Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    16. Studeni 2018. 21:58

Ivy i Bojana klinci su mrak!
    Ena sretno sutra!
    Japanka bravo za kilice i cm! Mislim da ni moja ne bu daleko, imamo 5.12 tek pedijatra..
    Muz i ja isli na interliber i ostavila ju mami i super, igrala se papala zaspala i onda se probudi i plaaaac.. mama me zvala mi fala Bogu taman isli nazad. E taman sam tu rekla da kak je mogu mami ostavit 😣 ne znam jel skuzila da nas nema ili je bila umorna jer se zbudila za 20min al eto.. suza suzu goni. Misica nasa. 

Napolitankica🍪
    16. Studeni 2018. 23:31

Vecerrr...strah me uopce tipkat ovaj se meskolji vec pored, al ajmo probat! Bravo za kilice, klokanice i spavance, dude! 
    Meni je danas dan D bio, od jurcanja, kuhanja, gostiju, i naravno- nunanja u nosiljci! Znaci taman kad sam pomislila da je prihvatio kolica, evo nas na pocetku opet. 

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    16. Studeni 2018. 23:32

Paznja paznja, budan je,nastavim.tipkat drugom prilikom!

Mommy of 👦

pharmamma
    17. Studeni 2018. 07:33

Jutro
    Evo kave 😁

lucy233
    17. Studeni 2018. 07:34

Jutro cure...
    Bojana i Ivy bebaci su preslatki! I sretnih pet malom vidu 😘
    Netko je pitao za AD, F je probao par i nije htio ni jedno tako da ja vise nigdi neidem ako nisam blizu kuce. Ali su mi u ljekarni rekli da novalac odlicno prihvacaju. F naravno nije.
    Japanka super za pregled, to je cura i po 😍
    Franova, super za dragog što je uranio, sad mozda i odmoris malo 😊
    U nas je noć postala užas, svako sat vremena sisanje, umornija sam sad nego prva dva mjeseca kad je spavao cijelu noć. Kako to svima s vremenom ide lakse 😫

lucy233
    17. Studeni 2018. 07:35

Pharma, sretna 4 mjeseca i nek takve noći postanu standard ☺️
    Ja ću dvije kave,hvala 😅

ivymicek
    17. Studeni 2018. 08:05

pharmamma

Jutro
    Evo kave 😁
    Sad ću se samo hvalisati jer tko zna kad će se i dal će se ovo ponoviti 😁 danas je naših velikih 4mj i imamo najbolju noc dosad 😁😁 zaspala je sama u kindacu uz dudu,spavala od 20.30 do 3.15,jela i spavala do 7 🎉🎉 mama je dvaput isla provjeravat dal diše 😂

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Bravo za A i spavanje.... Očito je wubbanub uspješna. Btw hvala na kavi ja ću jednu ali najveću.
    Mi nismo kakali jučer, bez obzira smo ok spavali ali i prdili pa valjda probava radi.
    Franova neka te je iznenadio to je baš lijepo. Sretan ročkas velikim frajer 🎂🎉.
    Žao mi je zbog loših noći.
    To je to od mmene. Moji idu danas u kino gledat moj najdraži xmas crtić Grincha a ja ću ako će Videk biti dobar hodati po dućanima.
    Kissam pa se tičkamo

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    17. Studeni 2018. 08:58

Jutro,curke!
    Pharma,bravo za spavanje i A i čestitke na 4 mjeseca.Viš kak je počastila mamu za svoj mali roćkas .Moja spavala od 12-pol 7,već duže vrijeme je tak,pretpostavljam da će samo bit sve duže .
    Ivy,moja isto ne kaka svaki dan nego svaka 2-3 dana,a onda se zmeće da moram podložak onaj ispod nje stavljat jer curi na sve strane .
    Hvala na finoj kavici 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

17. Studeni 2018. 09:06

Jutro 😁
    Ena, sretno danas, uživajte i šibni nam slikicu ljepotana 😁
    Bojana i Ivy, ljepotice male ❤️
    Čestitam na punim mjesecima 🎉🎉
    Pharmamma super za spavanje i dudu 🎉🎉 i hvala za kavu, upravo je pijem 😁☕☕
    I sretan rođendan velikom princu 💙
    Nasmijala se za priviđenje muža dan ranije 😂
    Kod nas opet ok noć, jučer si razmišljala da je bilo možda do vreće za spavanje jer mi je te tri noći spavao u vreći, jučer ga nisam stavila i bilo je ok. Možda je stvarno bio u vreći problem, nadam se.
    A što se tiče ad-a, mi imamo nan sensitive, bio mu je ok za tih par puta što ga je jeo, imam još jednu vrećicu u pripravnosti. I pitanje u vezi toga, frendica mi rekla da nakon što se otvori vrećica, da se čuva u frižideru. Šta da? I možda smiješno, al kako ne koristimo to baš pa me zanima. Mogu vodu prije prokuhat pa poslije kad mi treba podgrijat je npr u mikrovalnoj?
    A što se tiče čuvanja, moj je bio par puta i s mojom mamom i svekrvom i ok je tako da za kraće relacije, mogu ga pustit na čuvanju 😁 išli smo jednom nešto njemu kupovat pa usput i na biljar 😂
    Idem popit kavicu dok je dobar i igra se. Puse svima 😘😘

6xmama
    17. Studeni 2018. 09:16

Eto tek kad vidim kaj ste još napisale skuzim da sam pol toga izostavila ,babetina zmotana!
    Ena,sretno krštenje danas i da-stavi nam  sređenog malog gospona da ga vidimo .
    Franova,sretan roćkas velikom dečku !
    Cokice,ovo mi je u 20 godina hranjenja djece sa AD prvi glas da se otvoreno mlijeko drži u frižideru.Da je tome tako,onda bi to i pisalo na kutiji a ne da se drži na sobnoj temperaturi,kaj ne ?!Kaj se tiče vode,da ja znam skuhat vodu u kuhalu pa ju kasnije zgrijat u mikrovalnoj i to mi je super jer taman zgrijem onda tolko kolko treba,umjesto da onu kipuću ladim.Puno brže je gotova flaša uz grijanje vode u mikrovalnoj.Al recimo podgrijavam vodu skuhanu do maximalno 3 sata prije,ak je duže bacam i kuham novu.Zbog bakterija i bla,bla.Makar ih mikrovalna uništi,al opet.
    Ja znam i kad mi šefica dugo jede i razvači obrok,pa joj se već i ohladi,podgrijat mlijeko u mikrovalnoj jer inače ne želi jest ak se ohladi.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.