Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    22. Studeni 2018. 11:24

Bok cure 😊
    Ja luda 🙄 vi koje imate decke, vam se događa da su popisani sa strane? Probala sam sve moguce pelene i to se događa bez obzira na to koje ima. Sad imamo pampers active baby dry. Par dana je sad bio mir, danas ujutro popisani i sad spava, malo se rasplakao, poriftala sam ga i probala i opet je mokar.  Ja vise ne znam 🙄
    Ivy, jadan Vid... nikak da mu prođe 🙄
    6xmama, nebi ti nikad dala te godine 😋
    Majda, moj spava sad dva i pol sata i isto mi je vec dosadno 😋
    Barbara, fkt bi trebala neki blog poceti pisati..
    E ja danas idem u soping, ne mogu vjerovati da cu cak nekud otici 😋 ovaj put nejdem bez popisa jer se uvijek zurim (idem samo kad spava jer inace place ak me nema) pa pol toga zaboravim. Sebi moram kupiti jaknu i neke gleznjace prave za zimu jer nemam, a kak bum s deckom u setnje isla. A ostatak popisa je naravno za frajera 😋 duug je 😋
    E i da, citala sam da ce od druge godine i drugih 6 mjeseci porodiljnog biti prosjek place, negdje pise od 1.1.2019., a negdje da ce to biti u prvoj polovici 2019., ima ko kakvih saznanja o tome? 
    Meni bi super pasalo, vjerujem i vama 😊

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    22. Studeni 2018. 11:54

Dan cure 
    Hvala vam na rijecima utjehe 💕 a plan je da smo razdvojeni jos oko pol godine i onda vise nece Ici...bas sam mislila da Ce biti lakse a ono sve teze 😭u depri sam nekoj jebenoj...
    Barbara zasto tvoja Seka nije isla za njim? A ovo kak tebe tvoj Sebi trenira svaka čast sto izdrzis ma ma jebeno je to budenje po 100puta...a sto se tice ispustanjs zvukova i moj glumi sirenu 😁 ili se igra tako da vristi da samo sto prozori ne popucaju nekada mislim da Ce prolaznici kontati da zlostavljam djecu 😋 
    Ivanolora idite do pedijstra znam da promuklost ide uz laringitis,ali nadam se da nije nista ..
    Japanka povremeno Ce popustati strpljenje 🤣🤣🤣🤣
    Ena i moj kasljuca svaki puta kada mu je nesto tesko naprsviti kad se okrene na stomak prvo se nakaslje pa se smije 🤣🤣🤣
    Marija meni ne propisa Helen Harper,pampers propisa kao i lidlove koje su mi s prvim bile savršene ..
    Ivy 😘😘😘ozdravilice za Videka

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    22. Studeni 2018. 12:15

Ubija me ovo njeno cendranje i mucenje i plac zbog zuba, naotecene su joj i donje dvojke i gornje jedinice. isla sam sad s njom do ljekarne po one homeopatske kuglice Chamomilla 15x, valjda ce pomoci. Jedino jos egzorcista nisam probala 😭😭😭😂😂😂
    Franova - drzim fige da se sto prije spojite 😘
    Kaj se vikanja tice, ova moja zavija kao haski kad se uspavljuje, a inace ima vriskove kao da probava koliko jako moze vristati, nekad samu sebe prepadne pa se rasplace.

pharmamma
    22. Studeni 2018. 12:45

Barbara 😂😂😂 vise ne smijem citati tvoje postove dok mi dijete spava na rukama jer sam se jedva suzdržala od smijeha naglas da ju ne probudim 😂😂😂 legenda si ❤️😘
     spustila sam ju u kindac,živim u nadi da će odspavati dulje od 15 min..htjela bi malo škicnuti ove black friday akcije pa nikako ulovit toliko slobodnog vremena 😕 a peglanje i sl.ignoriram

• Maja82
    22. Studeni 2018. 13:13

Jel cete ic na sajam il kupit kaj na black friday akcijama? Neke ideje? Ja si razmisljam kisobran kolica ev sad uzet pa cuvat do proljeca.. ne znam kad je ono sajam u 4 il 5 mj opet? 

22. Studeni 2018. 14:02

mamica1985

Ubija me ovo njeno cendranje i mucenje i plac zbog zuba, naotecene su joj i donje dvojke i gornje jedinice. isla sam sad s njom do ljekarne po one homeopatske kuglice Chamomilla 15x, valjda ce pomoci. Jedino jos egzorcista nisam probala 😭😭😭😂😂😂
    Franova - drzim fige da se sto prije spojite 😘
    Kaj se vikanja tice, ova moja zavija kao haski kad se uspavljuje, a inace ima vriskove kao da probava koliko jako moze vristati, nekad samu sebe prepadne pa se rasplace.

Ajooj nek čim prije prođu boljkice i ti dosadni zubić kaj ih muče nek izađu više. Nasmijala si me s ovim isprobavanje kolko jako može vriskati,točno to sam ja za Mihu rekla😂😂😂

japanka
    22. Studeni 2018. 14:16

Mamica e bas sam se nasmijala na ovo tvoje - moja tocno isto tako - kad joj se spava zavija i onda znam da ju trebam uspavati i kad prestane, gotova je. A vriska isto tako - kao da uziva u svom glasu, ali ovo da je samu sebe prepala e to jos nismo dozivjele  mala legenda 
    Pharma ja se bacila u opaki online black friday  jucer na mango outletu kupila stvarcica, tamo je SVE na -70%, a narucivala sam i prije i super mi je. Platim pouzecem. Imaju i za klince. Ljetos sam tako rijesila par rodendanskih poklona. Samo sto se to jako brzo rasproda. Jucer dok sam to pola sata kupovala, nestala moja dva komada robe koja sam 'stavila u kosaru' tako da ne znam ima li sada ista. Postarina je besplatna iznad 350kn. 
    A h&m online je besplatna dostava za bilo koji iznos, sve do 31.12. Ima lijepih haljinica za cure pa si pogledajte kome treba. Ali isto se ful brzo rasprodaje. Kod njih je jos danas -50% na neke stvari, a sutra nemam pojma sto ce biti, neka drugacija ponuda, ali mi se cini manji postotak, ali mozda na sve. 
    Eto za ostale shoppingholicare kao ja 😋

ivymicek
    22. Studeni 2018. 14:41

japanka

Mamica e bas sam se nasmijala na ovo tvoje - moja tocno isto tako - kad joj se spava zavija i onda znam da ju trebam uspavati i kad prestane, gotova je. A vriska isto tako - kao da uziva u svom glasu, ali ovo da je samu sebe prepala e to jos nismo dozivjelemala legenda
    Pharma ja se bacila u opaki online black fridayjucer na mango outletu kupila stvarcica, tamo je SVE na -70%, a narucivala sam i prije i super mi je. Platim pouzecem. Imaju i za klince. Ljetos sam tako rijesila par rodendanskih poklona. Samo sto se to jako brzo rasproda. Jucer dok sam to pola sata kupovala, nestala moja dva komada robe koja sam 'stavila u kosaru' tako da ne znam ima li sada ista. Postarina je besplatna iznad 350kn.
    A h&m online je besplatna dostava za bilo koji iznos, sve do 31.12. Ima lijepih haljinica za cure pa si pogledajte kome treba. Ali isto se ful brzo rasprodaje. Kod njih je jos danas -50% na neke stvari, a sutra nemam pojma sto ce biti, neka drugacija ponuda, ali mi se cini manji postotak, ali mozda na sve.
    Eto za ostale shoppingholicare kao ja 😋

Ja sam jedna od onih pun ormar stvari a nikad nemam niš za obuć 😂😂😂. Dakle odustajem od shopinga dok sve ne iznosi. Ali zato volim second hand i moje krpice 😂😂😂.
    Ali ipak idem škicnuti mango 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    22. Studeni 2018. 15:10

H&M će sutra imati 20% na sve 😊

pharmamma
    22. Studeni 2018. 15:12

Ma i ja bih htjela sad usput riješiti poklone za Sv.Nikolu i Božić hehehe za sajam ne znam,nekako mi se ne vodi nju u tu gužvu da još ne pokupi nekaj,a opet htjela bi pogledati kaj ima 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.