Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    15. Studeni 2018. 19:30

I da, zubići, kažu kad primjetiš prve znakove kao stvarno puno sline da za 8 tjedan dolazi prvi...u nas se pokazalo tocno

ivymicek
    15. Studeni 2018. 20:44

Hej curkice ..
    Čestitke na 4 mjeseca i prije par dana je nerko dostigao 5 mjeseci ali više ne znam tko. Više sam mutavija od kad sam rodila valjda zbog umora 
    Netko je bio kod fizijatra i znam da mora vježbati kući što je odlično.
    Prijavljujem prvu kašicu. No kako moj Vid voli sve po svom tako je probao ravno žličicu i pol i bilo nam je dosta. Kuhala sam juhu od tikve a njemu sam na pari napravila cca 100 ml kašice (nadobudno).
    Prijavljujem već drugi dan spavanje 2 h ali uz jedno cikanje... Ne mogu se priviknut pa ništa nr napravim jer čekam kad će se zbuditi 😂.
    Eto to je to od nas dva. On spava a ja razmišljam o večeri...
    Noćica mamice i bebice... Tipkamo se sutra 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    15. Studeni 2018. 21:24

Veeeceeeer! 
    Ja jos razmisljam o kuhalu. Al imam vremena, kod pedija sam tek iduci tjedan pa cemo se dogovoriti. 
    Zao mi je zbog slabih kilica. Nisam pratila bas, ali bebonja nije plakala kao da je gladna ,nista? Ah, moj panicni strah- sve moze, samo da nisu gladni.
    Posao? Jao... Ne zelim natrag. Jos bi jednu bebu, ali nekako sam ugovorom vezana ( duga prica) i nece biti moguce ranije ( 3-4godine) , osim ako ne nesto ne desi - onda festa ;-()

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    15. Studeni 2018. 21:25

Joj, netko je pisao o kisobran kolicima. Mooooolim za vise info. Kakva? Koliko mjeseci ima beba...
    Naime, moja peg perego imaju 100kila 🙈 jedva cekam neka laksa!

Mommy of 👦

15. Studeni 2018. 22:00

Večer mamice 😁
    Što se tiče kila, ne znam ni koliko trebaju dobivat. Al kao što smo već stoput rekle, nije ad zlo 😁
    A što se tiče povratka na posao, ne vraćam se na isto vjerojatno jer će mi isteć ugovor u 12 mjesecu, tj vjerojatno će se tad vratit kolegica koju sam mijenjala. Al ok je što će mi mali imat godinu dana u 8.mj a u 9. počinje škola pa će valjda uletit barem neka zamjena. Isto deficitarno zanimanje al ipak nema šanse za stalno bez neke veze 😣 uspjet ću dobit dar za sv. Nikolu a božićnica će me preskočit. I regres baj baj 😣 
    Ja isto imam peg perego al meni nisu preteška, barem ne još. Al i u prizemlju sam pa ih ne moram negdje teglit puno. 
    Sjela sam si zapalit i popit čašicu slabog bambusa i idem spavat ako dijete i dalje bude dobro. Nadam se boljoj noći. 
    Laku noć svima i da vam dječica budu dobra i pospana 😴😴😘😘

hope123
    15. Studeni 2018. 22:14

Mateya bravo za super pregled :))
    Ivy uzuvaj kad spava, ako ga vec nosis cijeli dan uzivaj tih 2 sata, sve drugi bude te svakak docekalo :)
    Napolitanka mi smo isprobali Mclaren techno xt sto idu od 0+ jer se mogu u lezeci. Teska su 7 kg. Moja 3u1 cybex su 9 kg i velika i divna, ali glupi sportski dio ide tek sa 6 mj jer je sjedalo ful sjedece..naslon se spusta, ali nogice su joj u zraku i pogubi se u njima, a kosara i autosjedalica za voznju ne dolaze u obzir :D o tome nisam razmisljala kad smo kupovali jer sam na 3 katu bez lifta pa mi je bitno da su lagana i lako se sklapaju.
    Meni su ta Mclaren grozna, ali smo ih uzeli na posudbu od sogice...osobno su mi ruzna i kad je spusten naslon nist ne mogu gurnuti u kosaru, a i kad se sklope nisu nist manja...ak9 bude se vozila super, ako ne vracam se na Mai tei do kad se ne posjedne da koristimo sportski dio.

Nadam se dobroj noci :* puse svimaaa

• Maja82
    15. Studeni 2018. 22:27

Ja se isto premisljam oko kuhala. Zvuci mi super al nisam bas sigurna koliko ubrza stvar. Blender ionak imam. Jel vi blendate ili gnjecite vilicom koji ste poceli?
    E slinjenje i guranje ruku u usta je kod nas pocelo tak prije nekih 3-4 tj. A pedi kaze da nema jos naznaka zubica. Slini ko luda 😂

mamica1110
    15. Studeni 2018. 22:37

Cure jeste li dosad ostavile ili ostavljate bebice nekome na čuvanju? Ja i suprug imamo želju otići u kino ali nekako mi je još rano za ostaviti nekome mrvu tih 3-4 sata. Bojim se da bi plakala i bila neutjesna. Kad se sjetim povratka na posao uhvati me panika takoder zbog odvajanja od mrve. Osobito jer radim popodnevne smjene do 21h i često putujem po Hr na nekoliko dana 😥😫 Do sad je ostala 2 puta sa suprugom po 2 sata. Nazalost baka servis nije opcija pa razmisljamo o teti cuvalici. Imate li iskustva i kako to funcionira? Ako imate nekog od povjerenja bilo bi super da mi preporucite u inbox 😉

• Maja82
    15. Studeni 2018. 22:45

mamica1110

Cure jeste li dosad ostavile ili ostavljate bebice nekome na čuvanju? Ja i suprug imamo želju otići u kino ali nekako mi je još rano za ostaviti nekome mrvu tih 3-4 sata. Bojim se da bi plakala i bila neutjesna. Kad se sjetim povratka na posao uhvati me panika takoder zbog odvajanja od mrve. Osobito jer radim popodnevne smjene do 21h i često putujem po Hr na nekoliko dana 😥😫 Do sad je ostala 2 puta sa suprugom po 2 sata. Nazalost baka servis nije opcija pa razmisljamo o teti cuvalici. Imate li iskustva i kako to funcionira? Ako imate nekog od povjerenja bilo bi super da mi preporucite u inbox 😉

Mi smo ostavljali mojoj mami, na par sati - isli jednom u kazaliste i ja ujutro kad bi morala vadit krv bi joj ostavila. Zao mi je sto ne mozete bake uposlit, ali mislim da mozes naci dobrih teta. Imam par frendica koje imaju tete a i moja mama je cuvala dugo djecu i strasno se oko njih angazirala. Popricaj s nekim, nek ti dodje dok si ti doma malo da se upozna s bebom pa ce prihvatit. Ili ako imas koju dobru frendicu zamoli da pricuva bebu! 

Napolitankica🍪
    15. Studeni 2018. 23:13

Joj, pustika sam ga mojoj mami par puta kada sam imala preglede jer sam vekike komplikacije imala nakon poroda. I nisam bila sva svoja tada i od tada ga bas ne pustam. Mislim da je vise psiholoski djelovalo sve na mene, ali nadam se da cu se opustiti. A i ds se on nauci na druge. Moja kolegica ims tetu cuvalicu. Dolazi joj u 7 do 4.30. Ona sprema dan ranije bebi zs jest i sve, teta odradi svoj dio. Imali su tjedan dana adaptacije, malena je jako dobro tetu prihvatila

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.