Ena divan je 💖 pravi momak! Sretno vam, cekamo slikicu ☺️
Moj ima crveno lice cim je vanka suh zrak, mazemo Trudi hidratantnom kremom i odma prodje.
Imam pitanje, stavljaju li vasi noge u usta vec? Moj je uhvati kad se presvlacimo kad je obucen ne. Ali ne stavlja u usta. A prijateljica mi ima malog mjesec dana mladjeg koji vec stavlja u usta pa ne znam jel kasni ili šta :/ naravno na internetu su sve različite informacije..
Ena divan je 💖 pravi momak! Sretno vam, cekamo slikicu ☺️
Moj ima crveno lice cim je vanka suh zrak, mazemo Trudi hidratantnom kremom i odma prodje.
Imam pitanje, stavljaju li vasi noge u usta vec? Moj je uhvati kad se presvlacimo kad je obucen ne. Ali ne stavlja u usta. A prijateljica mi ima malog mjesec dana mladjeg koji vec stavlja u usta pa ne znam jel kasni ili šta :/ naravno na internetu su sve različite informacije..
Ne kasni ne brini. Neki prije neki kasnije. Ne brini.. oni imaju svoj tempo...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moja ima dva nova palca za sisanje sada :D istovremeno i nozni i na ruci gura.. s druge strane ne moze s trbuha na leda, a to je ko prvo okretanje koje je trebala savladati... s leda na trbuh u sekundi bude. Mislim da ti je razvoj od djeteta do djeteta, tak da sve u svoje vrijeme :)
Ena ljepotan veliki ❤️ Sretno mu krštenje 😘
Franova sretan rođendan malcu 😊😊
Za AD,čuva se na sobnoj,ne bi smjelo prelaziti 25 stupnjeva
A zasad hvata potkoljenice,do stopala još nije došla 😁 al svi oni imaju svoj tempo..postoji neki prosjek,al svaka beba je različita 😊
Ej cure 😊
Nisam pisala jer jednostavno nisam stigla 🙄 sama sam s malcem skroz, umorna sam navecer pa zaspim kad i on.
Uglavnom, uskoro ce 3 mjeseca, budem si slozila ticker. Od pocetka nisam imala dovoljno mlijeka, a stalno mi je bio na prsima, morala sam mu dati ad. Sad jos cica i onda dobi flasicu. Budi se 2 put po noci za jesti, ok je dok se ne razbudi pa zaspi natrag, al dogodi se da se i probudi prije mene i onda smo sat, sat i pol obavezno budni 😋
Nisam sad sve citala, ne stignem, previse sam u zaostatku od 9.mjeseca 🙄 uglavnom, vidla sam slikicu Mihaela... Ena pa to je vec pravi veliki decko 😊😊
Da vas pitam, hladno je vani, isli smo do sad svaki dan van, a danas cemo ici samo u shopping centar, mislim ga staviti u kolica u duboku kosaru da spava i sad me mama spota da nisam normalna kaj bum ga vozila u ducan. Kaj mislite?
I da, kak oblacite kikace sad? Ja svojem stavim strampice, carapice, hlace, bodi, majcu i ima kombinezon postavljen s krznom iznutra i kapicu. I kad je u kolicima, ima jos zimsku vrecu, al nije predebela i stavim onu zastitu od kolica.
26.8. Ivan 💙💙
Marija predivni ste ❤️
Ena sretno krstenje ❤️
Sretaaan rockas Franu 😁😁
Lucy moja Sara nije nikad stavljala nogice u usta , a Lucija vec stavlja i pocne cicat palac 🤦🏼♀️ Al se jos ne okrece sa leda na trbuh al valjda vude i to , ok Pharma diiii ima ta duda ? Mozda ima nade da ju i Lucka prihvati 😂😂
Mi kupili melemovo sve i dobili gadan osip i sad to prodajem 🤮🤮 ako koja treba nek nosi 😆😆
Kupmo se samo vodom i guzu i dalje samo vodom al reko idem probat i evo mi ga sad na 🤣🤣 , kupila sam adermin sapun pa odsad koristimo njega a za van moram nabavit negdje maramice one sa vodom cistom
Marija, ja ti isto ne bi preporucila vodat bebu po soping centrima, nije to dobro za njih. Ja svoju opce ne vodim u ducane. Ak bas idemo i ja i muz, jedan ostane vani s njom.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bolje da si vani na tom vjetru s njim neg u soping centru.
Mi smo i danas bili u setnji. Bome je fino zahladilo 😧
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja idem s njom u ducan , jer kad treba nosi tesko a zivimo dalje od grada itd sve skupa obavimo , ona u marami i uziva i spava vecinom🤣
Marija prekrasni 😍😍
Mi smo zasad isto nekako izbjegavali takve zatvorene prostore s velikim brojem ljudi..danas bile vani samo nakratko jer sam se ja smrzla..bas puše hladan vjetar i bilo mi je hladno unatoč zimskoj jakni
Bojana naručili smo na https://m.svijet-beba.hr/ e sad jel prihvatila zbog samog oblika dude il zbog plišanca,nemam pojma 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji