Dobri dan mamice!
Nama se one trakice krvi nisu vise ponavljale Bogu hvala! Ali je isto nervozan i placljiv. Mislim da ga zubici muce iako ne izgleda da ce uskoro izbit 🤔
Neko je pita za skafander, ja sam nedavno narucila sa aliexpressa neki, pa ako je neko zainteresiran za dojmove javim.
Znam da se spominjalo bojanje kose ali radi li ko svijetle pramenove? Smije li se izbjeljivat kosu ako dojis? Rado bi si obnovila pramenove ali ne znam jel smim 🙄
Brzo ozdravljenje svim prehladjenima!
Ima u Pepcu super skafandera, uzmi broj veci od onog koji sad nosi.
Znaci citam ja, al ovaj moj Tarzan mi potrosi bateriju preko dana da dobro znam kak se zovem, a ni po noci ju bas ne stignem punit, o ovoj u mozgu pricam, pa necu uopce komentirat neprokomentirano da nebi bila citaba veca neg sto treba 😆 bit.
Jedino ne mogu propustit cestitat Mihici krstenje i reci da ste mi svi bili bas će će😍 i poslat Videku puno pusa ozdravilica! Misko mali bolesni😚
Yvone i vama dvijema isto!! 😚😚
Mi imamo putni u Hrv., na dvije razine, ali susti kad se pomice pa mi ide na zivce! A tad kad smo bili je jos spavao u stiskalici. Kak ce tek sustat sad kad je u obicnoj vreci!
Ja sam zakljucila da je internet glup, a muz mi smotan! Zasto? Jer nema te net dijagnoze koja bi definirala nasu, nadam se, fazu. Mislim da je u regresiji sna popracenoj nekim skokom plus jos neko cudo koje ni jedno istrazivanje nije jos dijagnosticiralo. A muz je smotan jer nije znao napravit neko milo dijete koje se eto npr. zabavi u gymu bez da mater mora izvodit onomatopeju sa svakom mogucom igrackom da postane zanimljiva jer su bez dodatne animacije bas glupe i dosadne🙄 koliko god zvecale, drndale… Taj kad prohoda vjesit ce na zavjesama jer ce i penjanje po zidovima bit bljak!
Kavu popijem, a salica jos ostane vruca! Al ozbiljno!
Hahahaha 😋😋 nasmijala si me onak 😋😋😎
A kavu popiti da je salica vruca, znam kako ti je 😋 vec sam rekla Ivanu da s njim samo kavu eksam 😋
26.8. Ivan 💙💙
Mandarina, pogledaj na webshopu bubamare, magic baby, junior trgovina zagreb. Ima svakakvih cijena.
Ja idem sutra u soping pa cu pogledati u h&m i i pepcu. I mislim malcu kupiti neki pokloncic za svetog nikolu i Bozic 😊
26.8. Ivan 💙💙
Znaci citam ja, al ovaj moj Tarzan mi potrosi bateriju preko dana da dobro znam kak se zovem, a ni po noci ju bas ne stignem punit, o ovoj u mozgu pricam, pa necu uopce komentirat neprokomentirano da nebi bila citaba veca neg sto treba 😆 bit.
Jedino ne mogu propustit cestitat Mihici krstenje i reci da ste mi svi bili bas će će😍 i poslat Videku puno pusa ozdravilica! Misko mali bolesni😚
Yvone i vama dvijema isto!! 😚😚
Mi imamo putni u Hrv., na dvije razine, ali susti kad se pomice pa mi ide na zivce! A tad kad smo bili je jos spavao u stiskalici. Kak ce tek sustat sad kad je u obicnoj vreci!
Ja sam zakljucila da je internet glup, a muz mi smotan! Zasto? Jer nema te net dijagnoze koja bi definirala nasu, nadam se, fazu. Mislim da je u regresiji sna popracenoj nekim skokom plus jos neko cudo koje ni jedno istrazivanje nije jos dijagnosticiralo. A muz je smotan jer nije znao napravit neko milo dijete koje se eto npr. zabavi u gymu bez da mater mora izvodit onomatopeju sa svakom mogucom igrackom da postane zanimljiva jer su bez dodatne animacije bas glupe i dosadne🙄 koliko god zvecale, drndale… Taj kad prohoda vjesit ce na zavjesama jer ce i penjanje po zidovima bit bljak!
Kavu popijem, a salica jos ostane vruca! Al ozbiljno!
Hvala draga 😘😘😘🤗..i opet se smijem tvom postu,čak sam ga i mužu pročitala😂😂😂
Barbara,😂😂😂 jesam se nasmijala!Svi su ti klinci tak, ja ih imam sest i svi su takvi bili i najmanje od svega su im bile igracke zanimljive i stalno je trebalo animirat, seficu sad isto tak, tak da je Sebac unutar gabarita 🤣.
Mi sad setale sat i pol, od pol 5-6.Curka spavanac odradila u klokanici. Evo jedan selfie sa ceste 😁
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
E barbara 😂😂😂😂
Onomatopeja?? 😂 To jos od srednje nisam cula! Ja bome koristim i personifikaciju igračaka i moju moras non stop animirat. A ne daj Boze otici iz njenog vidokruga na cetvrtinu sekunde! Nekad si mislim jel ovo moje dijete nesigurno privrzeno?! A valjda nece biti
Yvone jako mi vas je zao, drzim fige da sto prije prode!!
Mi nemamo putni kad ionako spava s nama
Skafander imamo broj veci. Mislim da se skuhala u njemu kad smo jucer isli doma od mojih jer mi je plakala cijelu voznju.
Kako vasi podnose voznju u autu? Moja ne voli bas. Tj mislim da ne voli biti sama iza jer me ne vidi tako da kad smo same idemo samo na vrlo kratke relacije
Cure ja puno ne komentiram sada bas sam u k..dragi danas ujutro otputovao i bas sam neopisivo tuzna,svaki puta mi je sve teze...😭😭😭nadam se da Ce sutra biti bolje saljemo vam puse ja i F 😘😘😘😘
Bubanima zelimo da sto prije ozdrave 😘
6xmama jako ste mi zgodne vas dvije zenskice 😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Yvonne i Ivy 😘😘😘 drzite se!
Dinosaurus super nadam se da bu sve ok i dalje bravo!
Barbara 😂😂😂 Ti lijepo slozis ono kaj si mislim..izgleda svi mi.. eeee ja vise ne znam kaj bi pjevala citala grimase radila..
6xmama super izgledate! E cula sam da za klokanicu ne smije imat dole zatvorene prste 🤔 kao da ne nategne se stopalo tj nakrivi ga kad se zatgne. Jel ste vi nes cule tak?
Franova - vjerujem da ti je tesko 😘
Ivy i Yvone - da brzo ozdravite 😘
6xmama - pa ti si kao curetak, a 6 poroda i odgoja iza tebe, wow 👏👏👏
Moje malo icijedi svaki atom snage iz mene, nikak mi ne ostaje za stariju curku, danas sam pol dana mislila da kaj mi je fakat trebalo drugo i sve ispocetka i da se uopce ne mogu posvetiti starijoj... bas sam u depri
Sortiraj odgovore
Najstariji