Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    20. Studeni 2018. 19:30

Bebice 😍😍😍
    Usi cistim al fakat po vani i samom ulazu u zvukovod.
    Nosic sam fizioloskom znala isprat, imam aspirator na baterije al ga dosad nismo fala Bogu trebali.
    Bili danas malo vani uffff sto zebe. Mazete bebama liceko? S cim i koliko puuta? Ja uzela od Hippa neku kremu za lice vald ce bit dosta dobra za zimu.

Napolitankica🍪
    20. Studeni 2018. 21:18

Usi samo ono na ulazunu zvukovod i izvana. 
    Ima li koja iskustva sa vikend putovanjima s bebonjama?
    Pitam jer me.zanimaju putni krevetici... Da ili ne... Ako da koji?

Mommy of 👦

Marijaa30
    20. Studeni 2018. 22:12

Hvala vam na odgovorimA 😊
    Ja za sad nisam nikakvu kremu za lice kupila, svaki drugi dan ga kupam, u vodu stavim malo ulja. I jos ima tjemenicu pa kosu perem mustelom, 3 put sam vec stavljala i jos ima. Al dok ga prematam, ocistim ga s trljacicom i vodom, a ako se pokaka, obavezno ga operem u lavoru 😊
    Danas nije htio zaspati nikako, plesali smo sad po sobi 20 minuta i sad spava konacno. Idem i ja! Laku noc svima 😊

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    20. Studeni 2018. 22:13

Maja mi imamo Mustelu s Cold kremom pa joj namažem nakon kupanja i za šetnje..ali izgleda da ćemo imati problema s kožom,čim su krenule hladnoće i grijanje pojavilo se crvenilo i ljuskanje na nekim dijelovima 😞 
    Putni krevetić,mi ga imali za more i nismo koristili..kod našeg se ne može podići madrac i meni je to bilo prenisko za podizati ju i spuštati onako malu..na kraju je spavala sa mnom na krevetu 
    Recept za samostalno uspavljivanje?nemam pojma,al u našem slučaju očito duda..jer do prije tjedan dana nije bilo nikakve šanse da ona zaspi sama..sad to zna potrajati,ali nema plakanja i na kraju ipak zaspi

Napolitankica🍪
    20. Studeni 2018. 22:19

pharmamma

Maja mi imamo Mustelu s Cold kremom pa joj namažem nakon kupanja i za šetnje..ali izgleda da ćemo imati problema s kožom,čim su krenule hladnoće i grijanje pojavilo se crvenilo i ljuskanje na nekim dijelovima 😞
    Putni krevetić,mi ga imali za more i nismo koristili..kod našeg se ne može podići madrac i meni je to bilo prenisko za podizati ju i spuštati onako malu..na kraju je spavala sa mnom na krevetu
    Recept za samostalno uspavljivanje?nemam pojma,al u našem slučaju očito duda..jer do prije tjedan dana nije bilo nikakve šanse da ona zaspi sama..sad to zna potrajati,ali nema plakanja i na kraju ipak zaspi

Aha kuzim ako je bila malecka, ali.gledam sada npr 5-6mjeseci uzela bih neki.

Mommy of 👦

hope123
    20. Studeni 2018. 22:28

Svaki put kad vidim nesto u nosicu ocistim onim za smrkljice iz seta..kad je jace sa usisavacem..ne buni se nista :)
    Usi cistim stapicem za bebe nakon kupanja.
    Za van koristimi melem ili bepanthen jer nam je sce crveno po liceku i ima 0ar ljuskica..rekla pedica da je od zime, mada mene je strah da ne bi bio dermatitis :/ 
    Napolitanka mi ti cesto odemo za vikend nekud..uglavnom n more nosili krevetic i uzas jer nam je bili  nisko, a i taj madrac kao sto je s njim koma... 
    Sad kad odemo nekud kemijamo po krevetu da spava s nama, ali da ne skuzi :D njoj je zabavno kad spava s nama jer misli da cem o se sad igrat i ne bi spavala :D
    Drzim palceve za mirne noci i da  se nosici odcepe cim prije...
    Nocko mamice i bebe :*

Napolitankica🍪
    20. Studeni 2018. 23:31

hope123

Svaki put kad vidim nesto u nosicu ocistim onim za smrkljice iz seta..kad je jace sa usisavacem..ne buni se nista :)
    Usi cistim stapicem za bebe nakon kupanja.
    Za van koristimi melem ili bepanthen jer nam je sce crveno po liceku i ima 0ar ljuskica..rekla pedica da je od zime, mada mene je strah da ne bi bio dermatitis :/
    Napolitanka mi ti cesto odemo za vikend nekud..uglavnom n more nosili krevetic i uzas jer nam je bili nisko, a i taj madrac kao sto je s njim koma…
    Sad kad odemo nekud kemijamo po krevetu da spava s nama, ali da ne skuzi :D njoj je zabavno kad spava s nama jer misli da cem o se sad igrat i ne bi spavala :D
    Drzim palceve za mirne noci i da se nosici odcepe cim prije…
    Nocko mamice i bebe :*

Moram dobro odvagnut sta cu :-) znas sts mi je....ja se iskreno ne mogu opustit ako spava s nama. Znam ga uzet onako pred jutro kada trazi i tada negdje i muz se ustaje za posao pa nekako primaknem.njegiv krevetic kao zastitu a njega u nas stavim... Bas sam neki psiho!

Mommy of 👦

6xmama
    21. Studeni 2018. 08:01

Jutro cure!
    Ja imam doma taj putni krevetić,meni to služi ko vrtić .Sad ju još ne stavljam baš,al budem kad bu veća.
    Samouspavljivanje...moja sama zaspi jedino u viperu i to samo oko 1 popodne kad si odrijema nekih pol sata.I naravno mora imat dudu i tetru joj sa strane moram stavit i onda gura nos u nju i tak zaspi.
    Ivy,kak je mali miš?Baš mi ga je žao.
    Mi jučer popodne bile sat vremena vani,u klokanici u šetnji.Curka je uživala i na kraju i zaspala i doma još nastavila spavat,samo sam ju spustila na krevet tak skupa sa klokanicom.Odspavala dobrih još sat i pol doma.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    21. Studeni 2018. 08:54

Jutro cure 
    Evo me ko padobranac..nadam se da ste dobro saljemo vam 😘😘 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

21. Studeni 2018. 09:00

Jutro mamice😘. Franovamamita 😘😘🤗🤗.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.