Evo i mene drugi put. Mali čovječuljak zaspao na onom sisanju u 7 i pol i do 10 spavao. Pa sam mrvicu bolje. Al glava me boli 😣
Ena sretno s krstitkama
Uff lucy, to prva ili je već bila? Boli?
A da, gajba, nama je neki dan došla, na fejs sam stavila sliku. A rok je bio 3.12. Bombonjeru sam odmah riješila 😂
Sretno s bockanjem tko ide 🤞
Barbara kažeš već je siso 😂
Idem popit kavu do kraja dok muž nosa dijete i pjeva mu 😂
Evo i mene drugi put. Mali čovječuljak zaspao na onom sisanju u 7 i pol i do 10 spavao. Pa sam mrvicu bolje. Al glava me boli 😣
Ena sretno s krstitkama
Uff lucy, to prva ili je već bila? Boli?
A da, gajba, nama je neki dan došla, na fejs sam stavila sliku. A rok je bio 3.12. Bombonjeru sam odmah riješila 😂
Sretno s bockanjem tko ide 🤞
Barbara kažeš već je siso 😂
Idem popit kavu do kraja dok muž nosa dijete i pjeva mu 😂
Prva je bila s dva i po mjeseca, nije bolila, pa je prosli mjesec preskocila i sad opet dosla. Ne boli, ali ja s tim nikad nisam imala problema pa nemogu rec jel se poboljša nakon poroda, samo znam da se meni nije pogorsalo 😊
Iz ne znam koje pokusaja vam pisem 😂
Ena uhh puno posla, sretno 😘
6xmama nama treba uskoro doci, trebam piti pivo da mlijeko nadode 😂
Lucy joj stalno nesta, tjesi se da ce uskoro biti veci pa neces imati takvih problema 😉
Barbara razumijem te, nekad od umora ne znam ni gdje mi je dijete 🙈
Sretno s bocom, mi smo imali neku blagu temperaturicu ali je proslo poslije kupanja 😊 M se i dalje odupire bocici, igra se s dudom i pljuje mlijeko, sve sam probala i nece. Molim vas pomoc 😥 Da li je koja mama imala problema s uvodenje ad-a? Koje je mlijeko najslicnije majcinom? Do dude nije jer je vec pio caj iz bocice. Po ponasanju ne bih zaključila da je gladan, stvarno je vesela i zivahna beba. Nocu bi se cesce budio i sisao jer je valjda bio gladan.
Sinoc zaspao oko pola 6 i probudio se poslije 8. Mislila sam da nece htjeti spavati do ponoci, medutim zaspao je oko 10. Budio se samo 3 puta i sisao, mora da je od boce vise spavao. Sad vergla sve u 16 a mama razmislja o kasicama. Pozdrav 😘
04.07. Matija 💜
Jutro/podne štol je već 😂.
Mi imali ok noć ali se ja digla na lijevu pa su svi već dobili svoje..
Majda ja sam uzela Nan sensitive aki moj videk niš neće pa ni to. Uvedi mu kašice ak neće ad..
I dok sam ja trinput došla i ošla sve sam zaboravila.
Žao mi je za teške noći i nadam se da će krstitke proći super i da neće biti nervoze.. ako i bude skloniš ga i odš negdje na mirnije.. svi bi trebali rqzumijeti da je to mala beba ...
Idem sad kuhati kavicu i vidu tikvu možda danaw prode bolje 😂.
Danas nam je 5 mj 😌😱
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pokušaji tipkanja još od jučer predvečer 😂
Majda držim fige da prihvati bočicu,a ubrzo ćete i s kašicama krenuti..
Japanka sad s jedne strane jedva čekam povratak na posao da se malo maknem među ljude i zbog ekipe na poslu,ali već znam da će mi, kad dođe vrijeme za to, biti užasno teško ostaviti ju..već sad smo valjda najduže 45 min bile odvojene 🙈 sretno s pikicom danas 🤞
Hope super za šetnju 😊 mi nikako da odemo van s kolicima jer mi je u klokanici jednostavnije i voli ju..a trebala bi probati da vidim kako će sad reagirati..prije je uvijek bilo plakanja..jedva čekam sportski dio da ga lakše mogu sklopiti i spustiti u prizemlje
Mateya jeeej da ne trebate hodati na vježbe 😁
Ivy bravo za kasicu i spavanac 👏👏 i A jučer odradila trosatni popodne,zato je tek u pol 11 zaspala navecer 🙈 al je onda do pola 4 odspavala u komadu 🎉 danas budne od 6,do 1 je uspjela ukupno 45 min odspavati..sad spava,nadam se da će malo dulje ipak
Ena drži se i sretno s pripremama..nek sutra sve dobro prođe i sa se iducu noć ipak uspijes bar malo naspavati 🤞🤞
Barbara 😂😂 vidim i ti se selis u dnevnu za noćna hranjenja 😁 Za bake i dede je poklon vec naručen,sad samo trebamo napraviti otisak..naručili im kuglice za bor na kojima ćemo napraviti otisak Anastazijine ruke 😁 A za A već vidim da si neću znati dati reda iako ona ni ne zna kaj su to pokloni 🙈
6xmama bravo za spavanje,neka tako i ostane
Franova uzivaj 😘
Čestitke na okruglim mjesecima i puse svima 😘😘😘
I da,ne želim se veseliti prerano,ali jučer i danas smo u klubu beba s dudama 😁😁 vidjet ćemo dal će ju htjeti i dalje,ali i ovo je napredak 🎉
Pozdrav i od nas 😍😍
u pon vec 5 mj 😱😱 kamo vrijeme ode :(
Netko je pisao o poslu , pokusavam ne mislit al jako me to brine :( vagale smo se dana 6250 imamo a 19.12 idemo na kontrolu , od 4 mj na dalje je normalno da dobivaju od 394 do 550 g mj naravno moze i vise :)
Ne zabrinjavam se previse :D sljedeci mjesec planiramo pocet s kasicama nakon 6 mj starosti ako ce bit interesa 🙈🙈
Divne su vam bebice i svima saljemo puse ❤️
6x mama, hvala na objašnjenju za mjerenje temp, meni stvarno pomogne hrpa stvari koje tu pročitam
Obavili smo pikicu, curka je bila dobra, mama je isto izdržala držala sam nogicu, al nisam gledala
E znate moj post da me zanima koliko je dobila jer sam imala dojam da na mahove nisam imala puno mlijeka... E pa curka ima 7850g!!! i pazite 67cm!! Pa to dijete će biti ogromno Znači, dobila je 1740g u dva mjeseca, rekla bih i previše
Sad kad razmislim, žvakari me po cijelu noć, a ponekad i dan, nije čudo da je tolika.
Pharmama, svaka ti čast kako ti popamtiš za sve tko je šta pisao i napišeš to u postu jel to neko fotografsko pamćenje ili organizacijska vještina
Curka se budila idem joj dat papati puseee svima
Mislim da je to još barbarina taktika s prošle teme hahaha dva taba,na jednom čitam,na drugom pišem 😂😂😂
Bojana preslatka je 😍
Bravo za kilice i cm 😊😊 samo nek bebice nama rastu ❤️
Javećinom pišem s moba pa me može samo pamćenje (ne)poslužiti
Zab sam komentirat, Bojana mala je med medeni
Je li itko koristio ovu fiziolosku od nivee? Cini se zgodno u ampulicama ?
Pozdrav i od nas 😍😍
u pon vec 5 mj 😱😱 kamo vrijeme ode :(
Netko je pisao o poslu , pokusavam ne mislit al jako me to brine :( vagale smo se dana 6250 imamo a 19.12 idemo na kontrolu , od 4 mj na dalje je normalno da dobivaju od 394 do 550 g mj naravno moze i vise :)
Ne zabrinjavam se previse :D sljedeci mjesec planiramo pocet s kasicama nakon 6 mj starosti ako ce bit interesa 🙈🙈
Divne su vam bebice i svima saljemo puse ❤️
Ajme koji smješkić ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji