Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    22. Studeni 2018. 09:06

Jutro cure!
    Kod mene kava al crna 😣 Bili juce kod gastroenterologa, moram dalje nastavit dijetu a njoj su naljepili one flastere za testirat alergije na ledja pa drzimo 3 dana. Naravno cim je dosla doma se tak pokakala da je doslo do ruba flastera imali smo akciju spasavanja!
    Ivy drzite se! Drago mi je da ide malo na bolje. Kako si ga iskasljala na kraju?
    Franova ne mogu ni zamislit kako vam je.. dokad budete odvojeni? Ima li sanse za preseljenje u jednom smjeru?
    Mamica drzi se!

• ivanolora
    22. Studeni 2018. 09:08

Nama je noc bila ok. Mrvica spavala od 21 do pola 7 uz 3 buđenja za papanje.
    Dal koja od vas ima bebu koja je promukla - nema temperaturu i ne kaslje

baarbaraa29
    22. Studeni 2018. 09:25

moin! 😴 
    majda ja cu popit sve sto je ostalo, a za druge kuhaj drugu turu! Moj Tarzan je nocas prije 4 odlucio da je bas super vrijeme za pravit baloncice 🤦🏻‍♀️ o vremenu prije i poslije i necu.
    Sad eo spava.. jel vasi tule? Ne znam jel kuzite taj izraz, glasanje? Znaci kao kao davanje intonacije prije pjevanja uz pokusaj da sto slicnije zvuci sireni vatrogasaca, a to sve radi dok gura ormar iz spajza u trpezariju! Nis mu ne pase!
    E a uz svo zabavljanje tokom dana dans idemo na tecaj tj.kao vjezbe za mame poslije poroda na koje vodis i bebu. Patronazna mi uvalila! Nagovorila da se prijavim ne znajuc da je u tom slucaju obavezno ici ili u suprotnom placas svaki nedolazak! A tajming im je ono, savrsen! Od 14 do 16! Ima da nas poteraju kad moj Tulo pocne svoju pjesmu! 😆
    Ena31 nemoj citat muzu jos ce ti zabranit da se druzis s nama mislec da su sve lude ko ja! 😉
    Iako vidim da nam je vecina muzeva bas sposobna u pravljenju djece! 😎😊
    Mamice1985 jos malo pa kad bebolina poraste, bar pocne sjedit, moci cete se sve 3 igrati. Barem na podu pa ce i seki bit zanimljivije, a i ti zadovoljnija jer se mozes posvetit objema istovremeno! Nadam se da si danas bolje!
    Franova 😚😚😚😚😚 Ne mogu ni zamislit! Moja seka isto tako. 18 godina vec, 5 djece. Vjerujem da nilad ne postane lakse, ali danas je puno lakse izvest da cijele obitelji odu (nazalost) nego lad je sogi otisao. Kakvi su vasi planovi? Pretpostavljam da nemate namjeru svi ici obzirom koliko uredujete kucu? Nadam se barem da dragi onda nece jos dugo odlazit iako ja bi prije na kraj svijeta za svojim nego tako zivjela odvojeno. Kad opet dolazi? Da odbrojavamo s tobom☹
    Ivy super za Videka da bar iskasljava i 😚 da sto prije ozdravi do kraja!
    Morat cu pocet kolumnu ko Carry samo moram smislit neki prikladni naziv! 🤔😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    22. Studeni 2018. 09:50

ivanolora

Nama je noc bila ok. Mrvica spavala od 21 do pola 7 uz 3 buđenja za papanje.
    Dal koja od vas ima bebu koja je promukla - nema temperaturu i ne kaslje

Meni je pedijatrica rekla da joj dodjem po neki lijek ako to bude, ne znam kak se to zove, ali u zadnje vrijeme je cesto medju djecom, pogotovo malom. Radije odi da pogleda bebu ako mozes.

mamica1985
    22. Studeni 2018. 09:51

baarbaraa29

moin! 😴
    majda ja cu popit sve sto je ostalo, a za druge kuhaj drugu turu! Moj Tarzan je nocas prije 4 odlucio da je bas super vrijeme za pravit baloncice 🤦🏻‍♀️ o vremenu prije i poslije i necu.
    Sad eo spava.. jel vasi tule? Ne znam jel kuzite taj izraz, glasanje? Znaci kao kao davanje intonacije prije pjevanja uz pokusaj da sto slicnije zvuci sireni vatrogasaca, a to sve radi dok gura ormar iz spajza u trpezariju! Nis mu ne pase!
    E a uz svo zabavljanje tokom dana dans idemo na tecaj tj.kao vjezbe za mame poslije poroda na koje vodis i bebu. Patronazna mi uvalila! Nagovorila da se prijavim ne znajuc da je u tom slucaju obavezno ici ili u suprotnom placas svaki nedolazak! A tajming im je ono, savrsen! Od 14 do 16! Ima da nas poteraju kad moj Tulo pocne svoju pjesmu! 😆
    Ena31 nemoj citat muzu jos ce ti zabranit da se druzis s nama mislec da su sve lude ko ja! 😉
    Iako vidim da nam je vecina muzeva bas sposobna u pravljenju djece! 😎😊
    Mamice1985 jos malo pa kad bebolina poraste, bar pocne sjedit, moci cete se sve 3 igrati. Barem na podu pa ce i seki bit zanimljivije, a i ti zadovoljnija jer se mozes posvetit objema istovremeno! Nadam se da si danas bolje!
    Franova 😚😚😚😚😚 Ne mogu ni zamislit! Moja seka isto tako. 18 godina vec, 5 djece. Vjerujem da nilad ne postane lakse, ali danas je puno lakse izvest da cijele obitelji odu (nazalost) nego lad je sogi otisao. Kakvi su vasi planovi? Pretpostavljam da nemate namjeru svi ici obzirom koliko uredujete kucu? Nadam se barem da dragi onda nece jos dugo odlazit iako ja bi prije na kraj svijeta za svojim nego tako zivjela odvojeno. Kad opet dolazi? Da odbrojavamo s tobom☹
    Ivy super za Videka da bar iskasljava i 😚 da sto prije ozdravi do kraja!
    Morat cu pocet kolumnu ko Carry samo moram smislit neki prikladni naziv! 🤔😆

Hvala ti! 😘
    Otkacena si 100 na sat 😂😂😂👏👏👏🔝🔝👏🔝

ivymicek
    22. Studeni 2018. 10:17

Maja82

Jutro cure!
    Kod mene kava al crna 😣 Bili juce kod gastroenterologa, moram dalje nastavit dijetu a njoj su naljepili one flastere za testirat alergije na ledja pa drzimo 3 dana. Naravno cim je dosla doma se tak pokakala da je doslo do ruba flastera imali smo akciju spasavanja!
    Ivy drzite se! Drago mi je da ide malo na bolje. Kako si ga iskasljala na kraju?
    Franova ne mogu ni zamislit kako vam je.. dokad budete odvojeni? Ima li sanse za preseljenje u jednom smjeru?
    Mamica drzi se!

Prvo mora zaspati (što je postao podhvat) onda ga stavim sebi na prsa i lupkam po ledima pri izdahu. Nakonnnekog vremena oslobodi se šlajm i on zakašlje.
    Netko je pitao za promuklost, najbolje otići pedici. Inhalirati i vlažiti prostorije u kojima boravite. 
    Franova hugs & kisses. Istresi se ovdje, zapali jednu popi nešto i udahni duboko!!! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Studeni 2018. 10:24

😂😂😂 Barbara legendo naša😘😍🤗..je,i Miha glumi sirenu vatrogasnog vozila😂😂,sad je i počeo kašljati al to mi zvuči ko da je fejk nakašljavanje(iako neznam dal' su još sposobni za to😂) jer se poslje smije,nema temperaturu...ma nebude mi m zabranio druženje s vama😂,on veli pitaj svoje klokanice kad nešto neznam 😂😂😂

• Maja82
    22. Studeni 2018. 10:26

Barbara 😂😂😂 bas si za blog! S gustom bi ga citala. Super za vjezbe, ajd ti lijepo koliko god bila tlaka nekad, mozda se skompas s nekim. A i da malo prodje vrijeme.. i ja gledam neki pilates za mame i bebe mozda odem iduci tj. Btw i moja tuuuli cim se maknem, il zashutim ak oce da pjevam 😂😂
    Ivy super ajd sto brze da prodje!

japanka
    22. Studeni 2018. 10:31

Jutro žene! Moja sinoć zaspala opet u 22.30 i jutros budna oko 6 pa je morsla odvalit još jednu rundu od 8-10. 
    Barbara ja imam ideju za naziv - Mother's tragedies! Kako imaju croatian tragedies... trebamo i mi svoje  prvi meme - ukakala se cim sam ju presvukla. Drugi meme - probudila se cim sam ju spustila. Treci meme - gosti dolaze, a ona se zbljucala po novoj haljinici itd. 
    Ja moram reci da ja ovu svoju balerinicu sve vise volim, i kad navecer dode tata, on ju nosi, ali ja svejedno moram tu i tamo doci i cmakati ju i tepati joj. Kako je to lijepo da se tako voli to malo bice. Naravno, dok smo same po danu me sto puta izludi i naljutim se nekad, ali brzo prodje  mislila sam da cu biti zivcanija mama  nadam se da me nece proci ovo strpljenje? Sta kazete iskusne mame 

Majda23
    22. Studeni 2018. 10:35

Evo me opet,spava skoro 3 sata. Normalno da nisam mogla spavati s njim nego spremala po kuci, i sad surfam, gledam kataloge da muza posljem u kupovinu i tako. Sad mi vec fali, a ne bi ga budila 😕 ivy super sto si pronašla nacin kako mu olaksati
    Barbara 😂😂 tuli stalno, pogotovo kad treba spavati onda mumlja pa znam da bi spavao. Sinoc opet problemi sa uspavljivanjem, stvarno kao sirena 😂 
    Ena super za spavanac 😊 nama je neki dan bio mali necak i isto ima problema sa slajmom i stalno kaslje. Kad su otisli stavim M u vrtic i on krene kasljati, reko nisi se valjda prehladio. Dodem do njega on se smije, tako par puta i onda skuzim da se on zapravo pravi da kaslje. Lopov mali cuo i sad se folira. Par puta se zakasljem i odmah ponovi 😂 eno duda prst, moram mu uvaliti dudu 😉😉

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.