Jutro mame, budenje u 5 i samo bi se nosio 😑 lavor kave mi treba 😋
Ivy vjerujem da je tesko, mi smo uz vas kao i sve mame i bebe na forumu 😘😘
Yvonne ajoooj bas mi vas je zao, brzo nam ozdravite 😘😘😘
Barbara bas si me nasmijala 😂😂
Samo se vi nama jadajte, kome ćete ako necete nama, bar ce vam biti lakse. Joj da, da vam skuham kavu 😂
04.07. Matija 💜
Zaboravih pohvaliti 6xmamu, nemam rijeci, uopce ne bih rekla da imas 6 djece i toliko godina, ma ti nama lazes 😂😂😛😛
04.07. Matija 💜
Jutro mamice. 6xmama baš ste ljepotice vas dvije😍,a ti baš što su mamice napisale,ko curetak 😍😍😘😘,lijepa i mlada,nebi ti ovako kad te vidim rekla da imaš šestero🙂,još kad se sjetim već odrasle cure na faxu,nemogu vjerovati 😍😘🤗.
Ivymicek baš mi je žao Videka,nadam se da ide na bolje,a bome i tebe i Kikića tvojih,držimo fige za bolji dan danas i da pajki pa da se malo družiš s njima😘😍🤗.
Cokica ti bome rano tipkaš🙂.,ja se onda uopće nesmijem požaliti,je da se Miha budio 800 puta kroz noć za cicu,ili se otkriva al nemoram uopće ustajati iz kreveta,sad pijem kavu u miru dok on pajki i u zadnje vrijeme potegne do 9,pola 10.
Majda nadam se da bebica pajki i da stigneš i ti još malo odmoriti😘.
Marija30 😘 tebi i Iveku
Jutro,cure!
Hvala vam na lijepim komentarima,već sam rekla-još ću se umislit !
Vidim ima ih i dobrih i zloćkastih po noći...moja spava,ne mogu reć.Od ponoći do 7,pojede i opet evo spava.Do 11,pol 12.
Ena,fino da je Miha počeo normalnije spavat ...ma budu svi krenuli,neki prije neki kasnije,kak budu veći budu i spavali bolje.
Majda,kavica ti je predivna,ja ću ovu s medekom .
Ivy,siroček Videk,valjda ga peče u prsima kad kašlje .Držim fige da bude danas već puno bolje.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Majda daj tri odmah. Hvala. Jako smo loše spavali. Skužila sam kak mu pomoć da se iskašlje.
Čini mi se manje šlajmast.
Hvala curke na potpori ❤️.
Jooj barbara moja i ja se nekad pitam što je moj muž fulao kad ga je pravio. Btw tako si me nasmijala. Znam da nemaš vremena ali da imaš trebala bi pisati neki blog...
Takav mali folirant je vid da je to čudo neviđeno.
Pusam idem pit kavu ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro zenske!
Ivy - drago mi je da se moze iskasljati, mogu misliti koja je to borba 😘
Nama noc koma, kao i dan, na rubu sam snage, ne znam koja je ovo faza i jos se spojila s rastom zubica. Samo si mantram da ce proci uskoro i da brzo rastu.
Franova - jadaj se koliko god te volja, "papir" sve trpi, vjerujem da je jako tesko sve sama. Jel postoji mogucnost da se u nekoj skoroj buducnosti spojite?
Kaj se kave tice, ja bih dzezvu u kojoj su se sve te kave kuhale 😭😭😭
E da,htjela sam vam reći da je u dm akcija pampersica premium care ako koja koristi,2+1 gratis(tak da sam 3 paketa platila okon240 kn) i dobijete pampers ručnik za bebu😀
Jutro 😘
Ena hvala za akciju,znaci moram skoknuti u dm da napravimo novu zalihu 😊
Ivy super da ste uspjeli da počne iskašljavati,nadam se da će ubrzo skroz ozdraviti 😘
Yvone bas vas je snašlo 😞 držite se 😘
A jučer zaspala tek u pola 11,dvaput jela,budna od pola 8..sad cica i spava,al kad ju probam maknuti,samo lovi dalje 😂 sreća pa sam si donijela kavu i mob pored hahahah
Mamica držim fige da dan bude dobar pa da možda i ti uspijes malo leći 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji