Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    japanka
    21. Studeni 2018. 09:50

Jutro!! 
    Vidim nitko nije radio kavu pa evo da ponudim:

Ono sto sam zapamtila - Ivy drzim fige da Vidu sto prije prode , jadni misic mali. 
    Jucer prvi snijeg, moja curka cini mi se nije to nista dozivila bas 
    Nocas je spavala cak 4 i po sata u komadu, ja sam bila usiju, tolikom da nisam bas spavala to vrijeme nego sam stalno provjeravala je li dise  stavili ju u krevetic na trbuh spavati, valjda je bila jednodtavno premorena jer po dsnu nije bas dobro spavala a i navecer je tek u 22.30 zaspala. I jedva sam cekala ds se probudi jer su me cike ubijale. Ah, jadne mame, i kad dobro spavaju opet se ne mozes naspavati 
    Pozdrav svima i super dan vam zelim!

pharmamma
    21. Studeni 2018. 09:56

Japanka hvala na kavi,dobro će doći 😊
    Franova 😘😘 uzivaj ❤️
    Ivy kako ste danas?

• Maja82
    21. Studeni 2018. 10:08

Jutroooo
    Evo ja napravila kavu i dorucak uz pjevanje 😁
    Napolitanka i mene je strah! Ostavim je kad mi jede oko 5-6 pa se jos uspavamo obje. Nekad sam znala zaspat od 2-3 tj prvog budjenja s njom.i probudim se sva u strahu da sam joj zgnjecila rukicu il nes. A ledja me ubijaju onda..nekak se vald cudno namjestim. Morat cu isto uzet putni za na more! Isto smo razmisljali o nekom putovanju al tipa kad ce imat 5,6 mj pa cu vidjet sto cemo.. mozda posudim pa vidim kak je

ivymicek
    21. Studeni 2018. 12:14

Podneko curkice.
    Hvala na kavici, iako smo ok spavali potrebna mi je.
    Tempice nema ali kašalj je idalje prisutan i svaki put kad se zakašlje se i rasplače.. valjda ga buba iskašljavanje.
    Već sam i klince odvela u vrtić i bila u dućanu i skuhala i pojela ručak (nisam doručkovala) i sad kuham kavu.
    Čitala sam vas ali sve zaboravila. Znam da se samo Franova (❤️❤️) javila.
    Idem danas s videkom na kontrolu pa se onda javim.
    Ah da, putni krevetić imam .korišten slabo .Prenisko mi madrac, madrac je pretanak i to sve nešto šuška i čuje se. Ugl koristila kao 6xmama za igranje

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    21. Studeni 2018. 12:30

Da se malo javim, dok M spava. Da mi je popiti jednu takvu kavu, nez kad sam zanji put bila u kaficu na kavi 🙈 Ivy saljemo Videku puse ozdravljenja, javi kako proslo 😘😘
    Imamo putni krevetic na 2 novoa, služi kao vrtic. Lijepo ga stavim u vrtic i mogu raditi po kuci sta me volja, ali samo

04.07. Matija 💜

mandarina
    21. Studeni 2018. 12:42

Pozdrav mamice i bebice 
    Izgubljena sam u potrazi za zimskim odjelcem/ skafanderom
    Čini mi se ful praktično za obući na bebu pa me zanima koji broj ja trebam kupiti, ona sad nosi bodi 68, onda znači i skafander taj broj ili veći?
    Imamo medo odjelce 68 i taman je sad kad je 11,12 stupnjeva + dekica ,a za hladnije vrijeme trebat cu 
    skafander. I jel uz skafander trebam i vreću za kolica?
    Postoje li neke univerzalne/ gdje ste vi kupovale?
    Pozdrav svima

Marijaa30
    21. Studeni 2018. 12:55

Bok 😊
    Majda, ja bi lezala u tom vrticu 🤩🤩🤩 nama je sogorica rekla da ce ga kupiti, za sad nam jos ne treba 😋
    Ivy, ajde barem nema temperaturu, a sigurno ga buba zbog kasljanja. Nama starijima zna biti napor.
    Mandarina, ja sam zimsku vrecu narucila preko Junior Zagreb trgovine, imaju webshop, iznutra je flis, al mi se cini da one kaj su po trgovinama da su deblje. Bas cu sutra pogledati u bubamari. Rađe kupi u trgovini di ces probati debljinu.
    Skafander cu i ja sad kupovati, bas sutra planiram to sve. Isto imamo ono bundasto medvjedic odjelo 68 pa cu kupiti 74. Jer sad je jos 62, al nece dugo pa pretpostavljam da ce u 1.mj, sredinom biti vec 74. Raste ko gljivica 😊

26.8. Ivan 💙💙

Yvone
    21. Studeni 2018. 13:26

Hej mamice da se napokon javim... nisam uopće u toku jer nisam danima mogla niti citati. Vidim samo da je Vid bolestan po zadnjoj stranici i želim sto prije ozdravljenje😘Ne znam kako ste vi ostali,jesu izašli jos koji zubici? Mi smo i dalje u kalvariji iako je njoj puno bolje. Imamo obje epidemijski konjuktivitis. Do sad Svakih 2 dana na kontroli na Rebru, a iduća je idući tjedan jer se povuklo crvenilo, ali jos nije gotovo. Oko suzi i jos je malo zatvoreno. Ali sad sam ja u punom zamahu virusa. Kao da mi je netko sasuo soli u oci.Obadva oka. Kod mene to traje nekih 6 Dana, a kod nje 12. Eto ne bi poželjela niti najgorem neprijatelju. 😘

mandarina
    21. Studeni 2018. 14:37

Yvone želim vam sto brže ozdravljenje, vidim po tickeru da su nam bebice isti dan rođene 
    Ivy također Vidu zelim sto prije da ozdravi 
    Majda baš veselo izgleda vrtić , jako zabavan 
    Marija ja bas ne volim po ducanima, pogotovo s bebom pa sam mislila naručit
    Javi ak nađeš nešto  
    Idem pit kavu

baarbaraa29
    21. Studeni 2018. 15:52

Znaci citam ja, al ovaj moj Tarzan mi potrosi bateriju preko dana da dobro znam kak se zovem, a ni po noci ju bas ne stignem punit, o ovoj u mozgu pricam, pa necu uopce komentirat neprokomentirano da nebi bila citaba veca neg sto treba 😆 bit.
    Jedino ne mogu propustit cestitat Mihici krstenje i reci da ste mi svi bili bas će će😍 i poslat Videku puno pusa ozdravilica! Misko mali bolesni😚
    Yvone i vama dvijema isto!! 😚😚
    Mi imamo putni u Hrv., na dvije razine, ali susti kad se pomice pa mi ide na zivce! A tad kad smo bili je jos spavao u stiskalici. Kak ce tek sustat sad kad je u obicnoj vreci!
    Ja sam zakljucila da je internet glup, a muz mi smotan! Zasto? Jer nema te net dijagnoze koja bi definirala nasu, nadam se, fazu. Mislim da je u regresiji sna popracenoj nekim skokom plus jos neko cudo koje ni jedno istrazivanje nije jos dijagnosticiralo. A muz je smotan jer nije znao napravit neko milo dijete koje se eto npr. zabavi u gymu bez da mater mora izvodit onomatopeju sa svakom mogucom igrackom da postane zanimljiva jer su bez dodatne animacije bas glupe i dosadne🙄 koliko god zvecale, drndale... Taj kad prohoda vjesit ce na zavjesama jer ce i penjanje po zidovima bit bljak!
    Kavu popijem, a salica jos ostane vruca! Al ozbiljno!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.