Bebice 😍😍😍
Usi cistim al fakat po vani i samom ulazu u zvukovod.
Nosic sam fizioloskom znala isprat, imam aspirator na baterije al ga dosad nismo fala Bogu trebali.
Bili danas malo vani uffff sto zebe. Mazete bebama liceko? S cim i koliko puuta? Ja uzela od Hippa neku kremu za lice vald ce bit dosta dobra za zimu.
Usi samo ono na ulazunu zvukovod i izvana.
Ima li koja iskustva sa vikend putovanjima s bebonjama?
Pitam jer me.zanimaju putni krevetici... Da ili ne... Ako da koji?
Mommy of 👦
Hvala vam na odgovorimA 😊
Ja za sad nisam nikakvu kremu za lice kupila, svaki drugi dan ga kupam, u vodu stavim malo ulja. I jos ima tjemenicu pa kosu perem mustelom, 3 put sam vec stavljala i jos ima. Al dok ga prematam, ocistim ga s trljacicom i vodom, a ako se pokaka, obavezno ga operem u lavoru 😊
Danas nije htio zaspati nikako, plesali smo sad po sobi 20 minuta i sad spava konacno. Idem i ja! Laku noc svima 😊
26.8. Ivan 💙💙
Maja mi imamo Mustelu s Cold kremom pa joj namažem nakon kupanja i za šetnje..ali izgleda da ćemo imati problema s kožom,čim su krenule hladnoće i grijanje pojavilo se crvenilo i ljuskanje na nekim dijelovima 😞
Putni krevetić,mi ga imali za more i nismo koristili..kod našeg se ne može podići madrac i meni je to bilo prenisko za podizati ju i spuštati onako malu..na kraju je spavala sa mnom na krevetu
Recept za samostalno uspavljivanje?nemam pojma,al u našem slučaju očito duda..jer do prije tjedan dana nije bilo nikakve šanse da ona zaspi sama..sad to zna potrajati,ali nema plakanja i na kraju ipak zaspi
Maja mi imamo Mustelu s Cold kremom pa joj namažem nakon kupanja i za šetnje..ali izgleda da ćemo imati problema s kožom,čim su krenule hladnoće i grijanje pojavilo se crvenilo i ljuskanje na nekim dijelovima 😞
Putni krevetić,mi ga imali za more i nismo koristili..kod našeg se ne može podići madrac i meni je to bilo prenisko za podizati ju i spuštati onako malu..na kraju je spavala sa mnom na krevetu
Recept za samostalno uspavljivanje?nemam pojma,al u našem slučaju očito duda..jer do prije tjedan dana nije bilo nikakve šanse da ona zaspi sama..sad to zna potrajati,ali nema plakanja i na kraju ipak zaspi
Aha kuzim ako je bila malecka, ali.gledam sada npr 5-6mjeseci uzela bih neki.
Mommy of 👦
Svaki put kad vidim nesto u nosicu ocistim onim za smrkljice iz seta..kad je jace sa usisavacem..ne buni se nista :)
Usi cistim stapicem za bebe nakon kupanja.
Za van koristimi melem ili bepanthen jer nam je sce crveno po liceku i ima 0ar ljuskica..rekla pedica da je od zime, mada mene je strah da ne bi bio dermatitis :/
Napolitanka mi ti cesto odemo za vikend nekud..uglavnom n more nosili krevetic i uzas jer nam je bili nisko, a i taj madrac kao sto je s njim koma...
Sad kad odemo nekud kemijamo po krevetu da spava s nama, ali da ne skuzi :D njoj je zabavno kad spava s nama jer misli da cem o se sad igrat i ne bi spavala :D
Drzim palceve za mirne noci i da se nosici odcepe cim prije...
Nocko mamice i bebe :*
Svaki put kad vidim nesto u nosicu ocistim onim za smrkljice iz seta..kad je jace sa usisavacem..ne buni se nista :)
Usi cistim stapicem za bebe nakon kupanja.
Za van koristimi melem ili bepanthen jer nam je sce crveno po liceku i ima 0ar ljuskica..rekla pedica da je od zime, mada mene je strah da ne bi bio dermatitis :/
Napolitanka mi ti cesto odemo za vikend nekud..uglavnom n more nosili krevetic i uzas jer nam je bili nisko, a i taj madrac kao sto je s njim koma…
Sad kad odemo nekud kemijamo po krevetu da spava s nama, ali da ne skuzi :D njoj je zabavno kad spava s nama jer misli da cem o se sad igrat i ne bi spavala :D
Drzim palceve za mirne noci i da se nosici odcepe cim prije…
Nocko mamice i bebe :*
Moram dobro odvagnut sta cu :-) znas sts mi je....ja se iskreno ne mogu opustit ako spava s nama. Znam ga uzet onako pred jutro kada trazi i tada negdje i muz se ustaje za posao pa nekako primaknem.njegiv krevetic kao zastitu a njega u nas stavim... Bas sam neki psiho!
Mommy of 👦
Jutro cure!
Ja imam doma taj putni krevetić,meni to služi ko vrtić .Sad ju još ne stavljam baš,al budem kad bu veća.
Samouspavljivanje...moja sama zaspi jedino u viperu i to samo oko 1 popodne kad si odrijema nekih pol sata.I naravno mora imat dudu i tetru joj sa strane moram stavit i onda gura nos u nju i tak zaspi.
Ivy,kak je mali miš?Baš mi ga je žao.
Mi jučer popodne bile sat vremena vani,u klokanici u šetnji.Curka je uživala i na kraju i zaspala i doma još nastavila spavat,samo sam ju spustila na krevet tak skupa sa klokanicom.Odspavala dobrih još sat i pol doma.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure
Evo me ko padobranac..nadam se da ste dobro saljemo vam 😘😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji