Ivy i Bojana klinci su mrak!
Ena sretno sutra!
Japanka bravo za kilice i cm! Mislim da ni moja ne bu daleko, imamo 5.12 tek pedijatra..
Muz i ja isli na interliber i ostavila ju mami i super, igrala se papala zaspala i onda se probudi i plaaaac.. mama me zvala mi fala Bogu taman isli nazad. E taman sam tu rekla da kak je mogu mami ostavit 😣 ne znam jel skuzila da nas nema ili je bila umorna jer se zbudila za 20min al eto.. suza suzu goni. Misica nasa.
Vecerrr...strah me uopce tipkat ovaj se meskolji vec pored, al ajmo probat! Bravo za kilice, klokanice i spavance, dude!
Meni je danas dan D bio, od jurcanja, kuhanja, gostiju, i naravno- nunanja u nosiljci! Znaci taman kad sam pomislila da je prihvatio kolica, evo nas na pocetku opet.
Mommy of 👦
Paznja paznja, budan je,nastavim.tipkat drugom prilikom!
Mommy of 👦
Jutro cure...
Bojana i Ivy bebaci su preslatki! I sretnih pet malom vidu 😘
Netko je pitao za AD, F je probao par i nije htio ni jedno tako da ja vise nigdi neidem ako nisam blizu kuce. Ali su mi u ljekarni rekli da novalac odlicno prihvacaju. F naravno nije.
Japanka super za pregled, to je cura i po 😍
Franova, super za dragog što je uranio, sad mozda i odmoris malo 😊
U nas je noć postala užas, svako sat vremena sisanje, umornija sam sad nego prva dva mjeseca kad je spavao cijelu noć. Kako to svima s vremenom ide lakse 😫
Pharma, sretna 4 mjeseca i nek takve noći postanu standard ☺️
Ja ću dvije kave,hvala 😅
Jutro
Evo kave 😁
Sad ću se samo hvalisati jer tko zna kad će se i dal će se ovo ponoviti 😁 danas je naših velikih 4mj i imamo najbolju noc dosad 😁😁 zaspala je sama u kindacu uz dudu,spavala od 20.30 do 3.15,jela i spavala do 7 🎉🎉 mama je dvaput isla provjeravat dal diše 😂
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Bravo za A i spavanje.... Očito je wubbanub uspješna. Btw hvala na kavi ja ću jednu ali najveću.
Mi nismo kakali jučer, bez obzira smo ok spavali ali i prdili pa valjda probava radi.
Franova neka te je iznenadio to je baš lijepo. Sretan ročkas velikim frajer 🎂🎉.
Žao mi je zbog loših noći.
To je to od mmene. Moji idu danas u kino gledat moj najdraži xmas crtić Grincha a ja ću ako će Videk biti dobar hodati po dućanima.
Kissam pa se tičkamo
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,curke!
Pharma,bravo za spavanje i A i čestitke na 4 mjeseca.Viš kak je počastila mamu za svoj mali roćkas .Moja spavala od 12-pol 7,već duže vrijeme je tak,pretpostavljam da će samo bit sve duže
.
Ivy,moja isto ne kaka svaki dan nego svaka 2-3 dana,a onda se zmeće da moram podložak onaj ispod nje stavljat jer curi na sve strane .
Hvala na finoj kavici
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😁
Ena, sretno danas, uživajte i šibni nam slikicu ljepotana 😁
Bojana i Ivy, ljepotice male ❤️
Čestitam na punim mjesecima 🎉🎉
Pharmamma super za spavanje i dudu 🎉🎉 i hvala za kavu, upravo je pijem 😁☕☕
I sretan rođendan velikom princu 💙
Nasmijala se za priviđenje muža dan ranije 😂
Kod nas opet ok noć, jučer si razmišljala da je bilo možda do vreće za spavanje jer mi je te tri noći spavao u vreći, jučer ga nisam stavila i bilo je ok. Možda je stvarno bio u vreći problem, nadam se.
A što se tiče ad-a, mi imamo nan sensitive, bio mu je ok za tih par puta što ga je jeo, imam još jednu vrećicu u pripravnosti. I pitanje u vezi toga, frendica mi rekla da nakon što se otvori vrećica, da se čuva u frižideru. Šta da? I možda smiješno, al kako ne koristimo to baš pa me zanima. Mogu vodu prije prokuhat pa poslije kad mi treba podgrijat je npr u mikrovalnoj?
A što se tiče čuvanja, moj je bio par puta i s mojom mamom i svekrvom i ok je tako da za kraće relacije, mogu ga pustit na čuvanju 😁 išli smo jednom nešto njemu kupovat pa usput i na biljar 😂
Idem popit kavicu dok je dobar i igra se. Puse svima 😘😘
Eto tek kad vidim kaj ste još napisale skuzim da sam pol toga izostavila ,babetina zmotana!
Ena,sretno krštenje danas i da-stavi nam sređenog malog gospona da ga vidimo .
Franova,sretan roćkas velikom dečku !
Cokice,ovo mi je u 20 godina hranjenja djece sa AD prvi glas da se otvoreno mlijeko drži u frižideru.Da je tome tako,onda bi to i pisalo na kutiji a ne da se drži na sobnoj temperaturi,kaj ne ?!Kaj se tiče vode,da ja znam skuhat vodu u kuhalu pa ju kasnije zgrijat u mikrovalnoj i to mi je super jer taman zgrijem onda tolko kolko treba,umjesto da onu kipuću ladim.Puno brže je gotova flaša uz grijanje vode u mikrovalnoj.Al recimo podgrijavam vodu skuhanu do maximalno 3 sata prije,ak je duže bacam i kuham novu.Zbog bakterija i bla,bla.Makar ih mikrovalna uništi,al opet.
Ja znam i kad mi šefica dugo jede i razvači obrok,pa joj se već i ohladi,podgrijat mlijeko u mikrovalnoj jer inače ne želi jest ak se ohladi.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji