Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    17. Studeni 2018. 10:47

Ena divan je 💖 pravi momak! Sretno vam, cekamo slikicu ☺️
    Moj ima crveno lice cim je vanka suh zrak, mazemo Trudi hidratantnom kremom i odma prodje. 

Imam pitanje, stavljaju li vasi noge u usta vec? Moj je uhvati kad se presvlacimo kad je obucen ne. Ali ne stavlja u usta. A prijateljica mi ima malog mjesec dana mladjeg koji vec stavlja u usta pa ne znam jel kasni ili šta :/ naravno na internetu su sve različite informacije..

ivymicek
    17. Studeni 2018. 11:11

lucy233

Ena divan je 💖 pravi momak! Sretno vam, cekamo slikicu ☺️
    Moj ima crveno lice cim je vanka suh zrak, mazemo Trudi hidratantnom kremom i odma prodje.

Imam pitanje, stavljaju li vasi noge u usta vec? Moj je uhvati kad se presvlacimo kad je obucen ne. Ali ne stavlja u usta. A prijateljica mi ima malog mjesec dana mladjeg koji vec stavlja u usta pa ne znam jel kasni ili šta :/ naravno na internetu su sve različite informacije..

Ne kasni ne brini. Neki prije neki kasnije. Ne brini.. oni imaju svoj tempo... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    17. Studeni 2018. 11:27

Moja ima dva nova palca za sisanje sada :D istovremeno i nozni i na ruci gura..  s druge strane ne moze s trbuha na leda, a to je ko prvo okretanje koje je trebala savladati... s leda na trbuh u sekundi bude.  Mislim da ti je razvoj od djeteta do djeteta, tak da sve u svoje vrijeme :) 

pharmamma
    17. Studeni 2018. 12:00

Ena ljepotan veliki ❤️ Sretno mu krštenje 😘
    Franova sretan rođendan malcu 😊😊
    Za AD,čuva se na sobnoj,ne bi smjelo prelaziti 25 stupnjeva
    A zasad hvata potkoljenice,do stopala još nije došla 😁 al svi oni imaju svoj tempo..postoji neki prosjek,al svaka beba je različita 😊

Marijaa30
    17. Studeni 2018. 13:31

Ej cure 😊
    Nisam pisala jer jednostavno nisam stigla 🙄 sama sam s malcem skroz, umorna sam navecer pa zaspim kad i on.
    Uglavnom, uskoro ce 3 mjeseca, budem si slozila ticker. Od pocetka nisam imala dovoljno mlijeka, a stalno mi je bio na prsima, morala sam mu dati ad. Sad jos cica i onda dobi flasicu. Budi se 2 put po noci za jesti, ok je dok se ne razbudi pa zaspi natrag, al dogodi se da se i probudi prije mene i onda smo sat, sat i pol obavezno budni 😋
    Nisam sad sve citala, ne stignem, previse sam u zaostatku od 9.mjeseca 🙄 uglavnom, vidla sam slikicu Mihaela... Ena pa to je vec pravi veliki decko 😊😊
    Da vas pitam, hladno je vani, isli smo do sad svaki dan van, a danas cemo ici samo u shopping centar, mislim ga staviti u kolica u duboku kosaru da spava i sad me mama spota da nisam normalna kaj bum ga vozila u ducan. Kaj mislite?
    I da, kak oblacite kikace sad? Ja svojem stavim strampice, carapice, hlace, bodi, majcu i ima kombinezon postavljen s krznom iznutra i kapicu. I kad je u kolicima, ima jos zimsku vrecu, al nije predebela i stavim onu zastitu od kolica.

Odjeca za van
    Odjeca za van

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    17. Studeni 2018. 14:17

Marija predivni ste ❤️ 
    Ena sretno krstenje ❤️ 
    Sretaaan rockas Franu 😁😁
    Lucy moja Sara nije nikad stavljala nogice u usta , a Lucija vec stavlja i pocne cicat palac 🤦🏼‍♀️ Al se jos ne okrece sa leda na trbuh al valjda vude i to , ok Pharma diiii ima ta duda ? Mozda ima nade da ju i Lucka prihvati 😂😂 
    Mi kupili melemovo sve i dobili gadan osip i sad to prodajem 🤮🤮 ako koja treba nek nosi 😆😆 
    Kupmo se samo vodom i guzu i dalje samo vodom al reko idem probat i evo mi ga sad na 🤣🤣 , kupila sam adermin sapun pa odsad koristimo njega a za van moram nabavit negdje maramice one sa vodom cistom 

6xmama
    17. Studeni 2018. 16:52

Marija, ja ti isto ne bi preporucila vodat bebu po soping centrima, nije to dobro za njih. Ja svoju opce ne vodim u ducane. Ak bas idemo i ja i muz, jedan ostane vani s njom. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    17. Studeni 2018. 16:53

Bolje da si vani na tom vjetru s njim neg u soping centru. 
    Mi smo i danas bili u setnji. Bome je fino zahladilo 😧

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bojana27
    17. Studeni 2018. 16:56

Ja idem s njom u ducan , jer kad treba nosi tesko a zivimo dalje od grada itd sve skupa obavimo , ona u marami i uziva i spava vecinom🤣

pharmamma
    17. Studeni 2018. 17:42

Marija prekrasni 😍😍 
    Mi smo zasad isto nekako izbjegavali takve zatvorene prostore s velikim brojem ljudi..danas bile vani samo nakratko jer sam se ja smrzla..bas puše hladan vjetar i bilo mi je hladno unatoč zimskoj jakni
    Bojana naručili smo na https://m.svijet-beba.hr/ e sad jel prihvatila zbog samog oblika dude il zbog plišanca,nemam pojma 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.