pomalo.Isto imam u planu za prvi put butternut tikve jer su fine i slatke.I imam svoje sa vrta.
    Ja vidim kak moja curka manje sad jede nego kad je bila manja...jer ju sad sve zanima,pa se okreće,razgledava,smijulji...pa x puta hodam sa njom i bocom u ustima da pojede jer se samo ogledava

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.